Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Zubar ,Zagreb,zapad

Cure pomazite,znaci trazim nekog kvalitetnog socijalnog zubara na tresnjevci po mogucnosti,no nemora biti moze i sire podrucje.. znaci vec dvije godine sam kod privatnika koji je savrsen,al dosta mi je vise za malu sitnicu,za mali popravak 300 kn davat,naime isla sam prvobitno u bastijanovu kod socijalnog,i zena mi je masakrirala zube,pa sam osla kod privatnika da to sredi,sad trazim opet nekog socijalnog al pouzdanog,iskreno strah me uzasno te promjene zbog loseg iskustva,svaka pomoc dobro doslaaaa :*
2019 08 10
Nemam preporuku jer ja idem zubaru u drugi grad. No moram reći da se isplati platiti privatnika. Privatnici imaju puno kvalitetniji materijal. Privatnik će se i potruditi i spašavati zube. Socijalni nema računa godinu dana liječiti zub, a ni volje. Meni je privatnik prije dvadeset godina liječio zub skoro godinu dana i spasio ga. Još uvijek ga imam. Socijalni bi taj zub izvadio.
2019 08 11
Slažem se s Tanči, ne štedim na zubaru, madracu i cipelama..
2019 08 11
> sanjaurban: > Slažem se s Tanči, ne štedim na zubaru, madracu i cipelama.. Ja bih dodala i djetetu i hrani.
2019 08 11
Ovisi na kakvog zubara naletite. Godinama sam bila kod jedne koja stvarno nije znala svoj posao. Komunikacija nikakva. Preselim se kod jedne druge i ta ode na porodiljni. I zatim se preselim kod treće zubarice preko socijalnog. Žena je odlična. Nikakvih problema. Srdačna, sve mi objasni što i kako. Pita svaki put jesam dobro. Gužve nema, točno na minutu ulazim u ordinaciju prema rasporedu naručivanja. Jednom čekala 5 minuta više pa se ona i sestra još i ispričavale što sam čekala. To je samo primjer da i socijalni doktori znaju raditi svoj posao. Pokušajte se još raspitivati. Nadam se da će vam se netko javiti.
2019 08 11
> Tanči14: > > sanjaurban: > > Slažem se s Tanči, ne štedim na zubaru, madracu i cipelama.. > Ja bih dodala i djetetu i hrani. To se podrazumijeva..
2019 08 11
Najbolja privatna zubarka - Katherine Anne Miletić (Trešnjevka), radila je prije na Ksaveru. Cura je čudo.
2019 08 20