Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Što pokloniti?

Naime, idemo na rođendan djevojčici koja puni godinu dana. 🥳😊 Što bi bilo prikladno pokloniti? Kakve igracke? Nisam mama i ne znam sto bi djeci u toj dobi bilo zanimljivo. Svaki savjet je dobrodosao 😀
2020 03 03
Pa mislim da bi roditeljima bilo draze da ne poklanjate igracke hah vjerojatno ima i previse toga kuci Mislim da je bolje da kupite nesto malo korisnije, tipa paketic pelena i neku slatku robicu
2020 03 03
Razmisljala sam o robici, ali curica ima stvarno brdo toga da njezina mama ima i za pokloniti drugima...tako da stvarno ne znam 🙂
2020 03 03
Hmm.. Djecu najvise vesele igracke, a roditelje kada vide kovertu. Haha. E sad.. ovisi da li ima puno igracaka. Ako ima bolje preskociti. Mozda bolje nesto tipa pribora za jelo, posteljine, robice, tutu.. A ako bas zelite igracku moja je za prvi rodendan dobila od lega vlakic. I s njim se i dan danas igra. Stvarno super zabava. :) Dobro je i nesto tipa satora sa lopticama.. Naravno bebe su uvijek in.. i tako. Ali ako ste bas neodlucni mozda najbolje neki novcic staviti u koverticu pa ce vec mama i tata kupiti nesto sto zaista treba. :) I jos jedna super ideja. Npr. neki poklon bon u trgovini tipa dm, Muller..
2020 03 03
...jednostavnu slikovnicu ili knjigicu o prvim rječima (s realnim slikama), nasnimite dječje pjesmice(en ten tini, kad si sretan...)nešto što će uistinu obradovati dijete..korisni pokloni nikad nisu dobri pokloni osim ako ih osoba uistinu ne želi...
2020 03 03
A od igracaka mozete neke koje ce joj biti i zabavne a i pomoci da se uci, tipa.. hm ne znam hocu li uspjet dobro objasnit, al pogledat cu na internetu sliku. One igrackice sto su kao razlicitih oblika pa ih dijete ubacuje u kutiju u kojoj su rupe napravljene posebno za svaku igracku
2020 03 03
> dobrojutro: > ...jednostavnu slikovnicu ili knjigicu o prvim rječima (s realnim slikama), nasnimite dječje pjesmice(en ten tini, kad si sretan...)nešto što će uistinu obradovati dijete..korisni pokloni nikad nisu dobri pokloni osim ako ih osoba uistinu ne želi... Slikovnica mi je super ideja 😊
2020 03 03
> Aetammmmmmm: > A od igracaka mozete neke koje ce joj biti i zabavne a i pomoci da se uci, tipa.. hm ne znam hocu li uspjet dobro objasnit, al pogledat cu na internetu sliku. > One igrackice sto su kao razlicitih oblika pa ih dijete ubacuje u kutiju u kojoj su rupe napravljene posebno za svaku igracku Znam na sto mislite,zgodna ideja 😀
2020 03 03
didaktička igračka i paketić bodija....to sam najviše voljela dobiti, zaobiđite plišance i odjeću za djecu za svečanije prigode, to djeca rijetko kad obuku i brzo prerastu..
2020 03 03
Poklon bon DM-a, KiK-a i sličnih trgovina sa povoljnim stvarima za djecu (za roditelje) & neka velika čokolada (za dijete) :P
2020 03 03
Lego duplo- najbolji poklon dok ne krenu u školu. Imam ih dvoje i igračaka imaju i previše, sama im ionako uzmem sve što im je bas napeto pa mi je muka kad dobe za poklon jos igračaka koje nam se samo povlače po stanu. Legice obozavaju, svi stoje u jednoj kutiji i sa svakim novim setom vise mogu slagati :) I slikovnice, to nikad nije naodmet.
2020 03 04
Hvala svima na prijedlozima 😀
2020 03 04