Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prijedlog adminu za smanjenje prevara

Citam danas teme i vecina ih je zbog prevara pa pitam vas drage moje sta mislite o sljedecem prijedlogu:? Obzirom na otvaranje duplih, troduplih i vise profila... Predlazem da se postrozi prijava, odnosno otvaranje profila. Naime, kada bi admin( ka ) postavila malo ozbiljnija pitanja pri registraciji, mislim da bi time ako ne onemogucila ali barem smanjila broj duplanja. Dakle, ukoliko se pri registraciji zatrazi vise osobnih podataka ( datum rođ.,adresa, telefon i oib na kraju krajeva, koji se lako provjeri jeli istinit ) te se postavke stranice postave tako da prepozna ponavljanje, mislim da bi uvelike bio smanjen broj prevara. Mojekrpice su jako rasprostranjene diljem R.H.i obzirom da ih veliki broj zena koristi, moj je prijedlog da se poradi na tome. Mozda sam u krivu ali i njuskalo trazi te podatke upravo zbog prevara koje se događaju. Svakako se ovim putem i zahvaljujem svim divnim i postenim zenama s kojima sam surađivala jer ipak... Prevarantima izgon ali postenima POHVALE. Budimo realni, nismo uvijek zadovoljni niti korektnom kupnjom jer ne gledamo svi jednako na određeno "stanje" na isti nacin. Ali idemo dalje... Negdje dobijes a negdje izgubis, ali u globalu smo ipak tu i nitko nece propast za 20 ili 50 kn ( i u trgovini nam se dogodi da kupimo pa dođemo doma i shvatimo - oprostite na izrazu"fuck up") pa kvragu- drugi puta cu pametnije! Ali platit i dobiti nista, ipak je neoprostivo!
2013 09 25
svi zelite oib i više podataka a nije mi jasno zasto to jednostavno ne trazite od prodavaca...sliku osobne npr. di pisu svi podatci :/
2013 09 25
Odličan (5). [:smijesi]
2013 09 25
[slika:bf666300-e0ec-4d19-b8eb-ad2a8bf9eb19]
2013 09 25
BRAVO [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] PODRŽAVAM
2013 09 25
[:smijesi]
2013 09 25
Bravo,slažem se:) Samo ne znam bi li funkcioniralo to sa oibom pošto mislim da na njuškalu možeš upisati bilo koje brojeve:/ Možda jedino onako kao na gmailu ili negdje da kada upišeš iste podatke o sebi da ne možeš ponovno otvoriti profil..
2013 09 25
Vikisa- ovdje se misli na one koji otvaraju profile nakon što su prevarili ljude, đabe ti to kad ti može em uslikat tuđu osobnu em tko će ih sve popamtit i znat im podatke sa prošlih profila. Ovako one ne bi imale mogućnost opet otvoriti profil sa istim informacijama, jedino ako stave tuđi oib, ali onda opet ima načina da se skuži (ip adresa).
2013 09 25
...sve to stoji... super ideja! ...od toga jedino bi imalo koristi (u praksi) da prepozna PONAVLJANJE OIB-a i time onemoguci izradu duplih profila! Cini mi se da bi to mogla biti dobra ideja. Al netko moze otvoriti i 1 profil (kao one famozne uggsice) gdje je cura u 1 pokušaju prevarila za 1.000 kn! A admin NE SMIJE dati tražene podatke (OIB, adresu itd) ukoliko dođe do prevare... Tako da... Admin moze znati tko je prevario, ali ti po Zakonu ne smije dati tu info. Je*iga [:tuzan]
2013 09 25
Samo ovlaštena osoba ima pravo da traži osobne podatke i osobnu kartu na uvid. Ipak mi je prijedlog od nanana01 bolji ali mislim da se ni na taj način neće puno postići [:tuzan]
2013 09 25
Sumnjam da ovdje ima admina jer je stranica jako loše prevedena s engleskog na Hrvatski :/
2013 09 25
...recimo na Aukcije.hr trazi OIB prilikom registracije, ti mozes upisat sta god hoces, ali ti napise "tek nakon provjere OIB-a mozete koristiti stranicu", do tada (tih par sati) ne mozes se služiti stranicom.
2013 09 25
super ideja, ali adresu možeš upisati koju hoćeš, nitko nezna jel ispravna ili ne, kao i datum rođenja, a o telefonu da ne govorim...mislim da prevarantice ionako ne pišu svoje podatke, a ne može nitko provjeriti jel napisala svoje podatke ili je bezveze napisala nešto... (npr. Petra Petrić, Ilica 1, Zagreb i to joj prolazi) [:tuzan]
2013 09 25
super [:smijesi]
2013 09 25
ana hvala na objasnjenju ali to je predlozeno puno puta ocito adminica ima razloge zasto to vec nije napravila...mislim da je ovo ucinkovito kad si vec prevaren imas sa cime doc do korisnice i vratit svoje novce, mislim da i to znaci puno... isto tako mislim da mnogima nece bit bas svejedno krast novce tako kad znaju da kupac ima dosta podataka [:smijesi]
2013 09 25
1 2 3