Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ne znam gdje je tu logika

> hrvatska123: > Evo ja bas napravila pokus sa jednom cijenom, pinku samo povecala cijenu i odmah uocila da je curka makla iz omiljenih🤣😅😃.. :') :') :') :')
2019 08 28
> Winxica: > > PretrpaniOrmar: > > > Maja21: > > > Tako da, drage djevojke, samo nabijajte cijene jer to odmah znači 'da vaša roba vrijedi' i brže ćete naći kupce. 😅😅🙊 > > :') :') :') sad ću sve po 500 kn stavit...ima da me zatrpaju porukama do jutra buahahahahaha > Hahahahaha, e jesam se nasmijala do suza na ovaj post. > :') :') :* :* :*
2019 08 28
o bože meni ovo nema logike ahhahaha baš cu i ja pokisati tako.zar nije bit krpica da budu pristupacne cijene? :') :') :')
2019 08 29
Evo da i ja dam doprinos temi. Objavila nekoliko novih artikala. Imam nekoliko kojima je cijena iznad 60 kuna, dvije zimske jakne i jedan lot. I tako, za nove čizme po 60 kuna javljaju mi se za zamjenu. Pristojno odbijem i kažem da ako se odluči za kupnju da se javi. Veli ona: Meni ipak više paše zamjena. Imam nove čizme od prave kože kupljene po 30 eura ako biste htjeli." Pa opet hvala, ali ne bih. Svaki put kad imam nešto jeftinoy nude samo zamjenu. Valjda ljudima niska cijena stvara osjećaj da artikl ne vrijedi ni to malo što tražiš. Svašta i pomalo uvredljivo.
2019 09 01
1 2