Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Brate sta je ovo!?

Koji je smisao kad zene/cure stave majicu za 150 kn a ista je cijena u ducanu?! Ja popizdim na to :@
2019 05 29
Bolje i to nego majicu s Aliexpressa za 35 kn ovdje prodavati za 100 ...
2019 05 29
Ma mene takvi oglasi samo nasmiju :) ali svaka roba ima svog kupca :D
2019 05 29
To ni ja ne razumijem. Radije kupim onda majicu obicnu za 35-40 kn i imam novu a ne likezara a cijena 100 kn za rabljeno. Al u pravu ste, svaka stvar ima svojeg kupca.
2019 05 29
Sve više pretjerivanja je ovdje, i sve teže je pronaći dobre artikle po razumnim cijenama - a to bi trebala biti svrha ove stranice.
2019 05 30
Niti meni nije jasno, sta ocekuje ta zena
2019 05 30
cure kad stavite male cijene nitko ne kupuje.... priznajte i same. ja sam bar skuzila, sto skuplje vise se lijepe
2019 05 30
Uvijek nekako pronađem lijepu odjeću za razumnu cijenu, ali lažni tagovi izlude!
2019 05 30
> tuznidabar: > cure kad stavite male cijene nitko ne kupuje.... priznajte i same. ja sam bar skuzila, sto skuplje vise se lijepe Meni je to totalno uvrnuta logika :o uvijek se vodim onom: zbog čega bi netko kupovao ovdje, na neviđeno, ako uz par kuna više može kupiti u trgovini? I onda stavim simbolične cijene, i još ih spuštam ako se ne proda ubrzo... izgleda da bih trebala obrnuto, dizati cijene što mi artikli duže stoje :D
2019 05 30
> NadaMihaljevic: > > tuznidabar: > > cure kad stavite male cijene nitko ne kupuje.... priznajte i same. ja sam bar skuzila, sto skuplje vise se lijepe > Meni je to totalno uvrnuta logika :o > uvijek se vodim onom: zbog čega bi netko kupovao ovdje, na neviđeno, ako uz par kuna više može kupiti u trgovini? > I onda stavim simbolične cijene, i još ih spuštam ako se ne proda ubrzo... izgleda da bih trebala obrnuto, dizati cijene što mi artikli duže stoje :D Upravo to,čemu tu velike cijene,tako i ja razmišljam ,ali u par navrata su me kupilice namučile zašto prodajem tako jeftino,čak posumnjaju u originalnost,onda uvjeravanja, bla bla, ,svašta ima ovdje
2019 05 30
> tuznidabar: > cure kad stavite male cijene nitko ne kupuje.... priznajte i same. ja sam bar skuzila, sto skuplje vise se lijepe To je tako. Jednom sam imala D&G parfem, to su upiti stizali jedan za drugim, to je bila navala kao da je jedini na svijetu. Prodala ga čim sam objavila, a i dalje su upiti stizali iako je pisalo da je rezerviran
2019 05 30
Tako sam i ja prodavala parfem koji sam dobila na poklon.Mislila sam,koliko god da dobijem,ja sam u plusu.I tako ga ja zacijenim 150kn i pokušam prodati na jednom forumu.Ma niko ni da pita.I tako je on stojao,a ja se onda raspitam za cijenu.Ostanem :o ,jer u parfimeriji košta 500kn (cc).I povisim cijenu na 250kn.I ode u roku keks :') .I imala sam bar 10 upita za njega :).
2019 05 30
Djevojke stave cijenu pa ako prođe, prođe, dovoljno je da jedna nasjedne....na nama je da budemo oprezni kupci, usporedimo cijene, guglamo pa odlučimo...uvijek je dio ljudi fer u nečemu, a druga polovica nije...
2019 05 30