Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Rodilišta u Zg

Bila bi zahvalna ako bi mi dale iskustva gdje ste isle rađat.Koliko sam čula i čitala hvale jako puno rodilište na Merkuru. Hvala😊❤️
2019 05 19
Vinogradska,po meni jako su svi ljubazni i uslužni..
2019 05 19
Rodila sam u Vinogradskoj. Preporučila bih svakako.
2019 05 19
Ja također planiram rodit u Vinogradskoj, cula sam o njima sve najbolje 😀 nespadam u tu bolnicu, ali nadam se da nece bit problema 😀
2019 05 19
Vinogradska <3
2019 05 19
Merkur pre 7 mjeseci, sve najbolje. Mogla sam birati gdje cu roditi, ukljucujuci i privatno rodilište, ali sam se odlučila za Merkur. Dr danijel bursac najbolji na svijetu. Babice odrade veci dio posla, a doktori ulete na kraju. Suprug je bio prisutan, ne treba nikakav tecaj, nista, kupili smo samo odelo u ljekarni za njega, ali cak i da to nije imao dobio ga tamo. Atmosfera je opustena, sobe su sve dvokrevetne ili trokrevetne, ali zbog bebi frendli programa ne ocekujte odmor. Hrana standardno bolnicka, nije ni mnogo ni premalo, ali za 48h koliko ostajete ako ste imali prirodan porodjaj sasvim dovoljno. Medju sestrama ima raznih - i dobrih i losih. Bolnica forsira dojenje tako da predlazem informiranje o samom dojenju. Od stvari treba samo: za radjaonu papuce-japanke, gumica za kosu, flasa sa vodom i labelo. Za sobu, wc papir, gomila ulozaka i jednokratnih gacica (predlazem ambri fix bokserice), peskir, cetkica za zube i pasta, nesto za umivanje i tusiranje, jednokratne pelene za bebe, vlazne maramice i krema i krema za negu bradavica. U porodilistu je jakoooo toplo. Sretno❤️ Sretno❤️ > kety1991: > Bila bi zahvalna ako bi mi dale iskustva gdje ste isle rađat.Koliko sam čula i čitala hvale jako puno rodilište na Merkuru. Hvala😊❤️
2019 05 19
Meni je osobno Merkur katastrofa i nikako ne bih preporučila, ako koga zanimaju detalji neka se javi u inbox. Vinogradska je ok.
2019 05 20
Sva rodilišta su dobra. Ja sam rodila na Svetom Duhu i preporučujem od srca.
2019 05 20
Zanimljivo je pročitati kako se iskustva (a u skladu s tim i preporuke) razlikuju. Rodila sam prije (gotovo) sedam godina u Vinogradskoj i nikako je ne bih preporučila (napominjem samo da po prirodi nisam "mimoza", niti očekujem kakav poseban tretman). Nadam se da se u međuvremenu nešto promijenilo.
2019 05 20
Rodila sam na Sv. Duhu i jako sam zadovoljna bila. Svi su bili ljubazni i stručni
2019 05 20
Hvala puno na odgovorima. Mislim ne očekujem uslugu ko da sam u hotelu sa 5* samo da nisu bezobrazni i svakakvi kako znaju biti. Bol će biti ista u koju god bolnicu da idem 🙈. Čula sam da Vinogradska ima privatni apartman kao i Petrova ,naravno koji se plaća i ako ga uspiješ dobiti u to vrijeme ako je slobodan.
2019 05 20
Pozdrav... rodila na Sv. Duhu prije godinu i pol - drugi put i i prije 12 i pol godina prvi put. Imam zaista samo rijeci hvale za oba poroda. Od doktora, babica... Takodjer, cure koje su samnom kasnije bile u sobi su isto bile super... Osobno bas za Sv. Duh nisam od nikoga cula nista negativno, tako da moje tople preporuke i naravno, sretno! :")
2019 05 20
> kety1991: > Hvala puno na odgovorima. Mislim ne očekujem uslugu ko da sam u hotelu sa 5* samo da nisu bezobrazni i svakakvi kako znaju biti. Bol će biti ista u koju god bolnicu da idem 🙈. Čula sam da Vinogradska ima privatni apartman kao i Petrova ,naravno koji se plaća i ako ga uspiješ dobiti u to vrijeme ako je slobodan. Ja kad sam bila u Vinogradskoj, rekli su mi da nemaju apartman, da su to prije imali 🤷🏼‍♀️ Bile smo na kraju dvije u sobi i imale svoju kupaonicu pa je bilo ok s te strane.
2019 05 21
> Meda81: > Zanimljivo je pročitati kako se iskustva (a u skladu s tim i preporuke) razlikuju. Rodila sam prije (gotovo) sedam godina u Vinogradskoj i nikako je ne bih preporučila (napominjem samo da po prirodi nisam "mimoza", niti očekujem kakav poseban tretman). Nadam se da se u međuvremenu nešto promijenilo. Meni je bilo sve ok osim sestara, bas ih ima groznih i puno cura je plakalo danima tamo radi njih. Ja sam imala kompliciranu trudnocu i porod pa mi je bilo drago sto je sve dobro proslo, na tome sam im zahvalna.
2019 05 21
Prvi porod petrova, drugi vinogradska. Petrova mi je ostavila bolji dojam. Porod ne mogu puno komentirati jer sam oba puta rodila u roku pola sata. Babice drage i ljubazne u obje bolnice i pomogle mi kroz porod, doktori ionako bili prisutni samo prilkom pregleda i na kraju i oba su bila skroz ok. E sad, odjeli su ono zbog cega bi rade preferirala petrovu. Tamo su sobe nove, tri zene u sobi, al su dosta komotne, ima mjesta, kupona je u sobi, sve cisto i uredno. U vinogradskoj ako rodis vaginalno ides vjerojatno u stare sobe, koje su skucene, u jako losem stanju, nemas di ni stvari praktički stavit. Kupone djeli cijeli odjel, prljave su i zene tamo idu pusit. Posjete u petrovoj su ograničene isključivo na jednu osobu, uglavnom muza. U vinogradskoj dolaze svi koji se sjete pa se desi da se u tu malu sobicu nagura nekome pol familije sto onda drugim zenama nije nimalo ugodno niti smatram da je dobro za bebe. U petrovoj sestre premataju bebe i kod tebe je isključivo dok ju hranis, inace moraju biti u svojim koljevkicama kraj kreveta. U vinogradskoj svasta toleriraju pa zene razvlače bebe po krevetu, plahte budu prljave jer najčršće nemaju čiste za promijenit. Ne svida mi se to, mislim da nije dobro za bebe i da moze biti dosta opasno spavat onak premorena kraj bebe da nedajbože ne legnes na nju. Pa odu na wc koji je na drugoj strani odjela, a bebe ostavljaju na krevetu i tak. Sestre to nis ne paze i ne svida mi se. Same sestre su mi u obje bolnice bile stvarno ok kaj se tice dojenja i svega. Ima ih starijih nadrkanih i koje vole uvalit ad bez da te pitaju u obje. Tak da isključivo zbpg uvjeta smjestaja moj glas ide petrovoj
2019 05 31
1 2