Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Cijena paketa otišla u nebo

Tako je. Jedan čovjek ispred mene u pošti je slao paket u petak i natovarila mu je ova milijun drugih uslugica i platio je nešto vise od 50 kn. Znam da je bilo da dostava bude u ponedjeljak do 11. Ne bojte se izmislit će oni svašta. 😃 > Mybalm: > cijena za paket 24 varira i s obzirom na otkupninu, tezinu, vrijednost i brzinu dostave. tako da vjerojatno je zena stavila dostavu sto brze moguce i svasta nesto s tim. mene je jedan paket 24 do 2 kg s otkupninom, velikom vrijednosti i dostavu do 3 dana dosao 70 kn. ali znajte da paket 24 nikad ne dodje u 24h x-) > ali za krpice paket uredno 18 kn vrijednost do 100 kn i ciao
2020 02 17
Svasta
2020 02 18
uglavnom mislim da su iz xp express promijenili ime u paket24 tako da lakse mazu oci ljudima. pa kad im dodje netko i kaze "dobar dan, zelim poslati paket!" eto ti njih prvo sa uslugom paket24 (naziv u sebi ima rijec paket, logicno), i tek onda ce otkrit da ima slanje obicnog paketa za 18 kn do 2 kg kad se netko pobuni za cijenu
2020 02 18
> Mybalm: >ali znajte da paket 24 nikad ne dodje u 24h x-) Dođe za 24h. Ja sam poslala paket par minuta prije 18h, slijedeći dan je dostavljen kupcu na otok.
2020 02 18
Meni je jedna krpičarka poslala paket i na kraju je platila 39 kn jer su joj uvaljali HP express, dogovorili smo se za poštarinu od nekih 23 kn čini mi se... uglavnom katastrofa šta rade u posljednje vrijeme sa cijenama, a usluga im je dno dnaaaa🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
2020 02 19
I jel' poslala na kraju pošiljateljica dokaz o slanju?
2020 02 20
> ivy4862: > Mozda je stavila vecu vrijednost? Do 100 kn je 18 kn > Meni se nedavno desilo s knjigama, nisam naglasila da zelim paket iako je ocito da saljem paket, i naplatila mi preporuceno slanje 30 kn.. kod mene na posti su bezobrazni, kao da ide njima u dzep... Na naznačenu vrijednost od 500 kn poštarina je 33 kn, tako da sigurno nije to.
2020 02 24
Da li je koja od Vas imala ovakav slučaj sa Tiskom: Jučer šaljem najavljen paket, prodavačica skenira kod, nakon što mi je dala potvrdu...kaže paket nije pronađen. Ja u čudu...kako nije pronađen, dala mi je potvrdu i imam na emailu kod. Tad sam joj izdiktirala šifru sa emaila...kaže kao nije uređaj dobro skenirao...sve je OK. Što mi je sad čudno u cijeloj priči što je naplatila S paket 22kn, a dobila sam račun 18kn. Prošli tjedan sam poslala S paket i platila 18kn
2020 02 25
Pa, narode, zar nije svima jasno da se plaća samo i isključivo ono što piše na računu?! O ovoj varijanti s tetama na Tisku smo već pisali, neke su divne, ljubazne i inteligentne, druge su arogantne i neuke.....sve je to sporedno , važno je samo da nikad i nigdje nismo dužni platiti ništa više od onog što nam piše na izdatom računu.
2020 02 25
> gitadevi: > Pa, narode, zar nije svima jasno da se plaća samo i isključivo ono što piše na računu?! O ovoj varijanti s tetama na Tisku smo već pisali, neke su divne, ljubazne i inteligentne, druge su arogantne i neuke.....sve je to sporedno , važno je samo da nikad i nigdje nismo dužni platiti ništa više od onog što nam piše na izdatom računu. Nakon što se roba cijeli dan vozila samnom po Beču, jedva sam stigla predat paket. Platila. Tek kad sam došla doma i klamala račun uz šifru tiska i skužila da je na računu 18kn. Pitam zato jer imaju neke razlike u cijeni zbog kutija/najava. Uglavnom popričat ču sa prodavačicom.
2020 02 25
Ma kutije se više ne naplaćuju. S paket on line najavljen je 18 kn, bez najave 22 kn. Treba jednostavno pogledati račun koji dobijemo i platiti koliko na njemu piše. Nedavno mi prodavačica u pekari daje račun i kaže - 32 kn. Ja joj toliko platim, mada mi se učinilo previše, uzmem račun , izađem i pogledam - piše 26. Vratim se pitati u čemu je fora, joooj, krivo je vidjela. Kako možeš krivo vidjeti 32 umjesto 26 i zašto, uostalom, ne nosiš naočale?!
2020 02 25
u Makarskoj su radnice u pošti iznimno ljubazne i nijedna te neće poslat kući, a da ti nije ponudila EVO, eno, gle TV-e, zdravstveno osiguranje, kreditnu karticu i ostale stvari koje ti nisu potrebne. Međutim, nikad ti neće naplatit paket više negoli treba, čak te i savjetuju koja je jeftinija opcija.
2020 02 26
> dobrojutro: > u Makarskoj su radnice u pošti iznimno ljubazne i nijedna te neće poslat kući, a da ti nije ponudila EVO, eno, gle TV-e, zdravstveno osiguranje, kreditnu karticu i ostale stvari koje ti nisu potrebne. Međutim, nikad ti neće naplatit paket više negoli treba, čak te i savjetuju koja je jeftinija opcija. One to moraju nuditi.Moje često kolutaju očima i žešće od mene dok mi nude. Kao blagajnice u DMu, uvijek imaju na kasi nešto netom sniženo što će ti odjednom početi trebati kad ti objasne da je sniženo. Moraju ponuditi, a dok one nude i mušterija se premišlja bi li ne bi li, ako bi koliko bi, ili možda ipak ne bi.....raste red pred kasom i svi mrze i blagajnicu i mušteriju.
2020 02 26
1 2