Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Lot - što je to

Bok ekipica! Nije me dugo bilo... Može mi please netko prevesti kraticu LOT? Kakva je to LOT odjeća? Hvala!
prije 21 dan, 19:51
LOT - lot of things (puno, više stvari/odjeće)
prije 21 dan, 19:58
> FancyChic: > Bok ekipica! Nije me dugo bilo... Može mi please netko prevesti kraticu LOT? Kakva je to LOT odjeća? > Hvala! Primjerice da Vi stavite pet ruževa po cijeni 100 kn, onda možete napisati LOT ruževa :)
prije 20 dana, 21:49
Navedena cijena uključuje sve stvari iz tog oglasa :)
prije 20 dana, 23:32
Cure su vam odlično pojasnile. Ali možda nije loše napomenuti i što nije lot :). Lot nisu dvije stvarčice, npr.majica i hlače, kako to mnoge ovdje pišu.
prije 20 dana, 10:43
> laangelina: > Cure su vam odlično pojasnile. Ali možda nije loše napomenuti i što nije lot :). Lot nisu dvije stvarčice, npr.majica i hlače, kako to mnoge ovdje pišu. lot je bilo što smo da je više stvari tj. najmanje dvije stvari recimo lot (komplet) može biti i šampon za kosu+hlače...poanta je da je cijena lota manja tj. ako kupiš sve označeno kao lot povoljnije je nego li iste stvari da kupuješ pojedinačno kao npr. danas kupiš hlače za 50 kn, pa se sjetiš za par dana kupiti šampon za 20kn, a recimo cijena za cijeli lot je bila 60kn
prije 20 dana, 15:18
> tratinchica123: > > laangelina: > > Cure su vam odlično pojasnile. Ali možda nije loše napomenuti i što nije lot :). Lot nisu dvije stvarčice, npr.majica i hlače, kako to mnoge ovdje pišu. > lot je bilo što smo da je više stvari tj. najmanje dvije stvari > recimo lot (komplet) može biti i šampon za kosu+hlače...poanta je da je cijena lota manja tj. ako kupiš sve označeno kao lot povoljnije je nego li iste stvari da kupuješ pojedinačno kao npr. danas kupiš hlače za 50 kn, pa se sjetiš za par dana kupiti šampon za 20kn, a recimo cijena za cijeli lot je bila 60kn Ne. Lot i komplet nisu isto i lot nisu dvije stvari.
prije 19 dana, 09:34
Uvijek iste dileme :'( Jedna strana kaze lot je vise od 2 stvari, druga kaze 2 ili vise odnosno nesto kao outfit, treca kaze lot mogu biti 2 ili vise stvari iste namjene npr 2 majice ili 2 haljine, treca kaze minimalno 3 stvari iste namjene, pa ti znaj sto je lot ,:)
prije 19 dana, 15:33
> sonja90: > Uvijek iste dileme :'( > Jedna strana kaze lot je vise od 2 stvari, druga kaze 2 ili vise odnosno nesto kao outfit, treca kaze lot mogu biti 2 ili vise stvari iste namjene npr 2 majice ili 2 haljine, treca kaze minimalno 3 stvari iste namjene, pa ti znaj sto je lot ,:) Uglavnom više stvari.😆
prije 18 dana, 23:07
> laangelina: > > tratinchica123: > > > laangelina: > > > Cure su vam odlično pojasnile. Ali možda nije loše napomenuti i što nije lot :). Lot nisu dvije stvarčice, npr.majica i hlače, kako to mnoge ovdje pišu. > > lot je bilo što smo da je više stvari tj. najmanje dvije stvari > > recimo lot (komplet) može biti i šampon za kosu+hlače...poanta je da je cijena lota manja tj. ako kupiš sve označeno kao lot povoljnije je nego li iste stvari da kupuješ pojedinačno kao npr. danas kupiš hlače za 50 kn, pa se sjetiš za par dana kupiti šampon za 20kn, a recimo cijena za cijeli lot je bila 60kn > Ne. Lot i komplet nisu isto i lot nisu dvije stvari. možeš nazvati kako hoćeš npr. modna kombinacija, ali zna se na šta se misli...komplet i/ili lot napraviš sama kakav hoćeš mašti na volju...bitna je konačna cijena da je manja neke korisnice pišu da kupac izabere i napravi sam svoj lot i recimo sad da netko uzme papuče, majicu, košulju i badić...i to je to jer svatko bira šta mu paše i treba.
prije 17 dana, 15:06
> sonja90: > Uvijek iste dileme :'( > Jedna strana kaze lot je vise od 2 stvari, druga kaze 2 ili vise odnosno nesto kao outfit, treca kaze lot mogu biti 2 ili vise stvari iste namjene npr 2 majice ili 2 haljine, treca kaze minimalno 3 stvari iste namjene, pa ti znaj sto je lot ,:) Da samo vecina napise LOT i onda kad otvoris cijena se odnosi na jednu stvar tj.pojedinacna cijena svakog artikla,tako da ima onih koji uopce ne znaju sto to znaci.LOT nije jedna stvar za dobru vecinu krpicarka ovdje😉👍😁
prije 15 dana, 19:03