Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pozdrav molim pomoc

Od jutra ne mogu ucu u razgovore nikako sta radim ili mi vubnadlezjjbu krpicama nekslo pomozite pozz
2020 10 27
> Aniklsric: > Od jutra ne mogu ucu u razgovore nikako sta radim ili mi vi nadlezni na krpicama pomozite pozz
2020 10 27
Probajte drugi pretraživač... Meni na Safariju nije htjelo, ali na Chromu hoće 👍🏿
2020 10 27
Pozdrav, I mene muči isti problem, idem preko Chrome-a i ne mogu učitati razgovore. Problem je samo na mobitelu, na laptopu nije. Kontaktirala sam ih na njihov mail za pomoć, ali se ne javljaju.
2020 10 27
Probajte očistiti povijest pretrage i kolačiće i zatim se ponovo prijavite
2020 10 27
Cure, može li mi netko reći kako doći do admina ? I da li je neulogiravanje krpice , od sinoć do jutros ne javljanje na poruke i razlog da mi prodavačica ostavi negativnu ? Molim nekoga, ako mi može odg. Artikl sam ja trebala kupiti bio je dogovor da ću sinoć uplatiti ali nisam, razmišljala sam kako je subota i tako neće sjesti do ponedjeljka. I krenem sada uplatiti i žena mi je već ostavila negativnu.
2020 11 01
> Mamaaamiaaa: > Cure, može li mi netko reći kako doći do admina ? I da li je neulogiravanje krpice , od sinoć do jutros ne javljanje na poruke i razlog da mi prodavačica ostavi negativnu ? Molim nekoga, ako mi može odg. Artikl sam ja trebala kupiti bio je dogovor da ću sinoć uplatiti ali nisam, razmišljala sam kako je subota i tako neće sjesti do ponedjeljka. I krenem sada uplatiti i žena mi je već ostavila negativnu. Ista stvar se i meni desila jer sam bila vani i nisam stigla odmah uplatiti a plaća mi je sjedala kasno popodne taj dan🤦🏻‍♀️.
2020 11 02