Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Torba--molim vas prijedlog

Žene moje molim Vas prijedlog dobri torbi do nekih 600-700kn..Koje su kvalitetne i koje mi se neće raspasti za jednu godinu. Sad sam u fazi da bi radije imala dvije torbe dobre i kvalitetne nego 10 torbi po 100kn.Pošto mi je granica uvijek bila 200kn nikad nisam baš ni gledala ove ostale torbe.. Zahvaljujem se na svakom prijedlogu
2020 07 30
Meni su odlične Carpisa torbe.
2020 07 31
Meni su odlicne Guess i Liu Jo, mogu se naci na sniženju za cijenu do 600kn😊
2020 07 31
Osim Guess torbi, meni su odlicne i Replay.
2020 07 31
Torbe od prave kože, jedino tako ste sigurni da se neće brzo uništiti.
2020 07 31
> vedranapv: > Torbe od prave kože, jedino tako ste sigurni da se neće brzo uništiti. Tako je, torbe od umjetne kože vrlo brzo se počnu guliti, otprilike prvo po ćoškovima, pa remen. Vrlo brzo nisu nosive i nisu za daljnju prodaju ovdje, već za smeće. Kontejner. Ako ne nosite ništa od životinjske kože, postoje torbe od čvrstog platna, jedino većina modela ne odgovara poslovnom outfitu. Prava koža, talijanska proizvodnja, to mi se za sada pokazalo najboljim. Doduše, cijene su veće, a ja uvijek trebam najveću torbu, ove male torbice su mi neupotrebljive. Otprilike 700 kn pa na više..bolje jedna poštena nego 5 zguljenih....
2020 07 31
Preporucam Guess torbe, a u outletu u Rugvici je sada i snizenje, ne samo u Guessu nego i u drugim ducanima, vjerujem da bi se nasle kvalitetne torbe na popustu
2020 07 31
Toplo preporučam Guess torbe, nepoderive su! <3
2020 07 31
Očito samo ja imam loše iskustvo sa Guessom, osobno ne bih vise ništa uzela ni džabe. Torba se nakon mjesec dana nošenja počela guliti po rubovima i ručkama (plaćena 1100 kn!), tenisice sa šljokicama se ogulile nakon 3. nošenja i završile u smeću, obična bijela majica s printom nakon par pranja izgleda užasno iznoseno.
2020 07 31
uvijek sam za dobru i kvalitetnu torbu :")
2020 07 31
Iskreno, i ja imam loša iskustva sa Guessom - ogulila se samo tako, popucala, i sve otišlo kvragu...bila čuvana u ormaru na sigurnom.... sada kupujem isključivo torbe od prave kože....rađe platim puno pa da mi traju nego da kupim 10 "jednokratnih"...
2020 07 31
O čemu pričate... Guess je vrlo poznat po nekvalitetnim torbama i tenisicama koje se unište nakon mjesec dana nošenja. RUČKE pogotovo! Imaju prekrasne stvari, ali kvaliteta im je nula bodova. Po meni Guess torbe vrijede maksimalno 200 kn, sve iznad je previše za tu kvalitetu.
2020 07 31
Baš su mi za oko zapele Guess torbe :-( ali sada mislim da one odpadaju...Replay su mi isto dobre što se tiće izgleda.. A šta mislite o Desigual torbama da li vrijede tih para..Vidjela sam isto par lijepih koje nisu puno načićkane..
2020 07 31
> selena500: > Baš su mi za oko zapele Guess torbe :-( ali sada mislim da one odpadaju...Replay su mi isto dobre što se tiće izgleda.. > A šta mislite o Desigual torbama da li vrijede tih para..Vidjela sam isto par lijepih koje nisu puno načićkane.. Desigual nemojte kupiti ni slucajno .Zali boze novaca ,odlaze rucke i rubovi nakon nekoliko nosenja
2020 07 31
> LovelyLady: > O čemu pričate... Guess je vrlo poznat po nekvalitetnim torbama i tenisicama koje se unište nakon mjesec dana nošenja. RUČKE pogotovo! Imaju prekrasne stvari, ali kvaliteta im je nula bodova. Po meni Guess torbe vrijede maksimalno 200 kn, sve iznad je previše za tu kvalitetu. Pa upravo tako. Guess je u Americi ko nama H&m, ništa posebno. I stvari su dosta jeftinije nego ovdje, gdje je Guess precijenjen i “dobra marka”. Od brendiranih bih preporučila Liu Jo najviše. Em traje, em su im torbe casual. Iako je najbolja opcija torba od prave kože pa ste mirni.
2020 08 01
1 2