Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Dali poklanja tko robicu dječiju?

Trazim robu za bebu curicu od 68 na dalje..a moze i za decke od 104 do 128 trenutno tj za dvojicu.. Podstanari smo nemamo svoj dom osim bake i dede,te vučemo kredit za auto. Ja ne radim duze vrijeme samo muz pa ne mozemo kupovati novo djeci osim u slučaju da bas moramo :( Ne trazim nista posebno..mozete mi se javiti u inbox pa vam ostavim br moba ili vi meni. Lokacija Zagreb-Rijeka primopredaja ili slanje tiskom ako cu imati za postarinu kako koji datum u mj hhh..
2021 02 10
> teaYurien: > Trazim robu za bebu curicu od 68 na dalje..a moze i za decke od 104 do 128 trenutno tj za dvojicu.. Podstanari smo nemamo svoj dom osim bake i dede,te vučemo kredit za auto. Ja ne radim duze vrijeme samo muz pa ne mozemo kupovati novo djeci osim u slučaju da bas moramo :( > > Ne trazim nista posebno..mozete mi se javiti u inbox pa vam ostavim br moba ili vi meni. Lokacija Zagreb-Rijeka primopredaja ili slanje tiskom ako cu imati za postarinu kako koji datum u mj hhh.. Imate caritas/crveni kriz u svom mjestu? Nije sramota traziti ih, ne vidim razlog zasto vam nebi dali.. Nemam tako malu robicu, musku pogotovo, da imam poslala bih vam. Ali mislim da bi vam caritas trebao dati ako nemate a vodite se kao nezaposlena..
2021 02 10
Nisam bas tako da nemam ama bas nista..ja sam stavila vise kao oglas ako tko ima viska(da ne treba)ne trazim nista luksuzno. Robe za djece treba uvjek jer brzo rastu i brzo prljaju. Što se tice karitasa u njih ne vjerujem..zadnje sto sam cula da su bili u bandicevom dvoristu dovodili neke pakete nosili?? Kaze od muza frend vidio...ko zna. Hvala vam svejedno na dobroj namjeri :) :) :)
2021 02 10
Novo se ne isplati kupovati.Uvijek možete naći jefitno na njuškalu ili ovdje. Možda možete pronaći na facebooku u grupama gdje se poklanja Ovdje ima lijepih stvari https://mojekrpice.hr/ornella1-101609 https://mojekrpice.hr/blue35-71514 https://mojekrpice.hr/djecjarobica1-85321
2021 02 14
Hvala 😁
2021 02 17
> teaYurien: > Nisam bas tako da nemam ama bas nista..ja sam stavila vise kao oglas ako tko ima viska(da ne treba)ne trazim nista luksuzno. Robe za djece treba uvjek jer brzo rastu i brzo prljaju. Što se tice karitasa u njih ne vjerujem..zadnje sto sam cula da su bili u bandicevom dvoristu dovodili neke pakete nosili?? Kaze od muza frend vidio...ko zna. Hvala vam svejedno na dobroj namjeri :) :) :) Zašto ne mijenjaš robicu koju su ti djeca prerasla za drugu odgovarajuću? Brzo rastu, brzo prljaju, brzo se može i oprati. :)
2021 03 01
Cak bih i mijenjala no to zaista dugo traje. Od prvog djeteta cuvam drugome a od drugog nosi sve od sestricne djete mladje,isto tako i ona meni posudi od starijeg ako ima nesto da je viska ili ne treba i ne nosi. Vecinu stvari nisam niti kupovala nego dobila od rodbine od nekog svakog po nesto sve noseno tako da rijetko imam nesto novo i očuvano. Na njuskalu sam cekala no sto god stave ode odmah ljudi doslovce razgrabe,ja sam jedino uspjela dobiti jedan kinderbet jer sam do sad imala putni za prvo dvoje,a ovaj mi je bar spasio ledja sad malo. Muz mi je takav da bi prije cekao da mi netko pokloni nego da mi on osobno kupi pa se sama snalazim koliko mogu,a i ne zivimo skupa vise odnedavno pa mi tako obavlja jedino prijevoz djece.
2021 03 23
> teaYurien: > Muz mi je takav da bi prije cekao da mi netko pokloni nego da mi on osobno kupi pa se sama snalazim koliko mogu,a i ne zivimo skupa vise odnedavno pa mi tako obavlja jedino prijevoz djece. Morao bi vam plaćati alimentaciju, a ne samo djecu voziti pretpostavljam u jaslice ili gdje već. Imate pravo, ako imate, na dj. doplatak. I ovo iz uvodnog posta mi nije jasna relacija primopredaje Zagreb - Rijeka. I da, bez obzira što to nije moj problem, ali mi upao u oči oglas u kojem prodajete nove Adidas tenisice, jer ste ih kupila na brzaka bez probanja, bile su prekrasne, iako imate iste takve nove doma. Oprostite, ponovo ponavljam nije moga briga, ali kupovati više pari Adidas tenisica koje nisu baš jeftine, a žicati robu za dječicu :( , to ne mogu razumjeti. I k tome, za malenu od broja 68 na dalje. Što znači na dalje i koliko toga. Nešto me asocira na žicanje jedne bivše sa više profila, za 'susjedu'. Relacija primopredaje Zagreb - Rijeka, a osim toga kaput, također iz oglasa nalazi se u Zaprešiću, vi na Krku, nešto mi tu ne štima., kao i vaš suprug kreditno sposoban, jer da nije ne bi imali kredit za kola, koji misli da će mu drugi oblačiti djecu nije mi posve jasan. Ako sam bila gruba, sorry. Uvijek sam za pokloniti i pomoći, ali dajte malo posložite priču koja ima prolaz, ovo, barem meni, nije jasno, odnosno sve mi je jasno kao dan. Ima li još koji profil aktivni ili je samo ovaj..ono.. samo pitam. ;)
2021 03 24
> katarinamartina: > > teaYurien: > > Muz mi je takav da bi prije cekao da mi netko pokloni nego da mi on osobno kupi pa se sama snalazim koliko mogu,a i ne zivimo skupa vise odnedavno pa mi tako obavlja jedino prijevoz djece. > Morao bi vam plaćati alimentaciju, a ne samo djecu voziti pretpostavljam u jaslice ili gdje već. Imate pravo, ako imate, na dj. doplatak. > I ovo iz uvodnog posta mi nije jasna relacija primopredaje Zagreb - Rijeka. > I da, bez obzira što to nije moj problem, ali mi upao u oči oglas u kojem prodajete nove Adidas tenisice, jer ste ih kupila na brzaka bez probanja, bile su prekrasne, iako imate iste takve nove doma. > Oprostite, ponovo ponavljam nije moga briga, ali kupovati više pari Adidas tenisica koje nisu baš jeftine, a žicati robu za dječicu :( , to ne mogu razumjeti. I k tome, za malenu od broja 68 na dalje. Što znači na dalje i koliko toga. > Nešto me asocira na žicanje jedne bivše sa više profila, za 'susjedu'. > Relacija primopredaje Zagreb - Rijeka, a osim toga kaput, također iz oglasa nalazi se u Zaprešiću, vi na Krku, nešto mi tu ne štima., kao i vaš suprug kreditno sposoban, jer da nije ne bi imali kredit za kola, koji misli da će mu drugi oblačiti djecu nije mi posve jasan. > Ako sam bila gruba, sorry. Uvijek sam za pokloniti i pomoći, ali dajte malo posložite priču koja ima prolaz, ovo, barem meni, nije jasno, odnosno sve mi je jasno kao dan. > Ima li još koji profil aktivni ili je samo ovaj..ono.. samo pitam. ;) A ja taman otvorila temu da vidim sto se trazi. Zaista sam naivna 😂😂
2021 04 21
Moj prijedlog je grupa na fejsu, sharing is caring.
2021 04 26
Koliko nabrijanih baba!! zena je trazila ako neko ima robicu da pokloni ako zelite poklonite ako ne zaobiđite i ignorirajte, cemu zlocesti komentari i to žena ženi. Ako poklanjam ne zanima me sta ce ta osoba s tim napraviti od polovne robe se nije niko obogatio ako vas to brine!!
2021 04 28
> mamadama22: > Koliko nabrijanih baba!! zena je trazila ako neko ima robicu da pokloni ako zelite poklonite ako ne zaobiđite i ignorirajte, cemu zlocesti komentari i to žena ženi. Ako poklanjam ne zanima me sta ce ta osoba s tim napraviti od polovne robe se nije niko obogatio ako vas to brine!! Slažem se!
2021 04 29
Draga Tea, ako vam još treba roba javite mi se.
2021 04 29