Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Dali poklanja tko robicu dječiju?

Trazim robu za bebu curicu od 68 na dalje..a moze i za decke od 104 do 128 trenutno tj za dvojicu.. Podstanari smo nemamo svoj dom osim bake i dede,te vučemo kredit za auto. Ja ne radim duze vrijeme samo muz pa ne mozemo kupovati novo djeci osim u slučaju da bas moramo :( Ne trazim nista posebno..mozete mi se javiti u inbox pa vam ostavim br moba ili vi meni. Lokacija Zagreb-Rijeka primopredaja ili slanje tiskom ako cu imati za postarinu kako koji datum u mj hhh..
prije 22 dana, 15:53
> teaYurien: > Trazim robu za bebu curicu od 68 na dalje..a moze i za decke od 104 do 128 trenutno tj za dvojicu.. Podstanari smo nemamo svoj dom osim bake i dede,te vučemo kredit za auto. Ja ne radim duze vrijeme samo muz pa ne mozemo kupovati novo djeci osim u slučaju da bas moramo :( > > Ne trazim nista posebno..mozete mi se javiti u inbox pa vam ostavim br moba ili vi meni. Lokacija Zagreb-Rijeka primopredaja ili slanje tiskom ako cu imati za postarinu kako koji datum u mj hhh.. Imate caritas/crveni kriz u svom mjestu? Nije sramota traziti ih, ne vidim razlog zasto vam nebi dali.. Nemam tako malu robicu, musku pogotovo, da imam poslala bih vam. Ali mislim da bi vam caritas trebao dati ako nemate a vodite se kao nezaposlena..
prije 22 dana, 17:56
Nisam bas tako da nemam ama bas nista..ja sam stavila vise kao oglas ako tko ima viska(da ne treba)ne trazim nista luksuzno. Robe za djece treba uvjek jer brzo rastu i brzo prljaju. Što se tice karitasa u njih ne vjerujem..zadnje sto sam cula da su bili u bandicevom dvoristu dovodili neke pakete nosili?? Kaze od muza frend vidio...ko zna. Hvala vam svejedno na dobroj namjeri :) :) :)
prije 22 dana, 22:24
Novo se ne isplati kupovati.Uvijek možete naći jefitno na njuškalu ili ovdje. Možda možete pronaći na facebooku u grupama gdje se poklanja Ovdje ima lijepih stvari https://mojekrpice.hr/ornella1-101609 https://mojekrpice.hr/blue35-71514 https://mojekrpice.hr/djecjarobica1-85321
prije 18 dana, 08:50
Poklanja se na njuškalu stalno, samo pratite. Ja sam svoje viškove robe za curicu u roju 1 dana poklonila, ljudu stalno prste i zovu.
prije 17 dana, 23:13
Hvala 😁
prije 15 dana, 00:53
> teaYurien: > Nisam bas tako da nemam ama bas nista..ja sam stavila vise kao oglas ako tko ima viska(da ne treba)ne trazim nista luksuzno. Robe za djece treba uvjek jer brzo rastu i brzo prljaju. Što se tice karitasa u njih ne vjerujem..zadnje sto sam cula da su bili u bandicevom dvoristu dovodili neke pakete nosili?? Kaze od muza frend vidio...ko zna. Hvala vam svejedno na dobroj namjeri :) :) :) Zašto ne mijenjaš robicu koju su ti djeca prerasla za drugu odgovarajuću? Brzo rastu, brzo prljaju, brzo se može i oprati. :)
prije 3 dana, 18:31