Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Samotanjenje

Pozdrav žene drage, imam jedno pitanje i nadam se da će mi koja od vas dati kakav savjet :) naime, za manje od mjesec dana sam djeveruša u svatovima te sam uzela žutu haljinu s cijelim leđima otvorenima i sada imam jedan problem, imam dosta ožiljaka od prištića te svake godine to riješim tako što pocrnim pa se oni manje ističu.. ali budući da još uvijek vrijeme nije da se sunčam na dvorištu he he razmišljala sam o nekoj pjeni, spreju za samotamnjenje. I tražim neku dobru, dooobru preporuku! Ali najviše me strah da taj dan ne bi bilo vruće pa da se ja ne bi znojila i da ta boja ne bi uništila moju žutu haljinu :( postoji li nešto jako dobro, a da se ne sekiram da će te boje biti svugdje okolo po odjeći? Ili ako imate neku drugu ideju kako prekriti ožiljke, neki savjet? bila bih zahvalna za bilo što :)))
2020 06 05
Meni je zasad najbolji Garnier. Vrlo brzo se upija, ne ostavlja mrlje i ravnomjerno se potamni. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/60e5083cf3aa250096bdcb8f2567b126.jpg) Isprobala sam Bale, Dove i Avon losione za samotamnjenje i svi se teže upijaju, ali imaju neki čudan miris tipičan za takve proizvode što je meni grozno. Garnier je i po tom pitanju ok. Isprobala sam i sličan sprej od Avona, jer je bio već nekoliko puta po pristupačnoj cijeni u katalogu, ali ne radi ništa, uopće ne tamni. I nekad davno sam isprobala SunDance sprej, bio je ok, ali se dosta osjetio opet taj čudan miris. Svakako napravite piling prije upotrebe sredstva za samotamnjenje.
2020 06 05
Ja koristila prošle godine Niveinu kremu,prezadovoljna , u DM-a sam je kupila bila, i posto se brat isto tako ženi 25.7 planiram ju uzeti ponovo iako nemam problema s kožom, čisto da izgledam ljepše u haljini jer sam trudna, ovaj dove gore navedeni nisam probala al dove je isto vrh s proizvodima , i za piling se slažem, bila je tu tema na forumu za prirodne neke proizvode za samotamnjenje i čitala sam da su cure bile jako zadovoĺjne, pa.mozete i to probati naći tu
2020 06 05
Svezadame profil tu ima prirodne krene i sve , isto tako i za samotamnjenje ,masa cura je oduševljena, pokušajte cijene su pristupačne i ok
2020 06 05
Ja sam zadovoljna sa b tanom i biobazom.. samo dobar peeling prije napraviti i obavezno koristiti rukavicu 🤗
2020 06 06
Pozdrav.Ja vam imam domaće ulje za tamnjenje od njega vam neće ostati mrlje na odjeći.
2020 06 06
Ja bi radije isla na spray on tan, ne bi riskirala s kremama i flekama. Nisam nikad to radila, al planiram. Mislim da sam citala da ga se preporuca napraviti par dana prije zeljenog efekta, da se boja rasporedi i izbjegne pustanje boje na odjecu, iako, navodno se to ne dogada s ovim najnovijim preparatima.
2020 06 06
> nefertiti111: > Ja bi radije isla na spray on tan, ne bi riskirala s kremama i flekama. Nisam nikad to radila, al planiram. Ja sam bila u salonu na sisanju di imaju i spray tan i reklamiraju ga na sva zvona i objavljuju before/after koji odlicno izgleda, ali frizer koji me je frizira je ima uzasne fleke po sebi, a prodavao je pricu kao da ga vec dugo ima i to...i jos ako se oznojis ili smocis pa se razlije boja.. ne znam, meni je ruzno izgledalo... ja sam citala da su dobri coco&eve i bali body pjene no mislim da cu prvo ovaj gore garnier probat jer ga ima u hrv, a ovo drugo bi tribala narucivat
2020 06 06
Znam bar 5 osoba koje su koristile te kreme za samotamnjenje, to zivi uzas izgleda. Kao prljavstina na kozi. Sa spray on tenom nemam iskustva pa ne bi znala rec, al vidila sam da celebrityji to koriste 🤷‍♀️ Mizda je do kvalitete na nasem trzistu.
2020 06 06
Biobaza. Obavezno napraviti piling tijela prije nanosenja proizvoda. ;)
2020 06 06
Vidjela žensku sa tom kremom namazala lice...a druge dijelove ne..katastrofa...ja bi vam preporučila puder u kamenu...da malo prekrijte bubuljice...nemojte drugo ništa mackati...meni to izgleda grozno..
2020 06 06
Ja sam išla na spray tan i iz osobnog iskustva ću reći da je super stvar za neki "događaj", ne bi išla onako pred ljeto kako to cure rade prije mora, jer se ne skida ravnomjerno i nakon tjedan dana počinju ostajati fleke. E sad, problem je jer tebi treba za mjesec dana kad će biti jako vruće 😏, meni je trebalo za kraj 9. mjeseca i ja sam krajem 8., početkom 9. mjeseca kontaktirala salon u koji sam htjela ici jer sam htjela 1 put prije otici da vidim kako će to izgledati (jer sam presvijetla) i vlasnica salona mi je tad rekla, da ne radi preko ljeta, kad je tako vruće jer joj ne treba loša reklama (fleke se stvaraju tamo gdje se znojis), ja sam išla u manje od tjedan dana 2 puta jer mi nije htjela ranije dati termin, i bila sam prezadovoljna bojom i kako mi je nanijela, i trajalo je duže nego što mi je rekla da će trajati. Međutim kako je bilo vruće nakon tjedan dana boja je prvo spala na mjestima na kojima sam se znojila, pa sam tu izgledala naflekano. Ugl ako ces ici na spray tan, kad se budeš naručivala reci im za kad ti treba (koji dan), jer kako mi je objašnjeno najbolje je napraviti dan ili 2 dana prije "dogadjaja"...a što se tiče samotamljenja, prije svega dobar piling i dobar proizvod. Probala sam garnier i dove pa ne bi izlazila iz kuće 2 dana dok.mi se ne opere 😅 biobaza mi je ok, ali već 3 god koristim st. Tropez (s njihovom rukavicom) i imam samo riječi hvale! Isto tako, kod samotamljenja je bitno tuširanje i njega, što se tiče tuširanja nikako koristiti spuzvice, mrižice i ostala pomagala, kao i nakon tuširanja ne upirati i ne trljati kožu sa ručnikom (osim ako je samotamljenje pošlo po zlu 😄😅). Što se njege tiče, koristiti bilo koje mlijeko za tijelo, da ten duže traje 😊
2020 06 06
> Eisen77: > Meni je zasad najbolji Garnier. Vrlo brzo se upija, ne ostavlja mrlje i ravnomjerno se potamni. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/60e5083cf3aa250096bdcb8f2567b126.jpg) Meni isto najbolji, fino miriše, super se razmazuje i dobro upija i, za razliku od svih ostalih, nikad nisam imala fleke i boja je odlična, nije narančasta kao kod većine sredstava za samotamnjenje.
2020 06 07