Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Trajni lak - iskustva

Bok cure, razmišljam o trajnom laku, ali imam nokte koji stalno pucaju i listaju se, uz to dosta perem suđe pa me zanima mislite li da bi mi trajni lak izdržao 2-3 tjedna?
2020 01 09
Hej, sto se tice trajnog laka ja imam isti problem s noktima i trajni to ne “podrzava”. Barem kod mene nije, stalno je pucao i lomio se u komadima, a radila sam u odlicnom salonu. Nakon toga sam presla po preporuci na gel i nosim ga dosta dugo i jako sam zadovoljna. Gel se puca, cvrst je i nokti mi uvijek izgledaju uredno. Nadam se da sam malo pomogla :)
2020 01 09
Meni je najdraži Nugenesis prah, puno se brže nanosi i skida od gela, manje oštećuje nokte, bez korištenja lampe, a traje kao i gel po mjesec dana.
2020 01 09
> LaMi21: > Hej, sto se tice trajnog laka ja imam isti problem s noktima i trajni to ne “podrzava”. Barem kod mene nije, stalno je pucao i lomio se u komadima, a radila sam u odlicnom salonu. Nakon toga sam presla po preporuci na gel i nosim ga dosta dugo i jako sam zadovoljna. Gel se puca, cvrst je i nokti mi uvijek izgledaju uredno. > Nadam se da sam malo pomogla :) A kad skineš gel, jesu nokti jako oštećeni?
2020 01 09
> vedranapv: > Meni je najdraži Nugenesis prah, puno se brže nanosi i skida od gela, manje oštećuje nokte, > bez korištenja lampe, a traje kao i gel po mjesec dana. Znaš li kako se općenito kreću cijene?
2020 01 09
> blondebear: > > vedranapv: > > Meni je najdraži Nugenesis prah, puno se brže nanosi i skida od gela, manje oštećuje nokte, > > bez korištenja lampe, a traje kao i gel po mjesec dana. > Znaš li kako se općenito kreću cijene? Ja u Splitu platim 110 kod cure koja radi doma, inače je cca 150. Imaš na YouTube kako se radi, samo ukucaj Nugenesis tutorijal
2020 01 09
Pozz,nije problem pranje suda,lak je otporan.Problem je listanje noktiju,sa takvih noktiju lak se pocne ljustiti nakon par dana.Za trajni lak bi vam nokti trebali biti zdravi.Moji se listaju i iz tog sam razloga prestala raditi trajni lak.Inace imam pribor doma ,sama si radim i dok su nokti zdravi stvarno su uredni nekih dva tj...
2020 01 10
Postoji mogucnost da niste radili kod nekoga ko bas zna,ja npr. nemam problema ni nakon 2 tjedna iako su mi stalno pod vodom i ne pazim...svakako preporucam trajni lak
2020 01 11
JA sam išla kod kozmetičarke na trajni lak.... Imala sam problem s jednim noktom, bio je pred otpadanjem, i ona ga je spasila, imam puno problema sa zanokticama i noktima općenito, išla sam sigurno 6.mj svaka 3 tjedna na trajni lak i nokti su mi se oporavili.... Jedino mi se ne sviđa što budu jako tanki i slabi od turpijanja, ali meni je zaista pomogao. Sada nisam jako dugo išla na trajni lak, želim da mi nokti baš nadođu - i jesu. Preporučujem zaista, cijena nije neka prevelika, od 60-100kn, ali meni je zaista pomogao, :) ;)
2020 01 12
Hvala puno cure. 🥰
2020 01 12
Ja ti preporučam da probaš kod kozmetičarke koja koristi CND Shellac trajne lakove. Meni je bio super, nokti mi se inače isto jako listaju i nisam imala problema s lakom, trajao mi je uvijek barem 3 tjedna. I sviđa mi se što se za taj lak ne treba turpijati puno gornji sloj nokta, nego čisto malo da se ukloni prljavština
2020 01 13