Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Ampule protiv buha

Bok cure, vidila sam danas u DMa ampule protiv buha za pse. Dobiju se 3 u paketu, svaka traje po mjesec dana, a kostaju 40kn. Inace u veterinara ili zoo ducanima gdje sam kupovala prije, dode samo 1 70kn i traje mjesec dana. Pa me zanima jeste isprobale mozda na svojim psima te iz DMa, te ako da, kakve su vam se pokazale? Unaprijed hvala na odgovorima🐶💙
2020 04 19
Probali smo, ali nismo bili zadovoljni. Naša se bunila i pokušavala to skinuti ili izlizati, što već. Naravno, nije nikad uspjela to mjesto dosegnuti. Sad već godinama koristimo Foresto. S tom ogrlicom nikad nikakvih problema.
2020 04 19
Biokill je dobar protiv buha.
2020 04 19
Mislim da su te iz dma dosta slabije..meni su najbolje ogrlice, tocnije scalibur, a foresto je koristila prijateljica maltezeru i uvik je ima buhe, tek ih je nexgard rijesia (tableta u veta) Ali i mene zanimaju iskustva za te iz dma jer ispred kuce imam 3 mace koje nam dolaze u vrt pa ih zelim zastitit zbog njih a i zbog svog psa
2020 04 19
Samo, isključivo i jedino Foresto ogrlica. Izvrsna je. Štiti 8 mjeseci protiv buha, krpelja i komaraca, a košta oko 200 kn. Svakog proljeća ju stavim na psa i u studenom skinem. Nikad u svojih sedam godina starosti nije imao nikakvog nametnika, niti su ga komarci grizli.
2020 04 19
Koliko god su ogrlice zahvalnije, jer stavite ih jednom i mirni ste skoro cijelu godinu, ja sam s foresto ogrlicom imala bas lose iskustvo, i otada koristim ampule. Nakon nekog vremena sto mi je kujica nosila tu ogrlicu, dlake su joj pocele uzasno ispadat, i znala bi joj vise puta naci buhe na tijelu, tako da sam ju nakon niti 2 mjeseca nosenja bacila u smece i presla na ampule. A buduci da su ove u dma masu jeftinije, nadala sam se da ce bar netko imati pozitivna iskustva s njima, no izgleda da ipak nista od toga.
2020 04 19
> Novekrpice1001: > Koliko god su ogrlice zahvalnije, jer stavite ih jednom i mirni ste skoro cijelu godinu, ja sam s foresto ogrlicom imala bas lose iskustvo, i otada koristim ampule. > Nakon nekog vremena sto mi je kujica nosila tu ogrlicu, dlake su joj pocele uzasno ispadat, i znala bi joj vise puta naci buhe na tijelu, tako da sam ju nakon niti 2 mjeseca nosenja bacila u smece i presla na ampule. > A buduci da su ove u dma masu jeftinije, nadala sam se da ce bar netko imati pozitivna iskustva s njima, no izgleda da ipak nista od toga. Ako joj je ispadala dlaka, sigurni ste da je od Foresta, to bi mogla biti alergija na neki od sastojaka. Ako je pas alergičan, ampule pogotovo nisu rješenje jer idu direktno na kožu. Buhe inače i nije baš lako pokupiti pa malo preispitajte kuda se pas kreće i s kime druži jer je neobično da je imao često puta buhe. Možda su se buhe zadržale u ležaju, dekici... a na taj način ih se nikada nećete riješiti jer su one stalno prisutne. Ovaj pas na mojem avataru je Didi. Lutala je cca šest mjeseci po šumi. Kad sam ju našla nije imala buhe. Unatoč dužoj dlaci i očajnoj zapuštenosti. Foresto je meni važniji zbog krpelja jer smo često u šumi i visokoj travi.
2020 04 20
Potvrdila je veterinarka da je od foresto ogrlice, jer se susretala s vise takvih slucajeva, a za ampule mi je rekla da nastavim koristit pa da vidim kako ce se ponasati, i nakon nekog vremena sve je bilo okej.
2020 04 20
Žao mi je što ste imali loše iskustvo s njom jer mi smo ju kupili po preporuci i uvijek tu ogrlicu dalje preporučamo. Kako kaže Tanči, taman bude pauza u zimskim mjesecima i tad ju ne nosi. Imali smo donedavno problem jer je u Trogiru nije bilo nigdje za kupiti. A nakon pauze smo trebali novu. A i malo smo kasnili s kupnjom. Do subote, dan prije Uskrsa, je 10-ak dana za redom gotovo svakodnevno smo nalazili na njoj većinom po jednog krpelja. Veterinar je nudio zamjene u vidu tablete i ampule. Ogrlica nam se činila najmanje invazivna i ipak smo se odlučili s trpjeti i snaći. Spasio nas je prijatelj koji je imao propusnicu i nabavio ogrlicu u Splitu. Od tog dana ni jednog jedinog. Buhe nikad nije ni imala. Uglavnom, ako isprobavate nove stvari, s obzirom na vjerovatnu alergiji... veterinarka bi vam trebala savjetovati da i ampule isprobate na dijelu kože gdje će joj najmanje smetati.
2020 04 20
> Novekrpice1001: > Potvrdila je veterinarka da je od foresto ogrlice, jer se susretala s vise takvih slucajeva, a za ampule mi je rekla da nastavim koristit pa da vidim kako ce se ponasati, i nakon nekog vremena sve je bilo okej. Ja prvi put čujem za alergiju na ogrlice (Foresto ili druge) dok za alergiju na ampule sam čula. Priče od veterinarke bih uzela s rezervom. Puno ih znam i imala sam kontakte s njima i znam kako većina funkcionira. Sponzorski, nažalost.
2020 04 20
O da, alergije od ogrlica su jako ceste, psi izgube dlaku na vratu Ali da se vratimo na temu, evo vise sto se tice ovih ampula bas iz dma https://www.facebook.com/groups/humanitarni9shop/permalink/2891962114186772/ ❗️❗️❗️
2020 04 27
> Tea8818: > O da, alergije od ogrlica su jako ceste, psi izgube dlaku na vratu > Ali da se vratimo na temu, evo vise sto se tice ovih ampula bas iz dma > https://www.facebook.com/groups/humanitarni9shop/permalink/2891962114186772/ ❗️❗️❗️ Ajme jadne mice 😰 barem su dobro sad, a tko zna što je točno u sastavu moglo izazvati reakciju, da li znaš jel se obratila dm-u? Što oni kažu? Eto ja isto godinama koristim ogrlicu i baš foresto na psu/psima i nikad nije bilo problema niti sam čula od drugih, barem od svih koje znam da je netko razvio alergiju.
2020 04 27