Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Htjela bih ispričati upozoriti

> katarinamartina: > > mojekrpicee22: > > Ja sam priznala i ispravila gresku, rekla sam ti da ću ti uplatiti i ostatak koji nikako ne zaslužujes. > > ŠTO JOŠ HOČEŠ????? > Kako ne zaslužuje ako nije dobila ono što je platila? > Broj PU 10707 može biti kao i 10200 sortirnica u Branimirovoj pa bi bilo dobro da prvo odete tamo i provjerite status paketa, tj. kada će, ako već nije, biti otpremljen u PU u Gajnice ili kojem PU pripada vaša bivša adresa. Hvala tebi i curi iznad valjda ce vase rijeci uspjeti skontati jel mozda ja pisem hieroglifima €₩££¥£₩
2019 09 13
> > Irena1919: > > > Mojekrpice22 zasto ne nazoves broj koji ti je dala Seni ???? > > > , to sto pise na internetu cesto nije pravo stanje .. isto kao sto je vec tu gore neko napisa ,tako je i kod mene bio slucaj , na internetu je pisalo da je jos na polaznom mjestu ,a vec je bio kod mene u posti!!! . > > > Evo, (iziritirana citanjem), ja sam sad zvala, operaterka je rekla da je u Manastiru ,medutim- inzistirala sam da provjeri, jer taj podatak i sama vidim na internetu.Nakon par minuti operaterka me nazvala i pitala me sve podatke ( s obzirom da ,naravno ,nisam znala nego ovo sto ste navele ) sve sto je uspila saznat je da je paket najvjerojatnije u Zagrebu ,al da ce ic isporuka u Samoborsku .... > > > Eto ,ne oslanjajte se na internet ,mobitel u ruke,nazovite broj mozda vam se moze ako jos uvik reagirate isporucit i na novu adresu ... > > > I uplatite curi ostatak novca > > Ja ne znam tko tu što priča, zaista. Kao što sam i napisala, zvala sam i rekla mi je da je u Manastiru. > > REKLA SAM DA ĆU UPLATITI, SAMO TRAŽIM PRAVDU!!!!!!! > > NEĆU BIT JADNA ZA 45 KN, SAMO HOĆU DA CURA BUDE > Vidi ,meni je isto receno da je u Manastiru ,al kad sam inzistirala da provjeri ( jer ti operatera na tom broju samo mrtvo ladno procitaju ( al jako fino i ljubazno ) ono sta mozes i ti bez njih) , zvala me nakon par minuti i rekala da bi isporuka isla u ponediljak i da je paket tu u Zagrebi ,al da joj dam podatke da sve tocno provjeri ...E sad posto sam ja zvala kao neko sa strane ,i nemam podatke , nije mi ni mogla puno rec nego da je ,ipak u Zagrebu ,al da joj trebaju svi podatci tocna adresa ,telefon ,.... > Nazovi ponovo i inzistiraj na tocnim podacima di je trenutno paket...mozes npr.rec da ces isti tren ic po njega ako je u toj i toj poslovnici.. > Ne daj im disat dok tocno ne saznaju gdje je paket ....vjeruj ,razgovori se snimaju i maksimalno ce ucinit sta se trazi od niih......To sam joj sve ja pisala u inbox ne vrijedi njoj se neda
2019 09 13
mojekrpicee22 jeste li na kraju uplatili još 45 kn? Koliko vidim pišete nije problem u novcu pa ako već nije problem uplatite onda curi što ste dužni (ako već niste), vaša je krivnja i ne vjerujem da nakon svega iznesenog vi i dalje tjerate svoje
2019 09 13
Lp Ako cete se vec braniti u ovoj situaciji da ste ‘slucajno’ podvalili kaput amisu pod Zara, onda barem promjenite tagove na ostalim artiklima. Je li h&m haljina ili Zara? Je li stvarno kupac treba pogadat koja je marka artikla kojeg prodajete? I zasto ako zelite postenu suradnju, uopce na prvom mjestu stavljate krive tagove.
2019 09 13
> mojekrpicee22: > > cipelitza: > > > mojekrpicee22: > > > Ja želim da se tebi moj paket vrati???? Ne razumijem > > Razumijes ti jako dobro. Razumjela si i na proslom profilu. > Ne, ne razumijem! > Zasto bi ja htjela da joj se vrati paket? Zasto nebi svoj paket nazad? > Zar uzalud idem do pošte provjeriti????? > Kakvih 10 min????? Tebe ko da netko placa extra za ovo sramocenje. Da znas sto uopce znaci rijec pravda, osim povrata punog iznosa (plus postarine u slucaju da zelis da ti bude poslano natrag) ispricala bi se kupcu uz dubok naklon. Ne bi ti na kraj pameti bilo postavljati ikakve uvjete. Cuj mene, pameti. Hjoj.
2019 09 13
Svasta covjek na ovim Krpama nauci. Pa tako i da moras zasluziti svoje novce dobiti nazad. Pazi musavicu, moze se oprati, fleka haha, pa sto nisi oprala prije slanja?
2019 09 13
Kakvi su ovo razgovori stajeovo?? Ti koja si podvalila amisu sako pod zara treba da se ispricas zeni i da jos vratis sve i jednu lipu jer si kriva, a ti je jos zajebavas da ces joj i za kaficu uplatit. Pa kako te nije sram?? Sto se tice paketa jel ti nikako nemozes skuziti ili se pravis mutava, paket ti je poslan, ali je zapeo negdje sto je krivica poste, a ne kupca. Neznam sta ti nije jasno
2019 09 13
CURE MOJE GLEDAJTE STA MI JE NAPISALA ONA MENI DAJE ROK....... STA DA RADIM? prije 4 sata mojekrpicee22 Hvala Bogu, sve se vraća! Obriši forum i negativnu, uplatit ću ti da više nemam nista sa ovakvom osobom! Ne želim više niti jednu poruku! Lp prije 54 minuta SeniSo Uplati prije 18 minuta mojekrpicee22 Prvo napravi kako sam rekla. Dajem ti rok najvise 30 min. Ja cu uplatiti preko interneta. Slikat cu uplatu i na mail ti poslati!!!!!
2019 09 13
RADO BI VAM POSLALA SLIKE AL JOS NE MOGU UCITATI
2019 09 13
I sta ce kraljica napraviti kad prodje 30 minuta? Aktivirat bombu? 🤣
2019 09 13
Dragi svi! Znaći jos cu jednom napisati, zadnji put! Znaći u ovim porukama gdje kaput poslan, ZARA NIJE SPOMENUTA, NIJE! u drugoj poruci je to napisala i to dosta ranije, gdje sam napisala da je, jer sam imala. Ja u porukama gdje je kaput poslan ZARU NISAM SPOMINJALA! A Za mrlju, zaista nisam vidjela, kaput je nov, sa etiketom, nisam ga pretjerano pregledavala, znam i to je greska ali eto. Priznam, moja greska, vratila sam novce, 100 kn. Ona je uplatila 125 kn. Poslala sam postom jer je tako i htjela. Ja sam povrat htjela Tiskom, jer sam u selidbi pa je tako najsigurnije. Ok. Znaci, sve greske sam prihvatila, rekla sam da ću joj jos uplatiti i 45 kn. Ne razumijem čemu ovakve poruke?? Znaći rekla sam curi uplatiti i ostatak, priznala sam svoju gresku iako mog KAPUTA NEMA NIT ĆU GA DOBITI. ZASTO SAM JA BEZOBRAZNA???? ZAŠTO SE SRAMOTIM AKO SAM SVE PRIZNALA I REKLA DA ĆU UPLATITI. A CURA JE ŽRTVA JER JE DOBILA NOVCE I JOŠ ĆE DOBITI A MOG KAPUTA NEMA! STVARNO PRAVEDNO, NEMA ŠTA!
2019 09 13
Tko hoće dokaz o uplati, slobodno neka mi se javi sa e-mailom. Lp
2019 09 13
Cisto da kupac ne pomisli da samo njoj brabonja u inbox, kopiram bez citanja, bikoz eto: Negativna povratna mojekrpicee22 Pozdrav, evo samo da vas pitam. Kakvo sramoćenje? Za što se trebam ispričati curi koja laže da ju vrijeđam, a ona vrijeđa mene, curi koja laže da ne želim svoj paket, curi koja laže da je paket u mojoj posti, curi kojoj sam ja priznala grešku i odmah je ispravila, uplatila sam joj novce i rekla sam da ću joj i ostatak uplatiti. Od zare nema spomena u porukama gdje je sako prodan. A za mrljicu nisam vidjela, kako sam i rekla te sam odmah prihvatila povrat. Zašto bih se ja trebala ispričavati? Mog kaputa nema, doticnoj će sve biti uplaćeno. Ja sam sve priznala i ispravila, u čemu je problem??? prije 6 minuta mojekrpicee22 Dotićnoj je sve uplaćeno. Znaći ukupno 145 kn. Eto pošto ste toliko zainteresirani, mozete mi i mail dati pa da vam poslikam prije 4 minuta mojekrpicee22 A i poruke ću sve slikati, vjerujem da ćete promjeniti mišljenje. prije 3 minuta
2019 09 13
:kokicesumimalopreslanealkogajebe:
2019 09 13
Quelle surprise, povrat uslijedio tri i pol sekunde nakon pitanja zasto laze i za ime i za prezime. Evo u soku sam. Rusi me.
2019 09 13
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10