Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Difuzeri za etrična ulja- preporuka

Lijep pozdrav svima!😀 Namjeravam kupiti difuzer za eterična ulja, ali imam dvojbu. Kupiti klasičan difuzer ili ultrazvučni? Koja je razlika i što bi mi preporučili? Bitno mi je da se dobro osjeti eterično ulje jer ga namjeravam koristiti u svrhe aromaterapije zbog teškog oblika anksioznosti. Za sada koristim aromalampu, ali bih probala i difuzer. Ulja koja trenutno imam su ulja proizvođača Pranarom i Aromara;lavanda, ylang - ylang, sandalovina, neroli u bergamotu , mandarina. Pa može odmah i preporuka za dobra eterična ulja. Hvala!🥰
2020 09 20
Giza difuzer je jedan koji bih izdvojila kao vrlo kvalitetan, a ulja iz Aromateke Eskulap. Izvrsna
2020 09 20
Ja koristim vec skoro 2 godine od Young Livinga difuzor i etericna ulja i super zadovoljna sam. Kako sam farmaceutski tehnicar probala sam razlicita etericna ulja i vidila razne difuzore. Koristim ultrazvucne difuzore koji ne zagrijavaju vodu, jer etericna ulja zagrijavanjem gube svoja ljekovita i terapeutska svojstva i ne pomazu (u aroma lampama). Difuzor razlaze cestice ulja na sitne atome koji isparavanjem dolaze do naseg organizma i time imaju terapeutska djelovanja. Ako imate bilo kakva dodatna pitanja mozete mi se javiti :)
2020 09 20
> Petrica1992: > Ja koristim vec skoro 2 godine od Young Livinga difuzor i etericna ulja i super zadovoljna sam. > Kako sam farmaceutski tehnicar probala sam razlicita etericna ulja i vidila razne difuzore. > Koristim ultrazvucne difuzore koji ne zagrijavaju vodu, jer etericna ulja zagrijavanjem gube svoja ljekovita i terapeutska svojstva i ne pomazu (u aroma lampama). Difuzor razlaze cestice ulja na sitne atome koji isparavanjem dolaze do naseg organizma i time imaju terapeutska djelovanja. > Ako imate bilo kakva dodatna pitanja mozete mi se javiti :) Lp. Koliko taj košta i gdje nabaviti?
2020 09 20
Young Living ok ako vam se ulazi u sektu i daje par stotina eura za to. Doslovno upišite Young living u YouTube i sve će vam bit jasno, piramidalne šeme i MLM. Ako ste sigurni da ćete se uspjeti odmah izvući iz toga onda svakako uzmite
2020 09 23
> TinTina987: > Young Living ok ako vam se ulazi u sektu i daje par stotina eura za to. Doslovno upišite Young living u YouTube i sve će vam bit jasno, piramidalne šeme i MLM. Ako ste sigurni da ćete se uspjeti odmah izvući iz toga onda svakako uzmite 😂😂😂😂 Ako nekoga zanima moze mi se javit u poruke, necu tu pisat nikakve detalje, komicno mi je citat ovo o sektama i piramidama. MLM stoji na mjestu, ali to je nesto sasvim normalno u ova moderna vremena postalo :)
2020 09 27