Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Azijska kozmetika – naručivanje

Odakle naručujete i koliko treba da stigne? Nedostaju mi neki toneri, esencije i serumi. Prije sam naručivala uglavnom s ebay-a, ali onda su zbog pandemije neki popularni selleri prestali slati u RH, neki su poprilično povećali poštarine (do 30 dolara čak!), a dva puta mi se paket vratio u Koreju nakon skoro dva mjeseca čekanja, pa sam odustala. Imate li preporuku za nekog sellera ili neki shop? Postoji li neki pouzdani EU shop? Znam da na notinu imaju neke stvari, ali cijene su im prenapuhane, pa ću radije malo pričekati proizvod izvana. Zanimaju me brendovi kao Etude House, Mizon, Purito, TonyMoly, Holika Holika, Innisfree, Elizavecca, Matsuyama Hadauru (Japan), CosRX, Benton, Skinfood.
2021 04 22
Elizaveccu i još ponešto imate na Iherbu. Kod njih je problem što su poskupili shipping, a shipping savera ima sve manje. Seller s ebaya iamlove-shop ima poštarinu 7$. To je Jolse ebay dućan, a mislim da imaju Innisfree, Etude House, Cosrx. Ne znam kakva je situacija za Matsuyamu, ali dosta japanskih sellera na ebayu još uvijek ima pristojne cijene shippinga (za Hada Labo, Muji i sl). Europski shopovi koji prodaju Kbeauty imaju poprilično visoku poštarinu. Prihvatljiv shipping je imao engleski shop Tonic15, ali nisam naručivala nakon Brexita.
2021 04 22
Hvala na prijedlozima. Da, na iherbu je malo tricky naštimati manju poštarinu, pogotovo jer su neki shipping saveri često oos.
2021 04 22
Možda nešto nađete kod ove cure https://mojekrpice.hr/eliazijska-349673
2021 04 23
ja narucujem sa yesstyle. dode za 2-3 tjedna i jos nema carina do kraja lipnja
2021 04 23
Meni su super Tonic15 i Lovemycosmetic. Tako od 7 mjeseca moramo platiti 25% VAT + carinske troskove na sve van EU (do sad je bilo samo na narudzbe iznad 160 kn) tako da skoro na isto dode - a cekam proizvod 3 dana umjesto 2 mjeseca. :)
2021 04 23
Cure koji biste od azijskih proizvoda baš preporučili? Probala sam Hada Labo s hijaluronskom. Ok je, ali općenito mi hijaluronska ne odgovara toliko na osjetljivu kožu. Melano CC isto, okej je ali Timeless mi je bio bolji dok je dostavljao iz SAD-a, a sad sam uzela od Ordinarija ethylated 15% isto mi je bolji od CC-a. MIslila sam one Snail 92 All in one i Tea tree kreme. Dugo mi je na wish listi i Missha Night Repair Time Revolution koje je dupe za Estee Lauder NIght Repair Serum ali mislim da sadrži vrstu probiotika ako se dobro sjećam. Tako da nisam sigurna koliko toga ostane nakon putovanja do nas? Ima li nešto što je baš dobro? E da imam Missha kreme za sunčanje, probala sam par verzija sve su mi dobre. Ako računam vitamin C, retinol, niacinamid, spf pokrijem to s ovom europskom preparativom, pa jel propuštam nešto. Možda neki sleeping pack, onaj s propolisom kakav je. Znala sam koristiti hladno prešani shea maslac u tu svrhu i odličan mi je bio samo mastan za jastuk. BB i CC planiram probati i to sam čula da se primijeti razlika s europskim, ima li neka krema da je žuti ili svijetli maslinasti podton. U stilu Bourjois HM 51 ili 52. Dosta ih je sivkasto. Malo upadam ali voljela bih dojmove nečije i hvala unaprijed.
2021 04 23
> jelena693: > ja narucujem sa yesstyle. dode za 2-3 tjedna i jos nema carina do kraja lipnja Ima carine (za narudžbe iznad 150 eur), ali ima i PDV za sve narudžbe iznad 160 kn (u taj iznos je uključena poštarina). Ako vam zaustave paket s yesstyle čija je vrijednost veća od ovih 160kn, platit ćete davanja već sad.
2021 04 23
Mislim da Yesstyle vraca tj daje kredit na njihovom web shopu za iznos carine i pdv-a ako se slika racun i dokazi carinjenja.
2021 04 23
Ja naručujem sa Yesstyla i slanje je oko 5 dolara, imate sve moguće korejske marke što se tiče kozmetike, a prodaju i razne ostale stvari. I kao što je Matea4707 rekla vraćaju vam iznos carine i pdv-a koji možete iskoristiti tijekom sljedećeg naručivanja. :)
2021 04 23
Narucivala sam 5x ove godine sa yesstyle i iznosu od 100 eura svaki put i do sad mi nisu carinili paket. Za eu trgovinu sam dobila preporuku za Little Wonderland iz Nizozemske
2021 04 24