Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Paučinaste vene - što pomaže?

Pozdrav svima! Roditelji mi imaju problema s paučinastim i bolnim venama. Na internetu ima svega i svačega, od samog prekrivanja do proizvoda koji obećavaju uspjeh. Ima li netko možda iskustva s tim i što najbolje pomaže od proizvoda i tretmana koje ste probali, osim estetskih zahvata ? Unaprijed hvala na odgovoru. :-)
2019 12 21
Kretanje, ne predugo stajati, a niti sjediti, vježbe podizanja na prste kad se stoji duže vrijeme, dizanje nogu u povišeni položaj, tuširanje toplo hladno, nošenje kompresivnih čarapa, mazanje kojekakvim gelovima (Lioton i sl.), ali sve je to više manje trenutnog učinka. Ako su bolne i ako mislite baš na vene, a ne kapilare, otići doktoru, napraviti pregled i eventualno se odlučiti na nekakav zahvat. Meni iskreno nije baš pomoglo, obzirom da je sklonost tome ključna u čitavoj priči i problem se, u pravilu, vraća.
2019 12 22
Koenzim 10
2019 12 22
Hvala vam puno na savjetima. :-) Probt će, pa valjda će nešto od toga djelovati. :-)
2019 12 22
To je nesto sto se ne pije mjesec dana, vec dozivotno jer pomaze kod elasticnosti tkiva.. pitajte u ljekarnama (biljnim, takodjer), znati ce Vam reci vise o tome, a i ima razlicitih cijena pa pazljivije birajte proizvodjaca. :)
2019 12 22
Iako reklamirana i skupa, remescar spider veins krema NE pomaze...
2019 12 23