Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ugriz psa-pomoc

Ja nisam mazala ožiljak slijepog crijeva jer mi nije bilo bas toliko bitno ali mi je bratić imao isti ovakav sivani rez i preko usnice i sada mu se ništa ne vidi, jedino ako se dobro zagledas i ukoliko znaš da je bio tamo primjetiti ćeš ga. Slušao je ono sto su mu rekli doktori i sve je fino zaraslo. Nek ti ožiljak ne bude briga 👍🏻
2020 01 14
> KanyeWest: > > LornaSabic: > > Ostat će baš minimalan ožiljak ako se rana bude tretirala kako spada. 😊 Naravno, ovisi i o koži ali mislim da da ne trebaš previše brinuti. > bila sam kod doktora i rekao mi je za silikonski gel protiv oziljaka, kao najučinkovitije je...e sad dosta mi je se ljudi javilo za Contractubex...sad možda sam lupila, možda je to to...da li je pametno istovremeno dvije kreme koristiti? > hvala vam svima koji odgovarate i pišete....osobno nikad nisam bila na šivanju i voljela bi minimalno da se pozna taj ožiljak :S Pozdrav, osobno sam koristila Contracubex,imala ožiljke od skidanja madeža na licu. Osip, crvenilo,fleke sve sam dobila. Doktor preporučio da stane pa probam opet, i ništa nažalost. Ostala s ožiljcima, 150 kn u vjetar. Individualno je od kože do kože,rekla bih. Treba probati,ali nitko ne može znati za drugog,dok ne probate.
2020 01 15
ja sam imala kompliciran madez na licu pored nosa koji je imao jedno 10 savova ali onaj jako tanki konac (kao riblja kost je sve izgledalo), na pocetku se dosta vidjelo i onda sam mazala mozda 3 mj sa silikonskim gelom, mislila sam boze pa ovo nikad nece nestat i nakon godinu dana je skoro pa bio nestao. kozi treba nekih godinu dana da vidis rezultat, tako mi i dokt rekla koja me operirala. dan danas nitko niti ne kuzi da sam imala rez niti da sam ista sivala
2020 01 15
> KanyeWest: > Imam pitanje, posto sam zadobila ugriz od vl psa, i bila sam na sivanju > Propisan mi analgetik i mast > No medjutim da li ja tu mast vec sad mogu koristiti ili tek kada rada malo zaraste rana? > I brine me hoce li ostati oziljak i da li vec nakon skidanja konca mogu koristiti kreme protiv oziljka? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/551f05a40e04c49ac63b09fbac6505c5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4d672c0827b0d058e5a2025c5bc33a74.jpg) Nije velika rana, pa Vam vjerojatno neće biti vidljiv ožiljak. Bitnije je kako je rana šivana, jer tako i zarasta.
2020 01 21
> Mamaaamiaaa: > > KanyeWest: > > > LornaSabic: > > > Ostat će baš minimalan ožiljak ako se rana bude tretirala kako spada. 😊 Naravno, ovisi i o koži ali mislim da da ne trebaš previše brinuti. > > bila sam kod doktora i rekao mi je za silikonski gel protiv oziljaka, kao najučinkovitije je...e sad dosta mi je se ljudi javilo za Contractubex...sad možda sam lupila, možda je to to...da li je pametno istovremeno dvije kreme koristiti? > > hvala vam svima koji odgovarate i pišete....osobno nikad nisam bila na šivanju i voljela bi minimalno da se pozna taj ožiljak :S > Pozdrav, osobno sam koristila Contracubex,imala ožiljke od skidanja madeža na licu. Osip, crvenilo,fleke sve sam dobila. Doktor preporučio da stane pa probam opet, i ništa nažalost. Ostala s ožiljcima, 150 kn u vjetar. Individualno je od kože do kože,rekla bih. Treba probati,ali nitko ne može znati za drugog,dok ne probate. da...intezivno se osjeti a i iritarijući je miris čim se otvori.....
2020 01 22
Ja sam koristila silikonske flastere mepiform za ožiljke, oko 50kn je jedan i reže se na veličinu koja treba.. Meni je super bio, skroz su mi nestali ožiljci (ali su bili na trbuhu pa sad ne znam kako je za lice ) i bolje mi je bilo nego neka krema ili gel jer se samo zalijepi i mirna sam bila tjednima dok ne popusti i onda drugi i tako..
2020 01 22
1 2