Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Brisanje oglasa

Pozdrav cure. Danas mi je obrisan post gdje sam stavila Božićne ukrase koje sama izrađujem. Znam da to možda nije za krpice, ali vidjela sam da i drugi to stavljaju pa sam i ja stavila. Stranica se zove Moje krpice, no na njoj se vec svasta prodaje od mobitela pa do čokolada, pa ne razumijem koja je caka u tome da netko ima takvu privilegiju da prodaje i staro željezo ako treba, a ja nemam za moje Božićne ukrase. Zanima me vaše mišljenje o tome.
2020 12 01
Totalno razumijem sto zelite reci. Ili neka obrisu sve nedozvoljene oglase svima ili nikome. Znam da ih je jednostavno previse i ne stizu ih micati, medutim to sto ste rekli radi se o dvostrukim mjerilima. Moje misljenje je ovdje podijeljeno i iskreno ja se nisam niti trudila objavljivati knjige ili neke kucanske stvarcice jer mi se ne gubi vrijeme ako ce mi ih obrisati a opet s druge strane na krpicama sam znala kupiti stvari koje se smatraju nedozvoljenim za objavu. Kada bi se dodala jos jedna rubrika na MK npr "stvari za dom" vjerujem da bi to svima islo u korist.
2020 12 01
> Matea014: > Totalno razumijem sto zelite reci. Ili neka obrisu sve nedozvoljene oglase svima ili nikome. Znam da ih je jednostavno previse i ne stizu ih micati, medutim to sto ste rekli radi se o dvostrukim mjerilima. > Moje misljenje je ovdje podijeljeno i iskreno ja se nisam niti trudila objavljivati knjige ili neke kucanske stvarcice jer mi se ne gubi vrijeme ako ce mi ih obrisati a opet s druge strane na krpicama sam znala kupiti stvari koje se smatraju nedozvoljenim za objavu. > Kada bi se dodala jos jedna rubrika na MK npr "stvari za dom" vjerujem da bi to svima islo u korist. Ma razumijem da se ne stigne sve pratiti, ali eto ja opet stavila oglas. Priznajem sada vise iz inata, cisto da vidim sto ce se dogoditi. Moj post je opet obrisan, a drugima nije, pa su stavljeni puno prije od mog. Nema veze, necu se vise truditi. Razumijem da stranica ima neka pravila, ali ne razumijem zasto nisu za sve ista.
2020 12 02
problem u adminima je sto su subjektivni i sto ''nadziru'' samo odredene, niti jednoj ''popularnoj'' korisnici sa puno nedozvoljenih oglasa necete vidjeti da je ista obrisano, niti ce biti.
2020 12 02
> Froglina: > problem u adminima je sto su subjektivni i sto ''nadziru'' samo odredene, niti jednoj ''popularnoj'' korisnici sa puno nedozvoljenih oglasa necete vidjeti da je ista obrisano, niti ce biti. Da bas sam to jucer primjetila. Zalosno.
2020 12 02
https://mojekrpice.hr/forum/t/81417/tema-za-prodaju-nekrpicarskih-stvari-home-decor
2020 12 02
> Uljeshura: > https://mojekrpice.hr/forum/t/81417/tema-za-prodaju-nekrpicarskih-stvari-home-decor Hvala!
2020 12 02