Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Prag - bankomati - pomoć

Ima tko da je bio nedavno u Pragu? Znate li postoje li bankomati Intesa Sanpaolo grupacije..inače sam PBZ banka koja je dio toga pa mi treba radi dizanja novca sa bankomata bez naknade.. Hvala ((:
2019 09 03
Naravno da se može dizat novac, al mene zanima dizanje bez naknade. Hvala na odgovoru svejedno (:
2019 09 03
intesa grupa nije prisutna u ČEŠKOJ. sestra mi živi u pragu pa sam je pitala. ja kad idem u prag dižem na bankomatima unicredit (zaba) i ima ih u svakom boljem trgovačkom centru..
2019 09 03
> marbil: > intensa grupa nije prisutna u ČEŠKOJ. sestra mi živi u pragu pa sam je pitala. ja kad idem u prag dižem na bankomatima unicredit (zaba) i ima ih u svakom boljem trgovačkom centru.. ma ima ih i po gradu, ja kad sam bila skoro je na svakom pisalo unicredit :)
2019 09 03
> Kriyyx: > Ima tko da je bio nedavno u Pragu? > Znate li postoje li bankomati Intesa Sanpaolo grupacije..inače sam PBZ banka koja je dio toga pa mi treba radi dizanja novca sa bankomata bez naknade.. > Hvala ((: Pozdrav, i ja sam PBZ i dizala sam na Raifeissen bankomatima u Pragu jer sam na njima imala najnižu proviziju, a određena provizija će uvijek postojati zbog konverzije tečaja. Ono što je bitno je da kad dižeš novce odabereš opciju "nastavljam dalje bez konverzije" jer će ti ponuditi da 1) oni naprave konverziju tečaja za tebe i 2) nastaviš bez konverzije pa da tvoja banka naknadno odradi konverziju. Prva opcija je uvijek nepovoljnija i nudit će ti dosta loš tečaj. S tim da sam se ja pozitivno iznenadila kad sam u Pragu mijenjala € u krune, postoje dvije mjenjačnice u ulici koja se zove Jindrišska, pored vijetnamskog restorana, odmah u blizini Sephore, obje su imale izvrstan tečaj. Ako budeš tamo mijenjala novce ćeš vidjeti red ispred pa ćeš lako prepoznati 🙂 Uživaj u Pragu, grad je predivan, a zalazak sunca na Karlovom mostu je nešto zaista posebno 😉
2019 09 05
Otvori si Revolut račun besplatno i besplatno podiži na bankomatima kad putuješ... proguglaj malo. Uz račun ide besplatna MasterCard kartica, ako ti treba, evo link revolut.com/referral/jelenad2yh
2019 09 11