Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

laserska depilacija

Bok cure,dal je netko od vas bio na laserskoj depilaciji?dal ima tko kakve preporuke i kako se krecu cijene? Sve vrste depilacije mi je na vrh glave.Zelim se trajno rijesit dlacica ako je ikako moguce naravno. Molim vas da mi pisete svoja iskustva. P.s.možda vec ima tema o ovom al sigurno stara a svasta se tog izmjenilo u tehnologiji o:) o:) o:) o:)
2020 06 04
Nedavno je bila ova tema na krpicama, pa možete pogledati: https://mojekrpice.hr/forum/t/266936/lasersko-uklanjanje-dlacica
2020 06 04
THUNDER - MT laser https❓/www.poliderma.hr/Tehnologije/Thunder-MT Thunder MT laser firme Quanta, predstavlja vrhunac tehnologije za uklanjanje dlaka, vena i kapilara te za tretmane pomlađivanja. Koliko je efikasan, govori i podatak da je dobio najprestižniju nagradu Aesthetic awards 2018 kao najefikasniji laser za uklanjanje dlaka.
2020 06 04
> Nicole_555: > Nedavno je bila ova tema na krpicama, pa možete pogledati: > https://mojekrpice.hr/forum/t/266936/lasersko-uklanjanje-dlacica Hvala vam,budem pogledala :")
2020 06 05
hej, moj savjet bi ti bio bolje da si uzmeš kućni ipl i sama "održavaš", nego takvi skupi tretmani.... U biti, sa tretmanima u salonu dobiješ sigurno bolje rezultate, ali opet i puno skuplje platiš... no... korjen dlake se tak i tak stalno obnavlja, odnosno sa laserima ih nećeš trajno ukloniti tak nije ni to neka sreća...
2020 06 14
> Zdenkovna: > hej, > moj savjet bi ti bio bolje da si uzmeš kućni ipl i sama "održavaš", nego takvi skupi tretmani.... > U biti, sa tretmanima u salonu dobiješ sigurno bolje rezultate, ali opet i puno skuplje platiš... no... > korjen dlake se tak i tak stalno obnavlja, odnosno sa laserima ih nećeš trajno ukloniti tak nije ni to neka sreća... hvala na savjetu. <3 <3 <3 Dal si koristila lasersku depilaciju il dal znas nekog tko jest.?
2020 07 06