Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Što uciniti sa jaknom iz Zare?

Prije dva tjedna kupila sam u Zari u Arena centru jaknu iz koje stalno izlazi perje posto je napravljena od perja patke. Na zalost ja sam iz Međimurja tako da ne mogu ici tamo samo zbog zamjene jakne. Dali postoji koji nacin da se jakna vrati? Jeli imao tko slicnu situaciju?
2019 04 16
Javite se na njihovu stranicu na chat, uslikajte jaknu, oštećenja, recite kako ovakva jakna sramoti brend i zatražite odobrenje refundacije. Vjerojatno će Vam odobriti uz povrat jakne poštom.
2019 04 16
Imam i ja sličan problem, samo je žuta jakna u pitanju, sva tamna odjeća koju znam obući ispod jakne bude kao posuta bijelim paperjem... Ne želim je vratiti i sve nekako razmišljam kako si pomoći... Možda bi neka krojačica mogla ispod sašiti neku kvalitetnu podstavu.... bavim se naveliko tom mišlju ... Je li netko već pokušao tako nešto? Molim iskustva....
2019 04 17
Pozz,ja ne znam sto se to dogada u zadnjih par godina sa pernatim jaknama....dvije Mangove sam bacila jer nisam vise mogla odjecu od perja ocistiti.Imam staru Puma jaknu iz koje je dosad ispalo mozda desetak perca ,a stara je sigurno desetak godina.
2019 04 17
Imam perjanu Gaastra i iz nje ne ispada ništa. Vjerojatno je stvar kvalitete izrade. Kad sam ju kupila pikirala sam Mangovu al mi se prodala pred nosom i onda sam ovu uzela, a ta Mangova se ispostavilo da ima isti problem koji sad navodite, ispadalo perje ko kamenčići Ivici.
2019 04 17
Evo moje iskustvo - kupila sam jesensku jaknu u H&M-u, onako ne predebelu, ali ne ni tanku, s punjenjem umjetnim i nosila je 2 tjedna prije nego li sam primijetila da iz nje izlazi punjenje. Bila sam ljuta jer sam ju platila 400 kuna, a kad nešto toliko platim, onda očekujem da mi traje par godina. Poslala sam mail H&M-u s fotografijom i rekla im da sam razočarana njihovim brandom. Javili su mi da vratim jaknu u bilo koju H&M trgovinu i da će mi vratiti novac. Ja sam iz Požege, a jaknu sam kupila u ZG i srećom sam taman išla ponovno idući vikend i vratila je u trgovini, nisu me apsolutno ništa pitali, a novce sam dobila nazad na karticu kroz jedno tjedan dana. Ne znam pomaže li to išta, ali ja bi nekako po nekome barem poslala jaknu da je vrati u Zaru. Nadam se da imaš račun, ja sam vraćala s računom, ne znam kako bi bilo bez.
2019 05 01