Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

second hand,ili šta je ovo?

Evo,cure ja danima tražim neki deblji kardigan ali,cijene stvarno nisu normalne 150?200..itd ...pa,hello!!! onda,bi otišla u butik i uzela si novi novcat nemoj te šta zamjerit,al kriza je svuda malo regulirajte cijene,možda šta i prodate [:zaljubljen] učite si uslugu,zaradite nešto,nekog učinite sretnim i tako vam stoji samo u ormaru [:smije] [:kesi] [:poljubac] LP iz Pule
2013 10 03
Potpisujem odmah draga [:boji] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013 10 03
Ja sam ovdje naišla na Zara košulju..i to skuplju nego u samom dućanu. Sramota [:boji]
2013 10 03
ja isto trazim kardigan... prosle godine sam u c&a kupila dugi, od debelog pletiva, crni za 160kn, a ovdje mi za noseni traze 200.. kako da ne. sad je u c&a 20% snizenje i sve mi se cini da cu se lagano zaputiti tamo [:smije]
2013 10 03
Pohlepa jbg. [:pospan] Zin'la guzica, jer misle da će ljudi ko ludi kupovati samo zato jer je ovo ko fol secondhand stranica, a hrpa stvari je skuplja nego u trgovinama.
2013 10 03
istina [:smije]
2013 10 03
da u c&a,ali nemamo ga u Puli nažalost [:place] vidjela sam u Rijeci kada sam bila zadnji put taman stigla nova kolekcija bilo mi još pretoplo za kupovinu [:znoji] ma općenito,cijene ako nešto i vrijedi cijene ajd bok čast izuzetcima,ima fer i poštenih cura [:zaljubljen]
2013 10 03
ja sma stavila dve dolčevite i dvije košuljice za 60 kn sa tiskom i nitko se ne javlja :) ,tako da nije do cijena već bi cure ultra moderno i firmirano za đape :)
2013 10 03
hehe imam i ja jedan kardigan, vesticu duzu za 40kn pa opet nitko, sve ovisi, sta ko trazi i tko sta zeli ne zeli :D
2013 10 03
mislim da je najveći problem,u bezparici [:place] nekima je skupo i 60,žalosno ali istinito radim dosta zamjene u zadnje vrijeme prodaja krene nešto oko 15,traje par dana i stane [:pospan]
2013 10 03
Bravo [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 10 03
cijene su užasne.. rabljene krpice a tako skupe..ja sam uvijek za dogovor što se tiče cijena.. pa čak bi i đabe dala samo da se riješim toga.. [:hihot]
2013 10 03
Probaj kontaktirati curu i pitati da ti smanji! Ja stavim okvrino cijenu, ali na kraju se uvijek dogovorim s curama ako im ne paše!
2013 10 03
tako,i ja koliko samo toga poklonim al,zaista [:sramezljiv]
2013 10 03
ma znam,ali sa 200 ona meni kaže plaćam poštarinu,uf velika stvar [:smije] [:smije]
2013 10 03
1 2 3