Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oprez krpicarke! Marija27volim

Pozdrav svima, doticna mi se javio ( korisnik Marija27volim) sa pitanjima vezanim uz traperice, pa me pitala dali imam tajice i dodatne slike.. nakon sta sam linkala poveznicu tajica nastavilo se uz ovaj razgovor. Molim admine da blokiraju profil posto je ocito da ovo ne ide u pravcu prodaje nego nekih bog zna kakvih pervernih misli. Doticni profil ima 0 povratnih i mislim da nije tu zbog krpica. Lp, ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/fd7215b7abcde04ea70b01afd1065457.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a6deb6b1b2f1b6600b8d3d4db7be53de.jpg)
2019 10 01
Mislim da je to jedna te ista osoba koja je imala i profile Zgrules88 i malavz, al je na tim profilima blokiran. Al badave blocka kad se opet pojavi s novim profilom. :s
2019 10 01
> Isabell: > Mislim da je to jedna te ista osoba koja je imala i profile > Zgrules88 i malavz, al je na tim profilima blokiran. > Al badave blocka kad se opet pojavi s novim profilom. :s Nisam nikada do sada imala iskustva sa takvim profilima, valjda sam do sada imala srece. Otvorila sam temu da upozorim i ostale korisnice.
2019 10 01
Hvala Vam !
2019 10 01
Jao. Sjećam se slične priče kad je, moguće ista osoba, nudila posao curama u grupi na fb za studentske poslove. Zainteresirani su se trebali javiti u inbox. Prvo je bilo neko pitanje tobože vezano za posao, a onda je bilo nešto kao "Napišite svoje mišljenje o tajicama kao modnom odjevnom predmetu". Ja se brate raspisala, sve trudeći se da dobijem posao, cijeli esej sam napisala na temu tajica, profesorica iz hrvatskog bi bila ponosna na mene 😂. Kad ono, sljedeća poruka: "pošaljite nam svoje vlastite slike u tajicama". :s :@ Strašno!
2019 10 01
> RocknRoll: > Jao. Sjećam se slične priče kad je, moguće ista osoba, nudila posao curama u grupi na fb za studentske poslove. Zainteresirani su se trebali javiti u inbox. Prvo je bilo neko pitanje tobože vezano za posao, a onda je bilo nešto kao "Napišite svoje mišljenje o tajicama kao modnom odjevnom predmetu". Ja se brate raspisala, sve trudeći se da dobijem posao, cijeli esej sam napisala na temu tajica, profesorica iz hrvatskog bi bila ponosna na mene 😂. Kad ono, sljedeća poruka: "pošaljite nam svoje vlastite slike u tajicama". :s :@ > Strašno! Hahahah, na isti oglas sam i ja nasjela, isto napisala ono članak za modni portal, kad ono... "Imaš neku svoju sliku u tajicama?" :') Show program... A s jednim sam ja imala "okršaj" i na LetGou, ali to sam okrenula na zezanciju tako da je njemu na kraju bio bed pa me blokirao. x-)
2019 10 01
Btw, sad kad gledam screenove, po imenu mi se čini da je to isti lik. Na LetGo se zvao Marija Vz
2019 10 01
Cure drage, vec kad mi je bilo postavljeno pitanje ako imam iznosene hlace mi je bilo sumnjivo, ali ajde mislim si mozda sam ja paranoicna.. na sljedecu mi je vec bilo jasno, zanimalo me do kud ce ici. Pitala sam ga ako ce se sam izbrisati ili ce cekati admina i evo ne odgovara vise 😊
2019 10 01