Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Svi artikli su pobrisani

> BrunoDora: > Hoće li konačno ovu stranicu informatički netko bolje održavati i nadograditi, ništa ne možeš dodati, pogledati, ne možeš povećati.... Katastrofa da nije nekih divnih ženica ovdje već bih izašla ali stvarno frustrirajuće.. Bas to. Ne kuzim zasto se ne napravi aplikacija Moje krpice koja bi svima uvelike olakšala stvar.
2019 09 16
Katastrofa
2019 09 16
Nema niti jedne slike, ne razumijem, da se to ne može riješiti već danima.
2019 09 17
- meni su slike nestale od 12-og /09-og - ništa još nije vraćeno... ; zna li netko do kada?
2019 09 17
Nije pošteno nekima ukinuti svi artikli, nekima ostali, po meni slab informatičar koji to riješava ili ukinuti sve ili ništa, da znamo na čemu smo, imamo ugovorenih prodaja a nemožemo realizirati, ako je oprostite mi netko od svoje struke riješiti će to u sat vremena.,ili rješite ili nađite drugi model prodaje. Ja nemogu nego pošteno što mislim to i kažem. Lp i svako dobro., te Vam uspješan rad informatike na krpicama.
2019 09 17
Nije me bilo neka 2 tjedna.Neke slike su bile izbrisane.Danas otvaram profil i ....IZNENAĐENJE! Samo 4-5 slika ostalo od čitavog profila.Pa još prošle godine sam morala ponovo učitavati sve artikle.Nije valjda da ću morati opet...NE,NE,NE..... :,'(
2019 09 18
Dobro,hoće napokon biti kakav odgovor vezano uz ovu zbrku?
2019 09 18
Baš čudno nekima sve obrisano, nekima ostalo nešto nekima sve, što se to dešava bilo bi korektno reći u čemu je problem.
2019 09 20
dakle katastrofa - katastrofa -katastrofa - obrisano mi je 196 artikala u prosjeku po 3 slike - do penzije ih više neću stići ulistati - zaista očaj, očaj, očaj, - - a kao foll vraćene su mi tri nečije tuđe???? - na moj tekst lota baleriniki tunika tigar... - mislim užas..... - stranica na kojoj sam već 6 godina aktivna - razočarenje maximalno....
2019 09 23
NIKAKO NE MOGU OTVORITI SVOJ PROFIL ? U ČEMU JE STVAR , ŠTO SE DOGAĐA ?
2020 04 26
1 2