Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

dobro jutro..kako ste ?

šta radite..pijete kavu, rješavate mailove ?
prije 17 dana, 09:53
Dobro jutro, ustala u 7 i dijete ispratila u školu. Sad pijem kavu i gledam seriju jednim okom, a drugim brljim po krpicama. Najdraže mi je kad dijete ide u jutarnju smjenu onda u miru pijem kavu i imam tri sata samo za sebe. Nakon toga radim do 18 sati. Ručak imam od jučer. Radim od kuće... Žene koje radite od kuće kako vam je? Meni je grozno, udebljala sam se 10 kg.
prije 17 dana, 10:36
pije se kava također! :) "Moje krpice" mi vuku misli, a danas imam ispit, tako da se moram odjaviti i jos ponovitii! ugodan dan zelim svimaa! :) :)
prije 17 dana, 11:18
> Suuuncica1092: > pije se kava također! :) "Moje krpice" mi vuku misli, a danas imam ispit, tako da se moram odjaviti i jos ponovitii! > ugodan dan zelim svimaa! :) :) Sretno na ispitu :-)
prije 17 dana, 11:21
> marbil: > > Suuuncica1092: > > pije se kava također! :) "Moje krpice" mi vuku misli, a danas imam ispit, tako da se moram odjaviti i jos ponovitii! > > ugodan dan zelim svimaa! :) :) > Sretno na ispitu :-) hvalaa punoo! Vama sretno sa poslom, uzivajte! :) :)
prije 17 dana, 11:23
da svi smo se udebljali.....ali nema draže nego provesti jutro lagano uz kavicu i krpice..nekako je opuštajuće koja serija... neke preporuke :) ?
prije 17 dana, 11:28
> Vicky1: > da svi smo se udebljali.....ali nema draže nego provesti jutro lagano uz kavicu i krpice..nekako je opuštajuće > koja serija... neke preporuke :) ? The Serpent (Zmija) na Netflix. Preporučujem 😃
prije 17 dana, 11:35
uuu...to je zaista nešto novo nisam cula još..iako zvuči zastrašujuće
prije 17 dana, 11:36
> Vicky1: > uuu...to je zaista nešto novo nisam cula još..iako zvuči zastrašujuće Tako sam ja isto pomislila kad sam vidjela naslov, ali nije tako :-)
prije 17 dana, 11:48
uuu..već mi se sviđa..... još nešto ? :)
prije 17 dana, 11:57
Jutro svima. Meni od 8 nema struje tako da sam svoj rad od kuce prebacila u prvi kafic, zabundana na terasi xD Preporuke za seriju Behind her eyes ako ste za ljubizelj misticnog, psiholoskog sadržaja i Money heist za one koji su zaludeni sadrzajem zatvora, detaljnih planiranja pljacki i slicno
prije 17 dana, 12:05
money heist..odgledan...preporuka svima kafić ne zvuči loše...a onda se sjetim da morate biti na terasama...brrrrr
prije 17 dana, 12:18
Popila kapucino maloprije 😁 jutro lijepo započelo jer mi je stigao paketic iz reserveda (ganjala sam neke suknje na sniženju) 🤭 Upravo zamjesila tjesto za kiflice,a sad se spremam odvojit odjeću za krpice od ostatka ormara😁 ugodan dan svima!
prije 17 dana, 13:23
uu ljepooo...nema ljepšeg početka nego kada stigne paketić :)
prije 17 dana, 13:42
> Matea014: > Jutro svima. Meni od 8 nema struje tako da sam svoj rad od kuce prebacila u prvi kafic, zabundana na terasi xD > Preporuke za seriju Behind her eyes ako ste za ljubizelj misticnog, psiholoskog sadržaja i Money heist za one koji su zaludeni sadrzajem zatvora, detaljnih planiranja pljacki i slicno Ovo s kafićom zvuči dobro al samo na prvu. Kad je vrijeme loše ovo je zbilja loša varijanta :-) Meni se nikad još nije desilo da nema struje. Jednom zapravo al tada mi nije bio radni dan :-)
prije 17 dana, 13:47
1 2 Sljedeći