Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Schonbrunn - bio tko? :)

Curke, je li neka od vas bila u Schonbrunnu? Uskoro idem u Beč , pa me zanima isplati li se razgledavati Schonbrunn? Koliko otprilike traje ta tura? :) I ako netko zna kakvo je tamo stanje s parkingom, naplaćuje li se i koliko? Hvala :)
2020 01 02
Ja sam bila dva puta, jednom dok nije bilo sve ograđeno staklom i poslije kada su zaštitili. Osobno je nemjerljiv doživljaj razgledanja kad nije bilo sve pod zaštitom ali ne vrijedi žaliti jer se promijeniti neće ;-) Po meni se definitivno isplati otići pogledati. Za parking ne znam koliko se naplaćuje išli smo javnim prijevozom.
2020 01 02
Ja sam bila baš prije par dana. :) Doduše ne u dvorcu jer nismo imali vremena, ali smo prošetali po vrtovima. Vrtove se isto definitivno isplati pogledati, pogotovo veliki staklenik s lijeve strane dvorca (ulaz je cca 7 eur i plaća se posebno) i pogled s glorijete iznad dvorca je isto krasan + gore se nalazi i kafić. Mi smo do dvorca išli javnim prijevozom da se ne moramo gnjaviti s parkingom. Metro je stvarno super, nema gužvi, a brzo stigne svugdje.
2020 01 02
Bila sam predprošli tjedan s agencijom na dva dana, jedan od planova je bio da odemo i tamo i definitivno se isplati ☺ mi smo malu turu platili nekih 130kn (mislim da je oko 100kn al agencija ubere svoj dio) i hodali oko sat vremena po dvorcu. Bez obzira na audio uređaje i govoru kako se pomocu tog smanji guzva i bude prohodnije obilaziti dvorac definitivno nije tako jer su unutra bile rijeke ljudi i bili smo spori kao mravi. U biti možete se zadržat koliko želite,ako u jednoj sobi želite bit i 10 minuta možete. Iza vrt i glorijeta su prekrasni i zbilja vrijedi obici 😊
2020 01 02
Bila sam pred dvije godine, dvorac i vrtovi. Kako tihana kaže ogromne su gužve, a posebno u vrijeme blagdana i ljeti. Nažalost bio je dan vikenda tako da je razgledavanje trajalo i trajalo...Bez obzira na to prekrasno je za vidjeti. Također bili smo i u dvorcu Belvedere, ako nemate volje i želje za Schonbrunn ovo je prihvatljiva alternativa :)
2020 01 02
Topla preporuka: ako je ikako moguće isplanirati - sve dvorce ići razgledati kada su vrtovi oko njih uređeni i cvijeće u cvatu! Zbilja puno znači a pretežno je sav okoliš zaista predivno osmišljen pa je prevelika šteta dati velike novce za putovanje i razočarano gledati u npr. prekopane cvijetnjake i puste gredice, a gotovo svi dvorci, pa tako i ovaj bečki, znaju imati i vrlo neobične i predivne biljke... :) Shoenbrunn je predivan,a koliko se sjećam ima i govorni 'vodič' (slušalice) na hrvatskom...
2020 01 03
Bila pred dvije godine, ima se sto za razgledavati, samo su velike guzve i treba cekati na red za ulaz.
2020 01 04
Super, hvalaa :)
2020 01 06