Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jednostavno ne razumijem...

krpičarke koje postavljaju oglase bez naznačene veličine artikla :o Koja je svrha toga? Zar očekuju da će ih potencijalni kupci kontaktirati oko takvih detalja? Pa zar nije lakše odmah u startu ponuditi sve bitne informacije? Da mi se ne znam kako sviđa neki komad, ako ne vidim veličinu, idem dalje... ne pada mi na pamet slati poruku da provjerim je li veličina 36 ili 42... A vidim danas se pojavljuju isto tako blistavi oglasi izvjesne prodavačice... ne samo da nema veličine, nego u kategorijama brend, materijali i tagovi svugdje marljivo upisuje "nema" To je zbilja privlačno i obećavajuće... očekujem da do sutra rasproda svu tu gomilu haljina :D
2021 01 13
I ja se tomu uvijek čudim...sada na njuškalu isto..čovjek je napisao prodajem skije....i to je sve....nije sve vidljivo na slikama...dakle, treba objasniti..ali.....
2021 01 13
Nekad ne piše na artiklu koja je veličina. ali slažem se da bi barem trebalo otprilike napisati da je M ili S i naznačiti to u opisu. Ili ako ništa drugo barem napisati mjere. A što se tiče brenda bolje napisati da ga nema ako je etiketa odrezana nego da se sve tagira kao Zara i Mango x-)
2021 01 13
Ako nema brenda, dovoljno je ostaviti to polje prazno. Ali u tagove upisati "nema", to mi je naprosto nadrealno ;)
2021 01 13
Bolje mi je napisati da nema nego da mi se kasnije cure javljaju s upitima "koji je brend itd.", mislim rado odgovaram na sva pitanja i slično, ali nema mi goreg nego kad sve slikam, dodatno mjerim, objašnjavam i samo nestanu bez odgovora. :)
2021 01 13
...ili složene majice/ hlače npr.....odmah mi se neda... ...ili piše cijena lot 30 kn..a u opisu jedan artikl 30 kn..a lot npr. 150 kn.. ...ili slikan samo dio artikla..npr.etiketa ili dio majice, pola hlača... itd..itd..itd..... Valjda misle da će tako potaknuti nekog da se javi pa pita detalje..da ako me i tak privuče cijena ili uzorak, ali me ugl. odbija..
2021 01 13
> krulc1979: > ...ili složene majice/ hlače npr.....odmah mi se neda... > ...ili piše cijena lot 30 kn..a u opisu jedan artikl 30 kn..a lot npr. 150 kn.. > ...ili slikan samo dio artikla..npr.etiketa ili dio majice, pola hlača... > itd..itd..itd..... > Valjda misle da će tako potaknuti nekog da se javi pa pita detalje..da ako me i tak privuče cijena ili uzorak, ali me ugl. odbija.. Slažem se skroz s Vama.
2021 01 13
Ni meni nije jasno, ili mutne fotke. I onda se čude kako druge cure prodaju :)
2021 01 13
ili one koje naziv napišu da je obuća 38, u rubriku veličine "39" a u tekstu 40 :@ valjda da pokriju tržište hahahaha bez brenda ću preživjeti ali ako kupujem haljinu onda mi trebaju dužina i širina, a ne objašnjenje da je "predivna i skroz fino pada" :s
2021 01 13
To mi lici na ono: "Koja je velicina?" "Koja vama treba?" 😂😂
2021 01 14
> nefertiti111: > To mi lici na ono: > "Koja je velicina?" > "Koja vama treba?" > 😂😂 Da, točno to :')
2021 01 14
> nefertiti111: > To mi lici na ono: > "Koja je velicina?" > "Koja vama treba?" > 😂😂 ahahahahahahahaha, naglas se smijem..nisam još čula ovu bazu:) Čula sam da je jedna majica veličine XL/XXL, a mogu je nositi S/M/L veličine kao oversize.
2021 01 14
Da li netko moze meni objasniti upite “slobodno?” Ne razumijem. Da li stoji da je prodano?- ne. Da li pise da je REZ? ne. Prema tome, kakav je to upit “slobodno?” Sto da ja tu odgovorim?! I jos najbolje uvijek odgovorim “je ☺️“ I onda gotovo. Ni a ni b. Vise nikad kontakt. Pa sto radis??? Provjeravas stanje mojekrpice? Radis li mozda popis stanovnista i godine izmedu ti fali taj posao pa onda se tjesis na krpicama?! Jednostavno ne kuzim eto. Nemojte to radit.
2021 01 27