Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

HELP savjet za puder/bb cremu

Probala sam i izmijenila zaista puno pudera i krema i usrecila sam se jedno vrijeme sa maybeline fit me ,taman je bila i moja nijansa i sve, ali mi je lice u zadnje vrijeme suho i brzo se masti, nikad nisam imala ovoliko mitesera, imate li kakav prijedlog za puder? Zna netko nesto o garnierovoj bb kremi,jel efikasna,tj jel prekriva nedostatke?
2019 04 08
Naruči si s ebaya holika holika petit clearing bb kremu i dobro hidratiziraj kožu.
2019 04 08
Malo sam skepticna s ebayom i kozmetikom posto dolazi iz Kine, cula sam da stavljaju ljepila i slicno u kozmetiku... jesi ti imala kakvih nuspojava?
2019 04 08
Meni Nuxe krema zakon...medium nijansa....
2019 04 08
> encika112: > Malo sam skepticna s ebayom i kozmetikom posto dolazi iz Kine, cula sam da stavljaju ljepila i slicno u kozmetiku. nije to kineska kozmetika na koju misliš, holika holika je korejski brend bez besplatnih otrova :) Samo se kupuje na ebayu od provjerenih sellera( kao da kupiš original max factor recimo). Bez brige!
2019 04 08
p.s. jesi sigurna da ti je lice suho, a ne dehidrirano? Dehidrirano lice se voli zamastiti i izbacati se prištićima i miteserima.
2019 04 08
> SaraKedavra: > p.s. jesi sigurna da ti je lice suho, a ne dehidrirano? Dehidrirano lice se voli zamastiti i izbacati se prištićima i miteserima. Baš ovo. Onda obično cure koriste proizvode prepune alkohola za isušivanje prištića i vrte se u začaranom krugu.
2019 04 08
Cula sam puno dobrih komentara o Kosas tinted oil. :) Mozda ce i vama odgovarati... Ima dosta dobrih sastojaka koji hidratiziraju kozu.
2019 04 08
> LeSock: > > SaraKedavra: > > p.s. jesi sigurna da ti je lice suho, a ne dehidrirano? Dehidrirano lice se voli zamastiti i izbacati se prištićima i miteserima. > Baš ovo. > Onda obično cure koriste proizvode prepune alkohola za isušivanje prištića i vrte se u začaranom krugu. I koriste proizvode za suhu kožu koji im ne odgovaraju jer su preteški. Dehidriranoj koži nedostaje vode, a suhoj lipida.
2019 04 08
> encika112: > Probala sam i izmijenila zaista puno pudera i krema i usrecila sam se jedno vrijeme sa maybeline fit me ,taman je bila i moja nijansa i sve, ali mi je lice u zadnje vrijeme suho i brzo se masti, nikad nisam imala ovoliko mitesera, imate li kakav prijedlog za puder? Zna netko nesto o garnierovoj bb kremi,jel efikasna,tj jel prekriva nedostatke? Ja sam koristila jedno vrijeme ovu od Garniera i bila sam zadovoljna. Prekriva ok, mislim, ja sam i dalje morala preko nje stavljati puder u prahu tako da mi je više služila kao podloga puderu u prahu. Mana je bila što sam ja užasno svijetla pa mi nijansa nije dobro odgovarala. Trenutačno koristim od Nivee BB i ok mi je, možda čak i bolja od ove od Garniera, ali opet ni jedna BB krema nije dovoljno dobra kao tekući, ali u kombinaciji sa puderom u prahu od Manhattna Clear Face prekrije sve što treba.
2019 04 08
Koristim garnier u ljeti i super mi je, jeste da slabije prekriva, ali stavis korektor na nedostatke i super je.. Jako lagana na licu:))
2019 04 09
Slažem se da je lice vrlo vjerojatno dehidrirano, paziti na količinu vode koju dnevno unosite u organizam, vjerojatno je ne pijete dovoljno. Čišćenje lica jedno godišnje. Tu i tamo napraviti piling doma. I krema za preporuku od Dermalogice Active moist. Što se tiče pudera, ja koristim Jane Iredale. Prvo nanesem BB kremu pomiješanju s primerom, onda preko toga stavim lagani sloj njihovog mineralnog pudera pressed powder u kamenu. I zašpricam lice sa Pommist stabilizatorom. Dovoljno je i samo kamen plus pommist i lice bude divno.
2019 04 09
Puno hvala drage zenice 🥰 odlucila sam otici na pregled kozmeticaru posto zaista nisam sigurna jer nikada nisam imala problema s kozom jos jednom puno hvala na prijedlozima:)
2019 04 09