Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Besplatne dizajnerske haljine

Drage djevojke, želite li iskoristiti priliku i postati vlasnica dizajnerske haljine, bez da uložite svoje kune, možete to postati na sljedeći način: Trebate se prijaviti, s nekim razlogom, na FB stranicu HTV-ove emisije Kod nas doma (poslati poruku u Messanger s kontaktom). Jedino što se od vas traži je sudjelovanje u reportaži u kojoj ste vi glavni lik. Spoje vas sa jednim hrvatskim dizajnerom i avantura počinje. Kako sve otprilike u konačnici izgleda također se može provjeriti u njihovim reportažama pod nazivom "Ormar". Eto, ako ima zainteresiranih djevojaka, samo naprijed. Hvala na pomoći!!
2020 01 22
trailer https://www.facebook.com/353570301752904/videos/175232120384339/ Pina kod Matije Vujice https://www.facebook.com/353570301752904/videos/811940332613931/
2020 01 22
Zaboravili su napomenuti da jedno ak nosiš XS eventualno S možeš proći, mi sa konfekcijskom brojem malo večim nemamo šanse jer ono duplo više materijala je potrebno za samu izradu, takve sigurno neće birati! Ko nam kriv kaj smo debele! :') :') :') :')
2020 01 23
> Lonela1: > Zaboravili su napomenuti da jedno ak nosiš XS eventualno S možeš proći, mi sa konfekcijskom brojem malo večim nemamo šanse jer ono duplo više materijala je potrebno za samu izradu, takve sigurno neće birati! Ko nam kriv kaj smo debele! :') :') :') :') nije skroz točno, kod Aleksandre Dojčinović je normalna gospođa, 40 godina...da se htjelo manekenke, lakše bi se došlo do njih.... 8-)
2020 01 23
> sanjaurban: > > Lonela1: > > Zaboravili su napomenuti da jedno ak nosiš XS eventualno S možeš proći, mi sa konfekcijskom brojem malo večim nemamo šanse jer ono duplo više materijala je potrebno za samu izradu, takve sigurno neće birati! Ko nam kriv kaj smo debele! :') :') :') :') > nije skroz točno, kod Aleksandre Dojčinović je normalna gospođa, 40 godina...da se htjelo manekenke, lakše bi se došlo do njih.... 8-) Ovo one rade samo zbog samopromocije i to je i krajnji cilj, ajde baš ću pratiti ovo do kraja da vidim jesam li bila u pravu, uvjerena sam da će suptilno u obzir doći samo osoba sa što manjim konf. brojem. :') :') :') :')
2020 01 24
> Lonela1: > > sanjaurban: > > > Lonela1: > > > Zaboravili su napomenuti da jedno ak nosiš XS eventualno S možeš proći, mi sa konfekcijskom brojem malo večim nemamo šanse jer ono duplo više materijala je potrebno za samu izradu, takve sigurno neće birati! Ko nam kriv kaj smo debele! :') :') :') :') > > nije skroz točno, kod Aleksandre Dojčinović je normalna gospođa, 40 godina...da se htjelo manekenke, lakše bi se došlo do njih.... 8-) > Ovo one rade samo zbog samopromocije i to je i krajnji cilj, ajde baš ću pratiti ovo do kraja da vidim jesam li bila u pravu, uvjerena sam da će suptilno u obzir doći samo osoba sa što manjim konf. brojem. :') :') :') :') hehe, javi se i provjeri....mislim da si dizajner koji dobro radi svoj posao ne bi smio dopustiti da u dućanu nema baš ništa u L i XL veličini, a toliko rastezljivih materijala na tržištu..
2020 01 24