Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jel još uvjek aktualna stranica moje krpice kao nekada?

Pozdrav svima,jel ova stranica moje krpice jos uvjek ide kao nekada i dal se prodaje išta?Dugooo me nije biloo.. E da ,uopče se ne vide slike,tu i tamo koja al bože me prosti!!!.Na šta spade "moje krpe":)) Lp,curke.
2019 09 23
Prodaje se, prodaje. Prošli smo tjedan izglasali u anketi da ćemo mjesec dana kupovati na neviđeno, zato nema slika.
2019 09 23
Kak to misliš na neviđeno? To prošlotjedno glasovanje mi nema puno smisla jer ja evo nudim divne strukirane haljinićice s crvenim remenčićem. Čini se da su sve jednake, ali nisu.
2019 09 23
> Prošli smo tjedan izglasali u anketi da ćemo mjesec dana kupovati na neviđeno, zato nema slika. :')
2019 09 23
Slabo, slabo :(
2019 09 23
> teehee: > Kak to misliš na neviđeno? To prošlotjedno glasovanje mi nema puno smisla jer ja evo nudim divne strukirane haljinićice s crvenim remenčićem. Čini se da su sve jednake, ali nisu. Eh da si napisala da su dva broja manje sve bih ih kupila :,'(
2019 09 23
> teehee: > Kak to misliš na neviđeno? To prošlotjedno glasovanje mi nema puno smisla jer ja evo nudim divne strukirane haljinićice s crvenim remenčićem. Čini se da su sve jednake, ali nisu. Znam da su se kod nekih slike poremetile, ali kod tebe i naslovi i opisi oglasa ,:)
2019 09 24
Pa da, u skladu s postojećim fotkama. Dok se ne odlijenim i postavim nove ;)
2019 09 24
:') :') koji sistem
2019 09 24
Ja ne znam da je nekad bila aktualnija. Jedino ne znam je li ikad više žena u jednoj temi padalo s Marsa. :o
2019 09 24
> teehee: > Kak to misliš na neviđeno? To prošlotjedno glasovanje mi nema puno smisla jer ja evo nudim divne strukirane haljinićice s crvenim remenčićem. Čini se da su sve jednake, ali nisu. heheheee ovo ti je mrak opis..i opisi..
2019 09 24
smudo777 vidim i vi u ponudi imate jednu ovu sad strašno popularnu haljinicu marke MK (to vam sad neće tako brzo se prodat jel ih ima prilično, to je sezona ljeto/jesen 2019 pa se sad svi hoće toga riješiti) ali ste u prednosti svakako jel imate u ponudi i korzet, cipele, sako i torbu- ne brinite samo još trebate napisat ispod Zara i prodaja je zagarantirana
2019 09 24
Ne znaš koja ljepša od koje kod Teehee ,:)
2019 09 24
Stranica je aktualna naravno, kakvo je to pitanje?! :o Prije svega sve šljaka pefektno! Pohvaljujem opet mada je vlasnicima muka slušati stalno "perfkt, grejt, Aj em hepi" ..i tak. No par korisnica se osjeća nedovoljno vrijednim i sposobnim za uporabu ove tehnologije te najavljuju odlazak, mi naravno placemo i molimo da ostanu jer ni Guglo ne nalazi asosmangozara artikle, a one to imaju. O robi koja odgovara ama bas svakoj korisnici na Mk ne trebam ni govoriti, veličine od robica do robičetina, šira obitelj nosi. O porastu vrijednosti komada koje one obuku samo 18puta..ma kako cu do tog?! Ne znam, ne znam ali bude lose ako one odu! Osim toga sve savrseno, sve sljaka tip top. Forum jedino spava pomalo, znaš koliko je sati kad adminka kaze "dooosaadno dajte nesto da blokiram!" ..dok prodaja i kupnja na nevidjeno nikad bolje, ove sto kupe na vidjeno tu i tamo budu prevarene ali vrse se povrati u roku brzih 18dana uz samo dvadesetak nepismenih poruka. Ej, a ponuda raznovrsna kao kod Teehee. A tek cijene..ma cijene su vrh! Nadam se da sam priblizila stanje te ostajete sa nama :) Rekla bih "sretno" ali nema potrebe, zvucalo bi apsurdno.
2019 09 24
Da ne bi bilo zabune, radi se o mojim opravicama koje se u ovom času nalaze malkice u drugom planu, skrol, dva mišem. Kad budem još manje lijena i s više vremena, zamijenit ću ih drugim slikama, uz suze u očima.
2019 09 24
1 2