Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prati li tko mušku garderobu ili ?

Prati li tko mušku garderobu ili ? Stvarno cure pošto sam relativno nova u ovome,danas sam postavila nešto muških stvari i zanima me kako ide prodaja tih artikala kod cura koje prodaju iste?
2013 10 08
Proda se :) možda malo manje, ali svakako se prodaje znam iz vlastitog iskustva. Cure kupuju dečkima, tatama i sl . [:kesi] [:kesi]
2013 10 08
Ja sam prodala duksu za decka
2013 10 08
Kupujem ja za dragog svašta [:smijesi]
2013 10 08
baš je sad jedna cura tražila stvari za tatu, ja sam prodala košulju... [:jezik] sporije je,ali ide [:smijesi]
2013 10 08
draga, imaš preodlične stvari, samo je malo veličina problem ,,,mom bi trebao M, al budem vidila za one traperice što sam ih označila, pa ti se javim,,,sretno s prodajom
2013 10 08
Ja ne mogu nigdje na Krpicama naći dobre traperice(33/34) za mog velikog sina [:tuzan]
2013 10 08
Meni je problem što se nitko ne želi mijenjati za mušku garderobu. Ili jednostavno nisam imala sreće.
2013 10 08
Ide pomalo prodaja, malo sporije, doduše, ali ide. [:kesi] Ja moram još dosta stvari staviti, nisam stigla poslikati traperice, odijela i tako neke stvari koje ne nosi. [:poljubac]
2013 10 08
Ja sam isto stavila par muskih kosulja, ali ni jedan lajk nisam dobila [:hihot] . A proslo je ljeto, tako da ce se mozda tek iduce ljeto neko zainteresirati za njih. [:smijesi]
2013 10 08
ide pomalo, ne kao ženske stvarčice..
2013 10 08
I ja sam zaineresirana za muške stvari, a i imam nešto u ponudi hlača, tenisice itd. Treba mi debeli prsluk za odraslog dečka veličina M, pa ako netko ima, bring it on [:hihot]
2013 10 08
Imam ja jako kvalitetnu zimsku jaknu... no zene ce prije potrosit na sebe a njemu ono ako ostane nesto na racunu hihihihihi [:hihot] [:hihot] [:hihot]
2013 10 08
ja pratim redovno
2013 10 08
Ja isto imam neke muške stvari, skroz očuvane i minimalno nošene, a sad kak se prodaju... slabije nego ženske, ali ide. Baš sam nedavno jednoj teti prodala muške G-star traperice [:smijesi]
2013 10 08
1 2