Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

parni čistači

Evo,ovo me zanima....tko ima?koje?kako ste zadovoljne?prvenstveno me zanimaju oni za pod a onda i oni ručni
2013 09 22
Mene isto zanima [:kesi]
2013 09 22
imam shark ručni parni čistač.iz topshop. meni ništa posebno.nisam zadovoljna.korišten dva puta.
2013 09 22
@zadarmamica...zašto nisi zadovoljna?
2013 09 22
imam karcher žuti kao usisavač ima par nastavaka u metrou, devetsto kuna prezadovoljna ide malo manje od litru vode.. moze sve od radijatora prozora, pećnice, grije se osam min savršenstvo bez mane.. one iz top shopa ne volim jer su mi loša plastika i bezveze..
2013 09 22
Imam zepter parni čistač Zepterov Aqua Jebbo + pegla i oduševljena sam.Prvo sam od frendice posudila i sredila kuću, a nakon toga i sama kupila isti za malo kn preko njuškala.Mislim da je jako dobro uložen novac budući da sam sa njime riješila sve peglanje, čišćenje radijatora,fuga, pločica, kupaone, pranje tepiha, pečnice pranje prozora......i još mnogo drugih stvari.Princip rada je samo destilirana voda i visoka temperatura.Rezultati su odlični i odmah se vidi..
2013 09 22
imam h20 washer i živa katastrofa. prva 2 puta je bio super i onda je odjednom počeo curiti, bio na servisu, opet ista stvar. imam i iz lidla i iz interspara i oni su fkt ok, a dođu oko 250kn. s njima stalno čistim i za čistu 5 su :D
2013 09 22
Ja imam quadro ručni i ne preporučujem ga! Užas, treba mu 3god da se zagrije ili curi a voda se potroši dok si reko keks! uzalud potrošen novac!
2013 09 23
Ja imam sve od HYLA, super zadovoljna. Imam :- PARNI ČISTAČ (spas za sve, inače bih preminula ribajući junačkom desnicom do iznemoglosti= - usisavač (pere i fleke) - neku kuglu kaj pere zrak. Stan čist ko suza. [:zaljubljen] Neka švapska firma. Slučajno sam ubola da vodeći svjetski hoteli koriste tu tehniku. Staru tehniku kaj sam imala (Elektrolux usisavač i top shop parni čistač) sam dala prijateljici.
2014 01 05
@kastor1,može neka slikica?
2014 01 05
> jamadu: > Imam zepter parni čistač Zepterov Aqua Jebbo + pegla i oduševljena sam.Prvo sam od frendice posudila i sredila kuću, a nakon toga i sama kupila isti za malo kn preko njuškala.Mislim da je jako dobro uložen novac budući da sam sa njime riješila sve peglanje, čišćenje radijatora,fuga, pločica, kupaone, pranje tepiha, pečnice pranje prozora......i još mnogo drugih stvari.Princip rada je samo destilirana voda i visoka temperatura.Rezultati su odlični i odmah se vidi.. Kako ste zadovoljni sa zepteeom i koliko je kostao ako smijem znati preko njuskala tevkoliko je bio star ja bi isto kupila preko njuš.kreču se od 1000 pa na dalje pa nisam sigurna da ne kupim mačka u vreči.l.p Ljiljana
2018 10 03
> Zrinkic26: > imam karcher žuti kao usisavač ima par nastavaka u metrou, devetsto kuna prezadovoljna ide malo manje od litru vode.. moze sve od radijatora prozora, pećnice, grije se osam min savršenstvo bez mane.. one iz top shopa ne volim jer su mi loša plastika i bezveze.. Jel ste sa parnim kerherom zadovoljni,dvoumim se između novog tog i rabljenog zepterovog sa njuškala.
2018 10 03