Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Bipa posao

Hej cure! Može li mi koja reći što sve ispituju na razgovoru za posao u Bipi? Hvala unaprijed!😊
2021 06 03
Auch tema. 🤭 Ispituju vaše interese, dali ste se prijavili kod njih evo tek tako ili biste stvarno željeli graditi karijeru kod njih, znači, ostali biste tamo do svoje smrti. Imaju i neka psiho trik pitanja, ne razumijem zašto ali vjerojatno sve ima svoj razlog. I pitaju vas o proizvodima, kako i kamo biste uputili kupca koji je došao kupiti nešto što Bipa ne prodaje (tipa stvari koje se prodaju u ljekarnama), traže vas da pokažete svoju prodaju nekog proizvoda koji se taj tjedan prodaje na blagajni (tipa maskara + ruž paketi). Neko općenito znanje o kozmetici, make-up u i tako... I da li vas smetaju kasni sati, jer pretpostavljam da je broj radnica u smjeni premalo, pa jednom dvaput tjedno jedna žena mora ostati slagati police za akcije do 22 (možda i duže) Meni se činilo da sam super bila prošla na intervjuu jer sam se kozmetikom i šminkanjem bavila, a na kraju tu tu tuuu... Nula bodova. Plaća 3700 kn neto. S time da oni na intervjuu taj posao uljepšavaju, govore plaća 4200 (na vama je da pitate bruto ili neto)
2021 06 04
Ajme, koma. Isabell, baš mi je žao radi takvog iskustva. Radila sam u Bipi godinama kao studentica. Meni je posao bio super i zabavan jer volim raditi s ljudima i kozmetikom, ali znam da djelatnicama nije bilo baš lako. Posla ima puno, radnica premalo, očekuje se pun angažman i pomoć svakom kupcu tako da bi trebalo znati ponešto o kozmetici, ali nije ništa što se ne može naučiti. Sigurno sam ja sa svojih 18 godina znala preporučiti kremu za svaki tip kože... Radi se stvarno do 10, tj do 9, ali je kasnije potrebno obrisati pod dućana, napraviti obračun, složiti ako još što treba, tako da nema šanse prije pola 10 ići kući, a naravno plate vas kao da ste bili do 21:00. Graditi koju karijeru... Cure koje su voditeljice poslovnice imaju na sebe deset puta više obaveza, a samo 1000 kn veću plaću. Za ostale djelatnice plaća bude tako oko 4 tisuće, ne znam u točnu stoticu. Pitanja na intervjuu bolje da ne komentiram, kao da se prijavljujete za Nasa-u. Overall, ja sam posao obožavala jer sam bila mlada i ti novci su mi dolazili kao dodatan džeparac. Kolegice su bile super, često bi mi dale neke testere, šminku itd. Atmosfera je uglavnom ok, ali se stvarno puno radi i djelatnice nisu dovoljno plaćene. Ovo pričam iz iskustva rada u 5, 6 poslovnica u Zagrebu. Često traže radnice i najlakše je dobiti posao preko preporuke, npr doći osobno u poslovnicu sa životopisom i predstaviti se voditeljici.
2021 06 05
Ja sam se na posao prijavila stvarno iz želje. Vjerujem da bi radosna dolazila na posao, slagala police, savjetovala žene i ostalo... Jako me razočarao ishod nakon što su me pilali i mogu reći bili zadivljeni mojim znanjem i nekim iskustvom... Iako sam od drugih poznanica koje su tamo radile čula katastrofalne uvjete i očekivanja. Vrlo vjerojatno to opet ovisi od poslovnice do poslovnice. Ali, vidim - opet mučno
2021 06 06