Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

razocarana

prije par dana sam prodala cipele za koje garantiram da su bile u super stanju. naravno ja poslala vec a tek onda mi uplata sjela. napisala sam da imam poznate tamo i eto ga sjeli novci. danas ona meni natipka kako su cipele ostecene. ma tko je tu glup. uglavnom da se ne natezem zeljela sam ovo podjeliti s vama. novce cu joj vratiti ali pazite se sve. ima onih koji stvarno lazu
2013 09 23
O kome se radi?
2013 09 23
ma kakvo vraćanje para?! Je li pitala dodatno?! Ako možda ima koja mrljica, ona je napravila mrljetinu ili?! [:sokiran] ako si napisala da je nošeno pa ne može se očekivat da izgleda kao da je izašlo tek ispod čekića!
2013 09 23
Zašto bi joj tribala vratit novac ako su cipele bile u super stanju?
2013 09 23
ajoj:( bude ti krivo.. znam tkao sam ja jednom pitala jel ima mucica ne ne a ono ubi bože..al nema veze.. idemo dalje.. al cure samo pozitivno ima dobrh cura i dobre robe
2013 09 23
zato djevojke prije neg će te poslat robu dobro poslikajte iz svih kutova da imate nešto poput ''dokaza''.
2013 09 23
I ja imam iskustva s tim..nazalost.Ali sam imala sacuvane sve por.gdje je dokaz da je korisnica dobila neostecenu robu,da bi ona to nosila par dana i ostetila ju,pa se meni javila [:hihot] da je vec bila ostecena .Pustila mi neg.Adminka vidila por.i ponistila mi. Ima ovdje Lazova veliki.
2013 09 23
A da li treba tražiti povrat novca,ako lijepo pitate za mjere odjevnog predmeta i npr.za haljinu a cura vam da krivu dužinu i to 5cm i kad je haljina stigla bude vam tunika a ne haljina????
2013 09 23
nemoj vraćati novce.. ako si sama sigurna da su bile u super stanju, onda stoji i dalje iza toga i briga te šta netko kaže.. nemoj ugađati nekome tko toga nije vrijedan [:sokiran]
2013 09 23
što se tiče krivih mjera, ako je namjerno, onda da.. osim ako se možda niste razumjele oko toga koji dio se točno mjeri, otkud dokud [:sokiran]
2013 09 23
točno smo se razumjele imam cijeli ispis razgovora i dvaput sam pitala odakle je mjerila dužinu i da pazi jer sam visoka 178cm i ne nosim prekratko.....sad ti vidi jel namjerno ili ne???
2013 09 24
a jos kad dobijete pod novo, komad robe koji ima zute crte od stojanja i miris na ustajalo! sto tada?
2013 09 24
meni još uvijek nije jasno kako vi imate takav peh da uvijek naletite na nekog tko vas nakraju prevesla? [:sokiran]
2013 09 24
Zato ne govorite ni koliko ste visoki ni ništa jer će onda reć točno. Ja kad mjerim mojim kupcima ja nikad ne pitam koliko kila imaju ni kolike su visine, izmjerim, kažem pa ti vidi jel tebi paše il ne. ;)
2013 09 24
Imala sam i ja situaciju takvu, samo sa satom... Sat nošen par puta(napomenuto joj to) u jakoo dobro stanju, i da bi ona meni nakon par dana rekla da njoj joj nije stiglo..bla, bla.. ja reko, daj, molim te..I nazovem tisak i provjerim na netu, i paket stigao.. i ja joj to slikam, i kazem, koga pravis glupom.. da bi ona meni rekla,s tigao je, ali, je oštećen i baterija ne valja... Ja reko, de, odluči se [:pospan]
2013 09 24
1 2