Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

h&m recikliranje

Ima li itko pouzdane informacije oko toga kad ce se roba ponovno moć nosit na recikliranje u zamjenu za popust? hvala :)
prije 28 dana, 19:10
Još uvijek ne uzimaju. Pročitala sam negdje da možete odnijeti u zaru, ali ne dobije se ništa H&M je rekao da ne skupljaju dok se situacija ne "smiri", a to može bit i za dvije godine haha
prije 28 dana, 19:20
Baš sam danas poslala upit i rekli su da još uvijek ne primaju te će na fb stranici napisati obavijest kad budu.
prije 28 dana, 19:21
Ne uzimaju...
prije 28 dana, 23:43
> TinTina987: > Još uvijek ne uzimaju. Pročitala sam negdje da možete odnijeti u zaru, ali ne dobije se ništa > H&M je rekao da ne skupljaju dok se situacija ne "smiri", a to može bit i za dvije godine haha Meni su bili rekli da to što ne uzimaju nema veze s pandemijom. Općenito, sve je manje mjesta gdje se može odnijeti tekstil za reciklažu. Dosta kontejnera se uklonilo po kvartovima.
prije 28 dana, 23:46
Baš šteta... Jadna nam je ekologija...jedan korak naprijed pa tri unatrag ,:(
prije 28 dana, 09:11
> jackrussel: > Baš šteta... > Jadna nam je ekologija...jedan korak naprijed pa tri unatrag ,:( Baš da... Dodali su u mailu mi da vrijedno rade kako bi vratili prikupljanje tekstila. Nadam se uskoro. Jel itko igdje u Zg vidio uopće one kontejnere za tekstil? S kime god pričam svugdje su maknuti
prije 28 dana, 09:29
> KreativnoSelo: > > jackrussel: > > Baš šteta... > > Jadna nam je ekologija...jedan korak naprijed pa tri unatrag ,:( > Baš da... > Dodali su u mailu mi da vrijedno rade kako bi vratili prikupljanje tekstila. Nadam se uskoro. > Jel itko igdje u Zg vidio uopće one kontejnere za tekstil? S kime god pričam svugdje su maknuti Ja nosim u humana nova kontejnere, meni je usput ovaj u dubravi, ali vidjela sam ga i prošli tjedan na branimirovoj blizu glavne pošte (ali s druge strane)
prije 28 dana, 11:14
Ima za reciklažu - 2 u Kranjčevićevoj te jedan prekoputa crkve u Deželićevoj od Čistoće. Plastika,papir, ...tekstil, ubaci se pa pada u podzemne spremnike.
prije 28 dana, 12:48
> teehee: > > TinTina987: > > Još uvijek ne uzimaju. Pročitala sam negdje da možete odnijeti u zaru, ali ne dobije se ništa > > H&M je rekao da ne skupljaju dok se situacija ne "smiri", a to može bit i za dvije godine haha > Meni su bili rekli da to što ne uzimaju nema veze s pandemijom. > Općenito, sve je manje mjesta gdje se može odnijeti tekstil za reciklažu. Dosta kontejnera se uklonilo po kvartovima. Hmm pa pisalo je na fejsu da je zato. Jer je stala ta "industrija". Kao da nemaju gdje slati dalje
prije 28 dana, 12:55
Hvala punoo!
prije 27 dana, 16:44
hvala svima :)
prije 27 dana, 21:13
Ja kolko sam skuzila u H&M-u jos uvijek ne mozete probat robu sto je skroz bezveze. U svim ducanima se moze jedino oni imaju neku svoju politiku.
prije 27 dana, 21:53
U Osijeku u Portanovi se može probavati odjeća u H&M u... Provjereno :)
prije 26 dana, 00:24
Dobila sam odgovor od Mane da primaju stari tekstil u svim trgovinama većim od 400 m2
prije 24 dana, 13:33
1 2 Sljedeći
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj