Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lažne povratne informacije

Pozdrav svima, do sad ovo nisam primijetila, ali postoje "krpičarke" koje mi se javljaju jer žele da im ostavim pozitivnu povratnu, a one će zauzvrat meni isto ostaviti (iako se suradnja nije dogodila?!). Navodno pišu da su nove pa kao da prije skupe što više povratnih. Naravno da nisam pristala, jer mi to nije u redu. Povratne se ostavljaju isključivo nakon suradnje! Ne želim da netko pomisli "ima puno povratnih, provjerena je, uplatit ću" i bude prevaren... Ovo me navelo da malo promislim o povratni informacijama i koliko im se zapravo može vjerovati... Što vi mislite o tome? Jeste li doživjeli sličnu situaciju?
2021 06 05
Nema šanse da bi ostavila povratnu inf. ako nije došlo do suradnje. Do sada mi se nitko nije javio sa tako suludom idejom...
2021 06 05
Ja bih takve prijavila adminu
2021 06 05
> jelena693: > Ja bih takve prijavila adminu Pod hitno.
2021 06 05
stvarno stašta izmisle..kako se samo usude...odmah negativna . Svi se sjećamo kako je na početku, mjesecima nisam imala ocjena ..a kada dođeš do 10 vauuuu..
2021 06 05
Ja bih i prijavila adminu i stavila imena profila tu na temu. Kad su Vam več slale.
2021 06 05
Znala sam naići na takva žicanja preko fejsa, nemalo puta pobrala blok jer sam se "čudila kao pura dreku" kako može tako javno tražiti. 😂
2021 06 05
Prijaviti i neka iih admin blokira. A što se tiče povjerenja pri uplati, nema garancije, ali treba se voditi intuicijom nekom, ako se nešto čini sumnjivo bolje ne surađivati.
2021 06 05
To jos do sada nisam dozivila, ali ja bih se nadovezala na povratne isto.. Vec neko vrijeme sam primjetila da se nekim profilima brisu povratne, i to negativne? S jednom curom sam trebala imati suradnju, imala je vec 3 negativne , i vidim sada ima 0 negativnih, a sve sto je ona dala drugima su ostale, i to nije jedan primjer, pa se nadam da to nece uci u praksu adminu.
2021 06 06
Možda negativne nisu bile opravdane? Ja imam osvetničku negativnu zato što me žena zavlačila tjednima za rezervaciju i kupnju prstena, da bi na kraju samo slegnula ramenima i napisala kako se predomislila, na što sam ja izgubila živce i njoj ostavila negativnu, a zatim ona meni. Nije mi se dalo natezati za brisanje iste. Dotična je kasnije i blokirana zbog nekog drugog razloga.
2021 06 06
Prijaviti...neznate kakva osoba stoji iza tog profila... nikako ostavljati pozitivne...
2021 06 06
Obavezno prijaviti adminu takve!!!!!!
2021 06 09
Najjače su mi takve. Kad si nov, kupi par stvarčica da dobiješ povratne ocjene, stavi manje cijene da prodaš 2-3 stvari i stekneš neko povjerenje kod ljudi. Ali ne, sve bi došle, gurnule cijenu od 200+ kuna za rabljeno i po mogućnosti da ni odgovarati na poruke ne moraju. Iskreno, ne znam koja je sudbina ovakvih stranica, radim s klincima i vidim da većina nema volje za ulaganjem vremena u bilo što, kamoli slikanje robe, objavljivanje, odgovaranje na upite i onda slanje.
2021 06 10