Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Nemogu se ulogirati preko googla

Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa?
2019 09 24
ja se ne mogu uopce ulogirat preko mobitela, a na kompjuteru mogu bez obzira jel mozila ili chrome, slike mi 'stekaju' ali mogu ih sve uvecat
2019 09 24
,:(
2019 09 24
Ova stranica od samih pocetaka ima probleme i bojim se da ce uvijek biti nešto ,:(
2019 09 24
> mkruezi: > Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa? Ne razumijem Vaš prvi post? Ne možete se ulogirati preko Googla u svoj gmail? Ne kužim dio ''ne mogu se ulogirati preko googla'' - znači google je internetska tražilica a ne program. Preko googla se ulogirati na mojekrpice.hr? Ne razumijem stvarno , čitala sam valjda 20 x ispočetka i ne razumijem šta želite reći?!?
2019 09 24
> mkruezi: > Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa? Nemam pojma što se događa. Htjela sam kupiti nešto iz omiljenih,ali uopće nema slika. Rijetke su i na profilima.
2019 09 24
Još jedna što je spavala ispod kamena zadnjih 10 dana...
2019 09 24
> degenija: > > mkruezi: > > Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa? > Nemam pojma što se događa. Htjela sam kupiti nešto iz omiljenih,ali uopće nema slika. Rijetke su i na profilima. https://mojekrpice.hr/forum/t/263014/slike-se-ne-vracaju
2019 09 24
Lonela1-u google tražilicu stavim moje krpice,na pocetnoj str.i,a ulogiraj se ili registriraj,nemogu se ulogirati pinovo s istom lozinkom od prije,probala sam se ponovo registrirat ali nemogu ni to jer se kao mail adresa vec koristi
2019 09 25
> LeSock: > Još jedna što je spavala ispod kamena zadnjih 10 dana... Zasto mislis da bi svi trebali visiti svaki dan na krpicama...mozda se cura ukljucila danas nakon dugo vremena i nije joj jasno kaj se dogada
2019 09 25
> mkruezi: > > LeSock: > > Još jedna što je spavala ispod kamena zadnjih 10 dana... > Zasto mislis da bi svi trebali visiti svaki dan na krpicama...mozda se cura ukljucila danas nakon dugo vremena i nije joj jasno kaj se dogada Ne bih ništa rekla da na samom vrhu foruma nisu 4 teme s obavijestima moderatora i svatko normalne inteligencije valjda prvo to pročita pa u 3 minute polovi što se dešava.
2019 09 25
> mkruezi: > Lonela1-u google tražilicu stavim moje krpice,na pocetnoj str.i,a ulogiraj se ili registriraj,nemogu se ulogirati pinovo s istom lozinkom od prije,probala sam se ponovo registrirat ali nemogu ni to jer se kao mail adresa vec koristi Pa naravno da se ne možete registrirati dvaput sa istim mailom jer se mail (isti) samo jednom može koristiti isto ko i npr. na fejsu i na svim stranicama gdje je potrebna registracija. Isto kao ni korisničko ime koje se također ne može koristiti duplo. Miješate registriranje i logiranje!?
2019 09 26
> mkruezi: > Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa? meni isto nije jasna ta razlika između googlea i chroma.. preko kojeg pretraživača ulazite na google - internet explorer, mozilla, chrome, opera, safari?
2019 09 26
> maloodjece: > > mkruezi: > > Nemogu se upoce ulogirati preko googla kao neispravan mi mail,a preko chroma se najnormalnije ulogiram,ali nemogu povecati sliku artikla ,da li se to nekom isto događa? > meni isto nije jasna ta razlika između googlea i chroma.. preko kojeg pretraživača ulazite na google - internet explorer, mozilla, chrome, opera, safari? Ja isto i dalje ne razumijem šta gospođa priča, miješa program tj. pretraživač sa internetskom tražilicom?! Fakat se trudim al nemrem skopčat nikako..
2019 09 26