Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Gdje kupiti Revlon cetku za kosu?

Pozdrav cure, bila je nedavno akcija u elipsu Revlon original cetka sa 500kn na 250kn. Ja se dugo mislila i ode akcija. Sad mi je bas zao. Zanima me da li bi se mogla jos negdje naci za cca 250kn? Sve preko toga mi je previse. Hvala! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ff5d5f0f5395288360802e4ed4e6abc5.jpg)
2020 12 11
https://www.dm.hr/remington-volume-curl-airstyler-as7051-p4008496762361.html.. Mozda ova cetka..Vidjela sam sinoc da ima i u trgovini Dm-a. Remington ima jakao kvalitetne stvari.
2020 12 11
Hvala vam na preporuci 😊 istrazit cu
2020 12 11
Chinchilla ako ju nađete negdje malo povoljnije, molim vas javite, i ja ju tražim :")
2020 12 11
> Poisene: > Chinchilla ako ju nađete negdje malo povoljnije, molim vas javite, i ja ju tražim :") Hehe javim. Za sad najjeftinije sta sam nasla je 399kn :s
2020 12 11
Ista stvar mi se desila. 😡 Nadam se da će se oko Božića netko sjetiti opet sniziti haha
2020 12 11
> LornaSabic: > Ista stvar mi se desila. 😡 Nadam se da će se oko Božića netko sjetiti opet sniziti haha :') :') da..
2020 12 11
> LornaSabic: > Ista stvar mi se desila. 😡 Nadam se da će se oko Božića netko sjetiti opet sniziti haha I ja se nekako nadam, kartica je spremna :')
2020 12 11
Imam i od Revlona i ovu sa stranice https://www.optimumshop.hr/index.php Iskreno, nikakva razlika u kvaliteti. Ovdje je sada cijena 89 kuna + trošak dostave 35 kn, plaćanje pouzećem. Moram naglasiti, da vrlo brzo dostave.
2020 12 11
> katarinamartina: > Imam i od Revlona i ovu sa stranice https://www.optimumshop.hr/index.php > Iskreno, nikakva razlika u kvaliteti. Ovdje je sada cijena 89 kuna + trošak dostave 35 kn, plaćanje pouzećem. Moram naglasiti, da vrlo brzo dostave. Za tu sam četku pročitala najmanje 20 komentara u jednoj FB grupi da je im je svima eksplodirala ili se zapalila. :/ Ne mora nužno biti slučaj i s vašom, ali ja se ne bih igrala s tim jeftinijim, neprovjerenim verzijama, osobno. Možda je bilo do njihove serije, nadam se da vama neće doći do toga, ali ja ću ju izbjeći. :)
2020 12 12
> Poisene: > > katarinamartina: > > Imam i od Revlona i ovu sa stranice https://www.optimumshop.hr/index.php > > Iskreno, nikakva razlika u kvaliteti. Ovdje je sada cijena 89 kuna + trošak dostave 35 kn, plaćanje pouzećem. Moram naglasiti, da vrlo brzo dostave. > Za tu sam četku pročitala najmanje 20 komentara u jednoj FB grupi da je im je svima eksplodirala ili se zapalila. :/ > Ne mora nužno biti slučaj i s vašom, ali ja se ne bih igrala s tim jeftinijim, neprovjerenim verzijama, osobno. Možda je bilo do njihove serije, nadam se da vama neće doći do toga, ali ja ću ju izbjeći. :) Imam i Revlonovu, ne vidim razliku, imaju i moje frendice i baš nikome nije eksplodirala niti se zapalila. Isto tako je moja frendica suprugu za 1. godišnjicu braka original + garancija Braunov brijači aparat, nakon par dana otišla mrežica, sva sreća da ga nije jače porezala. U Elipso trgovini je kupila osobno. Nema pravila.
2020 12 12
> katarinamartina: > > Poisene: > > > katarinamartina: > > > Imam i od Revlona i ovu sa stranice https://www.optimumshop.hr/index.php > > > Iskreno, nikakva razlika u kvaliteti. Ovdje je sada cijena 89 kuna + trošak dostave 35 kn, plaćanje pouzećem. Moram naglasiti, da vrlo brzo dostave. > > Za tu sam četku pročitala najmanje 20 komentara u jednoj FB grupi da je im je svima eksplodirala ili se zapalila. :/ > > Ne mora nužno biti slučaj i s vašom, ali ja se ne bih igrala s tim jeftinijim, neprovjerenim verzijama, osobno. Možda je bilo do njihove serije, nadam se da vama neće doći do toga, ali ja ću ju izbjeći. :) > Imam i Revlonovu, ne vidim razliku, imaju i moje frendice i baš nikome nije eksplodirala niti se zapalila. > Isto tako je moja frendica suprugu za 1. godišnjicu braka original + garancija Braunov brijači aparat, nakon par dana otišla mrežica, sva sreća da ga nije jače porezala. U Elipso trgovini je kupila osobno. > Nema pravila. Da, nitko od cura u grupi nije rekao da je ova losija od Revlonove, samo da im se zapalila. :) Ne mora biti, ali kad vidim 20+ komentara na tu temu, ja bih to izbjegla. Naravno, na svakome je da radi sto zeli, mozda ce nekome biti okej ta, dapace, povoljnija je. Ja se necu kockati
2020 12 13
> Poisene: > > katarinamartina: > > > Poisene: > > > > katarinamartina: > > > > Imam i od Revlona i ovu sa stranice https://www.optimumshop.hr/index.php > > > > Iskreno, nikakva razlika u kvaliteti. Ovdje je sada cijena 89 kuna + trošak dostave 35 kn, plaćanje pouzećem. Moram naglasiti, da vrlo brzo dostave. > > > Za tu sam četku pročitala najmanje 20 komentara u jednoj FB grupi da je im je svima eksplodirala ili se zapalila. :/ > > > Ne mora nužno biti slučaj i s vašom, ali ja se ne bih igrala s tim jeftinijim, neprovjerenim verzijama, osobno. Možda je bilo do njihove serije, nadam se da vama neće doći do toga, ali ja ću ju izbjeći. :) > > Imam i Revlonovu, ne vidim razliku, imaju i moje frendice i baš nikome nije eksplodirala niti se zapalila. > > Isto tako je moja frendica suprugu za 1. godišnjicu braka original + garancija Braunov brijači aparat, nakon par dana otišla mrežica, sva sreća da ga nije jače porezala. U Elipso trgovini je kupila osobno. > > Nema pravila. > Da, nitko od cura u grupi nije rekao da je ova losija od Revlonove, samo da im se zapalila. :) > Ne mora biti, ali kad vidim 20+ komentara na tu temu, ja bih to izbjegla. Naravno, na svakome je da radi sto zeli, mozda ce nekome biti okej ta, dapace, povoljnija je. Ja se necu kockati Nisam niti Revlonovu malo platila, ali ne vidim razliku, meni je i ova skroz super. Ne kužim ovo da im se zapalila, što im se sa kosom dogodilo? Izgorila ili nije?
2020 12 14
Koliko sam shvatila iz njihovih komentara, nekakva je greška u tom kabelu, svima im je ili puklo u utičnici ili je počeo taj kabel goriti na mjestu gdje počinje četka. Stvarno je puno takvih komentara, najmanje 20, bez pretjerivanja pa je vjerojatno u tome stvar. Nijedna cura nije rekla da je četka loša ili lošija od Revlonove, samo su ovo komentirale. Ako će ju netko kupiti, dapače, jeftinija je i može biti sasvim dobra, ja ne bih samo zbog ovoga, ne želim se kockati. Ali ne mora nužno značiti da će se isto dogoditi, valjda na kakvu seriju naletite.
2020 12 15