Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Jednostavno ne razumijem...

krpičarke koje postavljaju oglase bez naznačene veličine artikla :o Koja je svrha toga? Zar očekuju da će ih potencijalni kupci kontaktirati oko takvih detalja? Pa zar nije lakše odmah u startu ponuditi sve bitne informacije? Da mi se ne znam kako sviđa neki komad, ako ne vidim veličinu, idem dalje... ne pada mi na pamet slati poruku da provjerim je li veličina 36 ili 42... A vidim danas se pojavljuju isto tako blistavi oglasi izvjesne prodavačice... ne samo da nema veličine, nego u kategorijama brend, materijali i tagovi svugdje marljivo upisuje "nema" To je zbilja privlačno i obećavajuće... očekujem da do sutra rasproda svu tu gomilu haljina :D
prije 5 dana, 11:27
I ja se tomu uvijek čudim...sada na njuškalu isto..čovjek je napisao prodajem skije....i to je sve....nije sve vidljivo na slikama...dakle, treba objasniti..ali.....
prije 5 dana, 11:49
Nekad ne piše na artiklu koja je veličina. ali slažem se da bi barem trebalo otprilike napisati da je M ili S i naznačiti to u opisu. Ili ako ništa drugo barem napisati mjere. A što se tiče brenda bolje napisati da ga nema ako je etiketa odrezana nego da se sve tagira kao Zara i Mango x-)
prije 5 dana, 14:03
Ako nema brenda, dovoljno je ostaviti to polje prazno. Ali u tagove upisati "nema", to mi je naprosto nadrealno ;)
prije 5 dana, 14:26
Bolje mi je napisati da nema nego da mi se kasnije cure javljaju s upitima "koji je brend itd.", mislim rado odgovaram na sva pitanja i slično, ali nema mi goreg nego kad sve slikam, dodatno mjerim, objašnjavam i samo nestanu bez odgovora. :)
prije 5 dana, 14:36
...ili složene majice/ hlače npr.....odmah mi se neda... ...ili piše cijena lot 30 kn..a u opisu jedan artikl 30 kn..a lot npr. 150 kn.. ...ili slikan samo dio artikla..npr.etiketa ili dio majice, pola hlača... itd..itd..itd..... Valjda misle da će tako potaknuti nekog da se javi pa pita detalje..da ako me i tak privuče cijena ili uzorak, ali me ugl. odbija..
prije 5 dana, 14:53
> krulc1979: > ...ili složene majice/ hlače npr.....odmah mi se neda... > ...ili piše cijena lot 30 kn..a u opisu jedan artikl 30 kn..a lot npr. 150 kn.. > ...ili slikan samo dio artikla..npr.etiketa ili dio majice, pola hlača... > itd..itd..itd..... > Valjda misle da će tako potaknuti nekog da se javi pa pita detalje..da ako me i tak privuče cijena ili uzorak, ali me ugl. odbija.. Slažem se skroz s Vama.
prije 5 dana, 16:34
Ni meni nije jasno, ili mutne fotke. I onda se čude kako druge cure prodaju :)
prije 5 dana, 19:52
ili one koje naziv napišu da je obuća 38, u rubriku veličine "39" a u tekstu 40 :@ valjda da pokriju tržište hahahaha bez brenda ću preživjeti ali ako kupujem haljinu onda mi trebaju dužina i širina, a ne objašnjenje da je "predivna i skroz fino pada" :s
prije 5 dana, 21:27
To mi lici na ono: "Koja je velicina?" "Koja vama treba?" 😂😂
prije 4 dana, 02:57
> nefertiti111: > To mi lici na ono: > "Koja je velicina?" > "Koja vama treba?" > 😂😂 Da, točno to :')
prije 4 dana, 10:04
> nefertiti111: > To mi lici na ono: > "Koja je velicina?" > "Koja vama treba?" > 😂😂 ahahahahahahahaha, naglas se smijem..nisam još čula ovu bazu:) Čula sam da je jedna majica veličine XL/XXL, a mogu je nositi S/M/L veličine kao oversize.
prije 4 dana, 15:56