Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

Muzej prekinutih veza i Muzej mamurluka

1. koji preporučate 2. iod Botaničkog vrta do Muzeja prekinutih veza ću...uspinjačom sa Ilice ili krepat pješke?
2021 05 26
1. bila sam u prvom i fora mi je 2. možda radije do vinceka na slaju pa laganini šetnja do muzeja ;) fino je vrijeme pa zašto ga ne iskoristiti (iako se volim voziti uspinjačom, ja ću ipak sačekati da ova korona ful prođe)
2021 05 26
Muzej prekinutih veza je super, za ovaj drugi ne znam Od ilice do gore možete kroz više ulica i prolaza. Mesnička uz uspinjaču, radićeva pa zakmardijeve stube, radićeva kroz kamenita vrata (daleko najlakši uspon) ili uspinjača. Mislim da je karta 5 kn i ide svakih 10 min, a što se tiče korone, iovako ne stane preko 10 ljudi unutra
2021 05 26
Ok, nisam samo shvatila dio "Mesnička uz uspinjaču, radićeva pa zakmardijeve stube" ovo je jedno ILI drugo, nije jedno, pa drugo nakon toga ili? Dakle, bez da sad guglam, znam put za uspinjaču (kod DM-a), slijedeća ulica prema gore je ona uz ljekarnu zagreb na početku su kafići....to? Inače, gledam ja po netu, pa mi se čini da ću završiti u Muzeju čokolade, tak i tak :).
2021 05 27
Da da, to je više ruta 1. Mesnička ulica, stepenicama uz uspinjaču. Ili uspinjačom. To je ta ulica kod dma 2. Radićeva ulica pa lijevo preko zakmardijevih stuba 3. Radićeva uzbrdo pa kroz kamenita vrata 4. Ima i bus koji vozi s trga bana Jelačića. Stanica je kod ljekarne. To je recimo fora ako vam se ne hoda puno po gornjem gradu, a želite vidjeti više toga
2021 05 27