Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Hashimoto-eutirox

Pozdrav svima🤗 Zanima me ukoliko na ovom forumu ima osoba koje uzimaju ove tablete, imaju li komplikacije povezane sa srcem. Naime otkako uzimam eutirox otklonili su mi se svi simptomi koje dolaze s hashimotom, ali se stvorio zabrinjavajuci pritisak na srce. Pijem jednu tabletu dnevno (50 mikrograma). Tsh, t3,t4, ft3, ft4 je sve uredno. Doktori u bolnici, privatnici tvrde da je to nemoguce. Prestanem ih piti i nestane taj pritisak ali se vrate ostali simptomi. Ne znam je li stvar do toga da mi sinteticki hormoni ne odgovaraju ili drugo. Na americkim forumima, uglavnom pisu kako su se bolje osjecali na prirodnim hormonima, ali isti nisu dostupni u RH. Ukoliko itko ima informaciju, bila bi zahvalna💕
2019 08 17
Što točno smatrate pod pritiskom na srce? Godinama sam na Euthyroxu (50mg) i jedino povremeno imam nepravilne tojest ubrzane otkucaje srca. Prirodne hormone nabavljaju u Austriji ali je problem pronaći endokrinologa za određivanje doze terapije.
2019 08 17
> snjezana111: > Što točno smatrate pod pritiskom na srce? > Godinama sam na Euthyroxu (50mg) i jedino povremeno imam nepravilne tojest ubrzane otkucaje srca. > Prirodne hormone nabavljaju u Austriji ali je problem pronaći endokrinologa za određivanje doze terapije. Imam i te arimitije, ali to prvenstveno pripisujem nepravilnom radu stitnjace. Ne znam tocno kako objasniti, ali evo pokusat cu. Pod pritisak mislim npr penjanje uz stepenice ili radenje trbusnjaka, jednostavno nastane u podrucju srca pritisak kao blagi grc, da me strah pomaknuti se dok ne prode. A nije stvar kondicije jer sam aktivna osoba. Napravila sam i Ekg i sve je u redu, ali cim sam na tim tabletama pojavi mi se taj pritisak Znaci ipak je moguce nabaviti prirodne hormone u Austriji?
2019 08 17
Vjerujem da je moguće,ne reagiramo svi isto niti imamo iste nuspojave kod korištenja istih lijekova. Možda da potražite i mišljenje kardiologa? To što navodite kod penjanja,bržeg hodanja ja samo izgubim dah toliko da ne mogu disati :( Meni su preporučeni prirodni hormoni tako da sam to neko vrijeme tražila. Imate fejs grupe u kojima dosta ima o tome.
2019 08 17
Ajme ja sad za nekih dva tjedna idem na vadenje stitnjace i nadam se da necu imat takvih problema jer sam.cula da je najveci problem pogodit dobru terapiju. Nadam se da cete uspjet rijesit svoj problem. Sretno.
2019 08 17
Hvala, bas cu pogledati grupe🤗 ft3,ft4 su mi oboje na gornjoj granici Tsh mi je 2,02. Pri ovakvim rezultatima, ne bi usudivala povecavat dozu jer zadnji put kad sam bila pospanija, i kad mi je doza povecana, imala sam druge nuspojave s probavom nespavanjem itd. Ne razumijem se bas u to optimalno, ali cu pogledati malo na internetu. Najgore je kad si u dilemi hoces prestat pit hormone i lijeciti stitnjacu dok ne nades nesto bolje, ili ces ih piti znajuci da ti ‘prave problem’ srcu. Hvala kkorina, nadam se takoder da ce ti rezultati biti u redu😄
2019 08 17
Na fejsu grupa Šitnjača - prirodni hormoni i alternativa - puno se priča upravo o prirodnim i suplementiranju i pravilnim oblicima suplemenata, istraži datoteke, more je toga za naučiti. I da, cure iz grupe naručuju iz Beča prirodne pa će ti znat više reći što i kako. Ja sa na Euthyroxu, pedestki, ali simptome poput pritiska oko srca, doslovno pritiska i osjećaja kao da mi netko sjedi na prsima sam imala dok nisam znala da sam hipica. Odvratan osjećaj, to bi me noću iz sna budilo i imala sam feeling da ako jače zakašljem da ću si neki od organa iskašljati. Užas. Koliko je bolest štitnjače sve prisutnija, a tako malo informacija i edukcija je prisutno. Osim ako se sam ne potrudiš.
2019 08 18
pređite na druge tablete ja koristim letrox jer mi je puno bolji od od euthyroxa
2019 08 22