Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Urasli nokti

Lijepi pozdrav svima! Voljela bih da korisnice Krpica podijele svoje iskustvo s uraslim noktima. Naime, imam problema s nožnim palčevima i krenula sam na tretmane kopčama. Koliko vam je kopči bilo potrebno te koliko se po vašim salonima kreću cijene istih?
2020 07 02
Pozdrav! Znam kako Vam je, ja sam imala problema sa uraslim noktom prije par godina. Nisam koristila kopče, ali evo možda pomogne moje iskustvo. Imala sam vrlo problematičan urasli, prekasno sam reagirala, trpila sam strašnu bol, nisam mogla normalno hodati pa mi se i stopalo počelo na neki način deformirati. Išla sam na operaciju, dobila dva anestetika u palac gdje su mi odrezali sa strane tu špicu koja je urastala i malo nokta. Morali su mi urezati meso sa strane jer je bilo gnjojno i upaljeno. Nažalost opet mi je išao u meso pa sam opet išla na istu operaciju, ali sam nosila samo široku obuću, što češće natikače, kroksice i kupila sam si Nike muške tenisice koje su mi bile šire, da prst ima prostora. Od tada uredno raste i više nemam tog problema...
2020 07 03
Hvala! Moja upala je splasnula već nakon prve kopče, na sreću, jer stvarno je neugodno. Trenutno je super jer je vrijeme sandala i natikača, no vidim i sama da mogu zaboraviti na neku obuću.
2020 07 03
Kad Vam normalno naraste onda možete nositi sve, ja nosim usku obuću i štikle, sad mi ne smeta nokat :)
2020 07 03
Kopce sam nosila nesto duze od 3 godine.Sad je sve super i ne smeta mi nista kakvu god obucu da obucem.Pedikerka mi je savjetovala da izbjegavam starke jer im je ona guma jako cvrsta i plitka.Sa starkama sam si najvjerojatnije i sredila ta dva palca.Znam kako vam je al budite ustrajni u nosenju kopci dok vam vas nokat skroz prakticki nanovo izraste.Bit je u tome da mu se korijen izravna.Sve to sto urasta ide iz samog korijena.Kako sam stavila kopce tako sam svaka 3 mjeseca isla na ponovno pomicanje od sredine nokta.Treba duze vremena al isplati se.Ovdje gdje sam ja u Zagrebu isla 1 kopca kosta 300kn i 50kn splacam svako pomicanje kopce.Tu kopcu kad vam stavi placate samo pomicanje i nista drugo.Zahvalna sam svojoj pedikerki sto me spasila jer su me vec spremili na cupanje nokti a sama kaze da s tim nista ne dobijete jer nokat nanovo raste onako kako se korijen iskrivio.Tako da samo naprijed i izdrzite.Bit ce sve u redu.
2020 07 03
Nadam se da sam pomogla bar malo
2020 07 03
Hvala! Svjesna sam toga da se neće popraviti preko noći kao i činjenice da sam već trebala nešto poduzeti po tom pitanju. Ali sad sam krenula i nemam namjere odustati.
2020 07 05