Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Garnier fructis maske za kosu

Iskustva?
2019 07 24
meni je najbolja Papaya (narancasta za ostecenu kosu), probala sam i Bananu (ona zuta za mekocu) ali puno bolja mi je Papaya jer vise hrani kosu, bas ono sto mi treba.
2019 07 24
Ja sam odusevljena s garnier bananom...kosa mi je glatka i dosad nesto naj sto sam isprobala...a samo malo je dovoljno staviti da zagladi kosu nahrani itd :)
2019 07 24
> dianadianari: > Ja sam odusevljena s garnier bananom...kosa mi je glatka i dosad nesto naj sto sam isprobala...a samo malo je dovoljno staviti da zagladi kosu nahrani itd :) Upravo tako! Ako vaša kosa nije pretjerano oštećena i nemate nekih većih problema s njom, ova maska bi vam mogla odlično pomoći. Lijepo hidratizira kosu i čini ju svilenkastom na dodir. Ako ste u potrazi za nečim jačim i koncentriranijim, bilo da se želite riješiti jake suhoće ili želite kosu učiniti čvršćom, onda vam ne bih preporučila maske iz garnier fructis linije. Po mom iskustvu te maske su idealne više za sve one sretnice čija je kosa u poprilično dobrom stanju a ipak bi voljele nešto učiniti da takva i ostane. Doduše niste naveli koji tip kose imate. Moja je ravna i sklona suhoći pa uzmite to u obzir. Ne znam hoće li cure s kovrčavom kosom biti jednako zadovoljne.
2019 07 24
Macadamia mi je zakon ,koristim je ja ( ofarbana kosa) i moja kcer ( izuzetno duga gusta i valovita kosa).Sad kod mene nije neka nauka,imam kratku kosu,ali ona ima jako zahtjevnu kosu,gustu i tanke vlasi ,cesljanje bez te maske je nemoguce jer joj se kosa jako mrsi.
2019 07 24
Banana mi je top :)
2019 09 09