Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Krivo poslala pakete! Pomoć :(

Prvi put mi se ovo dogodilo, nema teoretske šanse da sam ja zamijenila, ne zvoni mi ni da je teta na kiosku, možda sam stvarno bila jako umorna - slala sam dva paketa, iste naljepnice za mobitel, samo drugih boja. Jednoj curi tri, a drugoj jednu i cura koja je trebala dobiti 3, u paketu ima samo 1, iliti paketi su "naopačke" poslani. Drugoj curi sam poslala poruku je li voljna ove 3 poslati natrag da joj pošaljem jednu ispravnu, nadam se da još ima poštenih ljudi.. Imate neki savjet kako da još ovo riješim? Mislite li da će cura pristati? [:tuzan]
2013 10 06
Ista stvar se i meni dogodila, samo što je teta na kiosku zamjenila obrasce i poslala krive pakete. Ništa, najbolje da se dogovoriš s curama kojima si slala, vjerujem da se sve može ispraviti. [:smijesi]
2013 10 06
Vjerujem da hoće, al ja to sudim prema sebi, kako bi ja napravila. Moj prijedlog je da ponudiš podmirenje troškova slanja i zezancije, što bi bilo fer i zašto nebi.
2013 10 06
Tako je cure, ja bih prva vratila, savjest radi uvijek..naravno da bih platila ponovno slanje Tiskom i sve, ali moguće je da je teta zeznula stvar, koliko joj je stalo i koliko je usporena, ne bih se čudila.. A vidjet ćemo, nadam se da će se javiti :)
2013 10 06
i meni se istooooo dogodilo....i još babetina na tisku tvrdi ije ona...ma da sam je mogla dobavit napravila bi joj trajne ozljede na trajno onduliranoj glavi...al molila sam cure da zamjene one međusobno i tolko su bile divne da su pristale i nisu tile ni za poštarinu uzet
2013 10 06
@smisnamala, vidis, super ideja, ponudit cu im to da opet ne ide preko mene, nema smisla..nadam se da ce sve biti ok! [:smijesi] [:smijesi] Pozitiva uvijek!
2013 10 06
ne mogu vjerovati da ne bi netko vratio nešto za što nije platio...pa i ona prodaje ,a ljudski je griješiti...ja sam jednom zamjenila dva paketa....sve sam s curama rješila,i dobro smo se pritom nasmijale...
2013 10 06
al draga nije mi jasno kako misliš da nije teta na kiosku...a nisi ti... jer ja sam kad sam nosila (u jednoj omotnici japanke u drugoj ogrlica) stavila na jednu omonicunslovo J...na drugo O i tako na obrasce da se ja nebi zajebala...dakle niko niko neg ona
2013 10 06
ma u smislu da ne želim nekoga optužiti za nešto, a ja sam prvo ispunila jedan formular za slanje i dala joj jednu, još 10 puta zavirila u kovertu da samoj sebi potvrdim kako si ime i naljepnica pašu, i eto vidiš što se dogodi :/
2013 10 06
Meni se isto dogodilo,još uvijek ne znam kako. ..[:place] UGlavnom odmah sam curama pisala i predložila da im uplatim poštarinu da pošalju jedna drugoj stvar,jer je lakše nego da one šalju meni pa onda ja svakoj.Na kraju se uspostavilo da žive blizu pa su se srele i izvršile primopredaju [:smijesi] ,i happy end na kraju bio,al nije lako ako naletiš na nekog tko nema razumjevanja. [:sokiran]
2013 10 06
to se ja bojim da ce mi se desit svaki put kad imam 2 paketa. [:znoji]
2013 10 06
Jest,ja sam nakon toga svaki dan išla na kiosk sa jednim paketom,strah me bilo ić sa dva,ili 3,uhh
2013 10 06
[:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran] [:sokiran]
2013 10 06
ne znam kako je na vašim kioscima, ali na mom su žene toliko zlovoljne i nervozne kad zaprimaju pošiljku da sva drhturim od jeze da će nešto pobrkati. čak ih ponekad pitam da provjere, mora da me zbog toga dodatno mrze [:smije]
2013 10 06