Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oštećen predmet, vraćeni novci - vaše mišljenje

Bok svima! :) U vezi ove situacije čula sam se i s adminkom, koja mi je preporučila da pitam vas za mišljenje. Neću iznositi podatke niti stavljati screenshotove razgovora s korisnicom (sve je poslano adminki), samo ću opisati situaciju, a nakon što dobijem savjet što učiniti, temu ću obrisati. Kupila sam body od cure bez povratnih informacija. Bila je jako ljubazna i poslala najbrže što je mogla nakon što sam uplatila. Paket sam primila u ponedjeljak i body je imao dosta mucica na prednjem dijelu kod grudi te na stražnjem dijelu gdje je rub hlača, također i jako sitne bijele mrljice uzduž bodyja te nekoliko dlaka (mačjih, čini mi se). Javila sam se curi, poslala slike oštećenja i svega ostalog i rekla da predloži rješenje. Odmah je rekla da će uplatiti novce koje sam joj uplatila (78 kuna), a ja sam rekla da želim da mi dodatno uplati i iznos za slanje, tj., vraćanje bodyja (ukupno 96 kuna, dodan je iznos za mali Tisak paket). Tu se usprotivila i rekla da ne vidi razlog zašto bi mi uplaćivala više nego što sam ja njoj uplatila. U daljnjoj raspravi je rekla da ona body takav nije poslala, da je samo jednom nošen i opran i da nije ona kriva što se meni on više ne sviđa (!), odbijala uplatiti taj iznos za slanje bodyja natrag, a poslala je i screenshot uplate novca na moj račun (78 kuna). Ja sam naglasila kako me stvarno veselio taj body zbog sveopće situacije i da sam se jako razočarala što je došao takav kakav je, te da mi se u puno suradnji koje sam imala više puta dogodilo da mi se predmet koji dođe nije sviđao pa sam ga prodala dalje, a da je ovdje situacija drugačija jer je predmet došao oštećen. Inzistirala sam i na uplati novca za slanje natrag. Na to je ona rekla da mi onda od srca poklanja body, kad me već toliko veselio, i nije mi poslala svoje podatke za slanje, koje sam tražila u međuvremenu. Opet sam zatražila podatke za slanje, no nije više odgovarala.
2020 03 19
Mislim da nemate razloga za grižnju savjesti. Vaš zahtjev da uplati i za povratnu poštarinu bio je posve razuman, a s obzirom da je odlučila tako kako je... možete prekrižiti i zaboraviti sve skupa.
2020 03 19
> NadaMihaljevic: > Mislim da nemate razloga za grižnju savjesti. > Vaš zahtjev da uplati i za povratnu poštarinu bio je posve razuman, a s obzirom da je odlučila tako kako je... možete prekrižiti i zaboraviti sve skupa. Slažem se.
2020 03 19
Prespavajte, pa ako vas i sutra bude mučilo, možete uplatiti neki simboličan iznos da se vi bolje osjećate. Šteta što se uspaničila i sve izbrisala, valjda se osjećala napadnutom, tko će znati... 🤷🏽‍♀️
2020 03 19
Body u smeće i bok
2020 03 19
Hmm mačje dlake na bodiju.... Direkt u smeće sa njim! Koju mucicu bi i ja pretrpila, ali mrljice i dlake ne. Čim je vratila novac bez duže rasprave, dobro je znala što je poslala, prema tome, nema Vas što peć savjest. Mogu reći samo da ste ipak ok prošli na kraju, makar ste svoje novce izvukli.
2020 03 19