Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Malllaaaa!!!

Za pocetak ove godine zelim podijeliti s vama kako me nasa clanica malllaaaa razveselila jednom bozicnom cestitkom. Stigla je jos u prosloj godini ali sam ja bila duze na putu, pa tek sada pisem. Negdje sredinom ljeta sam joj poklonila neke stvari, lijepo je zahvalila povratnom i jos sve poslikala. Jako sam se iznenadila kad mi je stigla bozicna cestitka, jos jednom zahvaljuje i zeli mi sretne blagdane. Da samo znate koji je to predivan osjecaj, koliko emocija u tom komadicu papira. Zelim nam svima u ovoj godini vise takvih suradnji! ❤
2020 01 07
> Kala09: > Za pocetak ove godine zelim podijeliti s vama kako me nasa clanica malllaaaa razveselila jednom bozicnom cestitkom. Stigla je jos u prosloj godini ali sam ja bila duze na putu, pa tek sada pisem. > Negdje sredinom ljeta sam joj poklonila neke stvari, lijepo je zahvalila povratnom i jos sve poslikala. > Jako sam se iznenadila kad mi je stigla bozicna cestitka, jos jednom zahvaljuje i zeli mi sretne blagdane. > Da samo znate koji je to predivan osjecaj, koliko emocija u tom komadicu papira. > Zelim nam svima u ovoj godini vise takvih suradnji! > ❤ Možete podijeliti s nama čestitku?Jako lijepo od Malleee.Uvjek se nađu divne osobe ovdje koje nas dirnu sa svojom gestom.Nije sve tako crno ovdje na mk,više je lijepih suradnji koje se dugo pamte.Tu i tamo nalete one manje dobre,besramne i totalno nekulturne.
2020 01 07
Jako lijepo...meni neke kojima sam poklanjala nisu ni povratnu ostavile x-)
2020 01 07
> vedranapv: > Jako lijepo...meni neke kojima sam poklanjala nisu ni povratnu ostavile x-) Barem znaš kome nećeš više poklanjati.To je stvar opće kulture.
2020 01 07
> Boston: > > vedranapv: > > Jako lijepo...meni neke kojima sam poklanjala nisu ni povratnu ostavile x-) > Barem znaš kome nećeš više poklanjati.To je stvar opće kulture. Točno tako, pravim listu nepoželjnih korisnika.
2020 01 07
> Boston: > > Kala09: > > Za pocetak ove godine zelim podijeliti s vama kako me nasa clanica malllaaaa razveselila jednom bozicnom cestitkom. Stigla je jos u prosloj godini ali sam ja bila duze na putu, pa tek sada pisem. > > Negdje sredinom ljeta sam joj poklonila neke stvari, lijepo je zahvalila povratnom i jos sve poslikala. > > Jako sam se iznenadila kad mi je stigla bozicna cestitka, jos jednom zahvaljuje i zeli mi sretne blagdane. > > Da samo znate koji je to predivan osjecaj, koliko emocija u tom komadicu papira. > > Zelim nam svima u ovoj godini vise takvih suradnji! > > ❤ > Možete podijeliti s nama čestitku?Jako lijepo od Malleee.Uvjek se nađu divne osobe ovdje koje nas dirnu sa svojom gestom.Nije sve tako crno ovdje na mk,više je lijepih suradnji koje se dugo pamte.Tu i tamo nalete one manje dobre,besramne i totalno nekulturne. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/622de6351c831f3c43e619a6d7adb1d2.jpg)
2020 01 07
> vedranapv: > Jako lijepo...meni neke kojima sam poklanjala nisu ni povratnu ostavile x-) Imala sam i ja jednu, poklonila dioptrijske okvire, platila postarinu a gospođa se nije udostojila niti hvala napisati kad ih je preuzela (povratne mi nisu vazne) ali hvala puno vrijedi.
2020 01 07
Lijepo je procitati neku pohvalu na ovoj stranici a ne samo kritike Lijepa gesta u svakom slucaju :)
2020 01 07
Da,lijepa gesta.Svaka čast i Vama i mallooj.👍
2020 01 07
Jako lijepo. Kad vidite da je netko zahvalan i da to ne zaboravlja, onda znate da je poklonjeno otišlo u prave ruke. Ima nas više koji smo ostali razočarani u poklanjanju. Ja čak i više puta. Drugi put i znaš za tu osobu, ali stvar je u tome da se ista osoba neće ponovno javiti, već ide tražiti dalje tko će joj nešto pokloniti i kome neće reći ni hvala. Sjećam se da sam jednom slala paket putem pošte i nešto je štekalo u onoj njihovoj aplikaciji i nije pokazivalo gdje se paket nalazi. Toj gospođi sam poslala par poruka da mi odgovori ako je možda stiglo i nekako se ona javi i samo napiše: "preuzela sam prije par dana, zaboravila javit". Ni hvala nije rekla. Eto kulture. Ipak, bilo je i žena koje su se znale lijepo zahvaliti i bile stvarno ljubazne i jednostavne. A kad već pišem, i mene su ovdje razveselile drage ženice, dobila sam na poklon rokovnike koji su mi trebali hitno za posao, jednom vrećice lavande i jednom mi je jedna gospođa poslala jedan stari parfem Lucci kojeg više nema u prodaji, a nostalgija me vezala uz taj parfem i dugo sam ga tražila. Bravo još jednom za Kalu09 i Malllu 😘😘😘
2020 01 07
Nisam se ni nadala da će doći ;)
2020 01 07
Lijepo.. :)
2020 01 07
> malllaaaa: > Nisam se ni nadala da će doći ;) Stigla je, jako me razveselila a pokazala sam ju i svim meni dragim ljudima, stvarno predivno. Hvala jos jednom, takve geste su poticaj da pomazemo i darujemo, da nisu uvijek novci na prvom mjestu.
2020 01 07
> Kala09: > > malllaaaa: > > Nisam se ni nadala da će doći ;) > Stigla je, jako me razveselila a pokazala sam ju i svim meni dragim ljudima, stvarno predivno. > Hvala jos jednom, takve geste su poticaj da pomazemo i darujemo, da nisu uvijek novci na prvom mjestu. Daaa, to smo i u privatnim komunikaciji konstatirale, da ne smijemo gledati druge kroz novce ! Hvala Vam još jednom na sandalicama, nanosala sam ih se ovo ljeto, preprepredivne su (tene još čuvam u vrećici u ormaru, kao nove su)!!! :")
2020 01 07
Predivno, malllaaaa je jako draga i dobra osoba, ova gesta to i dokazuje. Cula sam se s njom putem poruka, uvijek lijepo komuniciramo i iskreno, ne cudim se da je napravila tako lijepu gestu. Mislim da bi svakome bilo drago da ga se tako iznenadi, takve sitnice puno znace... 😀 Svaka cast!😊😀
2020 01 07
1 2