Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Pomoć, brišu mi se artikli sa profila!

Pozdrav cure, ne znam jel se vama isto dešava, ali u zadnje vrijeme uploadam artikle i sljedeći dan ih više nema? Nisam slučajno stisnula delete, očito je opet neki bug :(
prije 16 dana, 13:36
koliko vidim, izbrisani su vam artikli koji su imali sliku s neta. nije bug, počeli su se masovno brisati svi oglasi protiv pravila, svaki dan nikne jedna ovakva tema.
prije 16 dana, 13:55
https://mojekrpice.hr/items/odjeca/11193494/h-m-lanene-bijele-paper-bag-hlace prva slika mora biti vaša fotografija artikla koji prodajete, a vi imate slike ovih hlača isključivo s neta zato vam se i brišu artikli
prije 16 dana, 14:26
Mislim da nisu u pitanju slike jer je meni isto pobrisano oko 10 artikala, a bilo je sve po pravilu.
prije 16 dana, 01:18
> LedenaMedena: > Mislim da nisu u pitanju slike jer je meni isto pobrisano oko 10 artikala, a bilo je sve po pravilu. Vaši su izbrisani jer ste imali kolaže sa više od dvije slike, a neki od njih sa slikom s net-a. Dozvoljen je kolaž sa 2 slike, obje vaše. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c39588d05b6c53284491cbd54351b633.jpg)
prije 16 dana, 11:56
A zasto se obrise npr oglas trazim iqos sa slikom? To nije dopusteno isto ili?
prije 15 dana, 17:28
> malamareee: > A zasto se obrise npr oglas trazim iqos sa slikom? To nije dopusteno isto ili? tako je,nema kategorije za e cigarete ili sto vec.. tako da je to ne dozvoljeno ;)
prije 15 dana, 19:49
Ponovit cu svoj odgovor na istoj temi. Jako mi je drago što adminke mogu vidjeti tu finu razliku između MOJIH fotografija koje su profesionalno fotkane i onih s interneta. Jer su mi obrisana upravo dva takva artikla. Pa evo, kad mi elaboriraju gdje su to točno našle MOJE fotografije na internetu te ih shodno tome obrisale, bit ću jako zadovoljna. Ili je najbolje da su mi sve fotkane bezveze pa će svi biti sretni.
prije 15 dana, 21:38
> Dorotea4: > Ponovit cu svoj odgovor na istoj temi. > Jako mi je drago što adminke mogu vidjeti tu finu razliku između MOJIH fotografija koje su profesionalno fotkane i onih s interneta. > Jer su mi obrisana upravo dva takva artikla. > Pa evo, kad mi elaboriraju gdje su to točno našle MOJE fotografije na internetu te ih shodno tome obrisale, bit ću jako zadovoljna. > Ili je najbolje da su mi sve fotkane bezveze pa će svi biti sretni. Ne znam za fotografije, ali su vam materijali "problematični" kako materijal haljine može biti: pamuk pamučna cisti-lan lan istovremeno je i čisti lan i pamuk ili materijal sandala: koža materijal prava-koža puna-peta zar je puna peta materijal?
prije 15 dana, 22:15
> mod.mk: > > Dorotea4: edit. imate i kolaž sa 3 slike, dozvoljeno je dvije
prije 15 dana, 22:24
Uh sretno, meni su doslovno SVI izbrisani, a nove ne mogu uploadat već dva dana😱😱😱!!!
prije 7 dana, 13:26
Izbrisano 10 artikala svi uredno tagirani. Molim admina ove stranice da utvrdi zasto i da mi se to objasni.
prije 7 dana, 17:58
Zelim snapshot izbrisanih artikala
prije 7 dana, 17:59
Zelim snapshot izbrisanih artikala jer IMAM PRAVO ZAKONSKO na to!!!!!! Nestalo ih je 10. Ako cemo po zakonu onda se prvo ide sa upozorenjem. Molim admina snapshot SVIH izbrisanih artikala. Zahvaljujejm!!!!
prije 7 dana, 18:01
ps. meni su ih izbrisali jos prije 10 dana i sad opet i ostale. TRAZIM SLIKE I OBJASNJENJE ZA SVAKI NAVEDENI ARTIKAL!!!!!!!!!!!
prije 7 dana, 18:04
1 2 3 Sljedeći