Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Thalassoterapia Crikvenica

Molim mame koje su slale svoju djecu u lječilište u Crikvenici da mi se jave sa iskustvima. Unaprijed hvala!
2019 11 09
Ja sam osobno od 10. -18. godine života išla svake godine tri tjedna na liječenje. Dobro je to, super klima za nas kontinentalce, vjezbe disanja, vrijeme na plaži pokraj mora, druzenje.. Uglavnom bila su mi to uvijek tri najbolja tjedna u godini i skompaš se s drugim pacijentima i viđate se svake godine, i dan danas njegujem mnoge odnose iz tog doba.. Osoblje je u redu, vodi se briga o kućnom redu i moraš bit poslušan. Tokom školske godine djeca idu u školu tamo, no ja sam uvijek bila ljeti pa smo išli dva puta na dan na plažu na kupanje. Jel Vas nešto konkretno zanima?
2019 11 11
Puno hvala što ste se javili. Mojoj curici,koja još nema ni punih 8 godina,odobreno je liječenje tamo,ali bez pratnje. Danas sam zbala da potvrdim da će doći-13.1. bi ju trebali dovesti i ostaviti tamo 3 tjedna. Sad me jako brine kako će se snaći tamo,inače je dosta samostalna,ali opet...nije mi svejedno. Mi smo dosta daleko i nemamo mogućnosti biti s njom. Sudeći po ovome što ste napisali,imate dobro iskustvo. Drago mi je da ste se javili,malo sam mirnija.
2019 11 11
Na dječjem odjelu budu djeca svih uzrasta pa tako i osmo godišnjaci, naći će društvo, družit će se. Imaju organiziranu školu pa neće zaostajat puno s gradivom. Provode se vježbe disanja, inhalacije, možda i dodatne vježbe, šetnja na svježem zraku. Puno dobrobiti, a zdrastveno stanje djeteta prati se svaki dan jer svako jutro je vizita, doktor i sestra pregledavaju svakog pacijenta. Hrana je u redu, fina.
2019 11 11