Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Posteljina i sl.

gdje kupujete posteljinu, zavjese i sl.? kao sto naslov kaze [:smijesi] ja nigdje ne nalazim nista sto mi se svidja ,... sve je ili neka klasika, ili krep ili neka sintetika teska ( sto nikako ne podnosim) a o uzorcima na tkanini da ne pricam, naravno zanimaju me komadi normalne cijene a ne tipa 400-500 kn za jednu osobu [:sramezljiv] ...i djecije me takodjer zanimaju [:zaljubljen]
2013 09 23
jysk, sve nađem po ukusu.
2013 09 23
Imas kod mene jednu djeciju :D
2013 09 23
jysk :)
2013 09 23
Moja mama ponekad kupi u Zari. Ali doma i u vikendici imamo oko 40 plahti, toliko i posteljina (a da o jastučnicama ni ne pričam [:smije] ) tako da nam sada ne pada na pamet da išta više kupimo [:smije] Također, kada odemo u Kiku, vidimo zgodne posteljine. U Zari je posteljina oko 150kn na zadnjem sniženju
2013 09 23
Da,da,jysk ima super posteljina po niskoj cijeni.
2013 09 23
mi smo sad zadnje u Kiku kupilo. na sniženju bilo 50kn, a odlične su [:smijesi]
2013 09 23
mama mi je adila u jednom takvom ducanu pa je nakupovala. ono što valja košta osobno volim krep najviše jer se ne pegla :D ali satenske su divne samo što to kosta saten pamuk za dvije osobe postoeljina kvalitetna 599kn imam spremljennih barem dvadesetak
2013 09 23
u ysku ima svega-od posteljine, popluna, jastuka.ma sve se nađe
2013 09 23
hmm ,iz Orahovice si ,neznam gdje ti je najbliža granica s B i H ja kupujem tamo materijale na metre ,ako imaš vremena oni ti šiju ,zbilja ima materijala 100vrsta i tamo uvijek nešto nađem ,meni je najbliže ORAŠJE ,malo bolji materijal ti je 1m 40kn naše vrijednosti ,pa mislim to zbilja nije puno ,čak i da kupiš pa da odneseš krojačici da ti od tog materijala sašije neki tvoj model
2013 09 23
e kad smo mi u Slavoniji zakinuti po pitanju tih trg. ... [:sramezljiv] ...jysk cu posjetit prvom prilikom...
2013 09 23
u slavoniji? pa nismo nema mozda razvikanih dućana al u vk imaju za zavjese i posteljine samo četiri pet takvih ducana a recimo vk su grad od 30ak tis stanovnika mali
2013 09 23
ta sa preko granice bi mozda i bilo izvedivo :)) dobra ideja,... sijem ja tako da ne bi nikoga ni trebala... i sama bi si vec nesto sasila, ali nema nikakvih lijepih tkanina po normalnim cijenama tu kod nas
2013 09 23
kod nas ima jedna trg. sa tkaninama i tamo imas zavjesa ...tri - cetri modela,...tkanina za posteljinu ni nema [:vrti]
2013 09 23
dobro to tkanine za posteljinu nisam ni ja čula da si netko sije kad imaš posteljina za male pare
2013 09 23
1 2